nu bet visąlaik yra labiau degančių/pelningesnių/mažiau vazonės reikalaujančių darbų. nu kaip su mažų tapukų vėlimu - atidedi dedlainui? o jei jis nenustatytas?
pratesiant meistrų seriją- penktadienį pradėjo butą šildyt, bet lyg šiol nešyla vonios radiatorius. šiandien paskambinau bendrovės meistram. jų reakcija pritrenkė-"o jūs ir vonioj radiatorių turit?"
pas mane vonioj tik gyvatukas bet dar buto nešildo, ryte radijatoriai lediniai buvo
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 18, 08:36)
pratesiant meistrų seriją- penktadienį pradėjo butą šildyt, bet lyg šiol nešyla vonios radiatorius. šiandien paskambinau bendrovės meistram. jų reakcija pritrenkė-"o jūs ir vonioj radiatorių turit?"
Buožės nu kaip taip galima, net vonią šildosi... O kaip sveikas lindimas į eketę
Vakar mano vaikai šokiuose sušalo, nemaniau kad dar nešildo,brr... Šiąnakt atsisveikinau su savo kiemo meilėm iki pavasario:
Nekantriai laukiančioms...
Раса, здравствуйте!
Вы не волнуйтесь. Мы не забыли про Вас. У нас просто тут небольшая очередь образовалась.
Как соберу посылки. Я Вам напиш
Раса, здравствуйте!
Вы не волнуйтесь. Мы не забыли про Вас. У нас просто тут небольшая очередь образовалась.
Как соберу посылки. Я Вам напиш
Laukiam laukiam
Matėte?, woole yra akcija baltam merino karšiniui
Matėte?, woole yra akcija baltam merino karšiniui
QUOTE(Ronet @ 2011 10 18, 14:12)
nemačiau, o kiek jama?
Jau mačiau O jame adatų nebūna?
Pirkau 0,5 kg, bet dar nieko nebandžiau iš jo velti. Anksčiau buvau pirkusi tai spalva ir švelnumas lygiai tokie pat (lygtai tas pats buvo, nepamenu ), bet adatų jame neradau.
Jei perki virš 3 kg , tada kaina 60 Lt šitam karšiniui. Bet jei pirksit geriau dar prieš tai užklauskit Kai pirkau, tai man paskaičiavo kilogramo kainą virš šimto , paskui kai parodžiau į jų puslapyje esančią akciją atsiprašė, pardavėjos pačios nežinojo
Va čia dar žvilgterkit, kaip suprantu čia irgi wool'o puslapis http://vilnos.webs.c...uviskavilna.htm
Jei perki virš 3 kg , tada kaina 60 Lt šitam karšiniui. Bet jei pirksit geriau dar prieš tai užklauskit Kai pirkau, tai man paskaičiavo kilogramo kainą virš šimto , paskui kai parodžiau į jų puslapyje esančią akciją atsiprašė, pardavėjos pačios nežinojo
Va čia dar žvilgterkit, kaip suprantu čia irgi wool'o puslapis http://vilnos.webs.c...uviskavilna.htm
Ronet, ačiukas
Nėr už ką, Mole džiaugiuosi, jei ši informacija naudinga
Mole gal žadi sakytis iš šio puslapiuko kur Ronet nurodė?
Saulyte2, kaip suprantu, tai vieno ir to paties wool'o tik kitas puslapis. Emailas ir parduotuvė viena ir ta pati, o dėl turimos vilnos pasiteirauti geriausiai tai telefonu, greičiausiai ir būtinai kainas reikia aptarti