Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

nu bet visąlaik yra labiau degančių/pelningesnių/mažiau vazonės reikalaujančių darbų. nu kaip su mažų tapukų vėlimu - atidedi dedlainui? biggrin.gif o jei jis nenustatytas?
Atsakyti
pratesiant meistrų seriją- penktadienį pradėjo butą šildyt, bet lyg šiol nešyla vonios radiatorius. šiandien paskambinau bendrovės meistram. jų reakcija pritrenkė-"o jūs ir vonioj radiatorių turit?" blink.gif ohmy.gif
Atsakyti
pas mane vonioj tik gyvatukas smile.gif bet dar buto nešildo, ryte radijatoriai lediniai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 18, 08:36)
pratesiant meistrų seriją- penktadienį pradėjo butą šildyt, bet lyg šiol nešyla vonios radiatorius. šiandien paskambinau bendrovės meistram. jų reakcija pritrenkė-"o jūs ir vonioj radiatorių turit?" blink.gif  ohmy.gif

Buožės nu umn.gif kaip taip galima, net vonią šildosi... O kaip sveikas lindimas į eketę g.gif

Vakar mano vaikai šokiuose sušalo, nemaniau kad dar nešildo,brr... Šiąnakt atsisveikinau su savo kiemo meilėm iki pavasario:
user posted image
Atsakyti
Nekantriai laukiančioms...
Раса, здравствуйте!
Вы не волнуйтесь. Мы не забыли про Вас. У нас просто тут небольшая очередь образовалась.
Как соберу посылки. Я Вам напиш
Atsakyti
Laukiam laukiam smile.gif
Matėte?, woole yra akcija baltam merino karšiniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 18, 14:12)
Laukiam laukiam smile.gif
Matėte?, woole yra akcija baltam merino karšiniui   ax.gif

nemačiau, o kiek jama?

Jau mačiau bigsmile.gif O jame adatų nebūna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 18 spalio 2011 - 14:31
Pirkau 0,5 kg, bet dar nieko nebandžiau iš jo velti. Anksčiau buvau pirkusi tai spalva ir švelnumas lygiai tokie pat (lygtai tas pats buvo, nepamenu blush2.gif ), bet adatų jame neradau.
Jei perki virš 3 kg , tada kaina 60 Lt šitam karšiniui. Bet jei pirksit geriau dar prieš tai užklauskit smile.gif Kai pirkau, tai man paskaičiavo kilogramo kainą virš šimto doh.gif , paskui kai parodžiau į jų puslapyje esančią akciją atsiprašė, pardavėjos pačios nežinojo smile.gif
Va čia dar žvilgterkit, kaip suprantu čia irgi wool'o puslapis http://vilnos.webs.c...uviskavilna.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 18 spalio 2011 - 15:09
Ronet, ačiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Nėr už ką, Mole smile.gif džiaugiuosi, jei ši informacija naudinga smile.gif
Atsakyti
Mole gal žadi sakytis iš šio puslapiuko kur Ronet nurodė?
Atsakyti
Saulyte2, kaip suprantu, tai vieno ir to paties wool'o tik kitas puslapis. Emailas ir parduotuvė viena ir ta pati, o dėl turimos vilnos pasiteirauti geriausiai tai telefonu, greičiausiai smile.gif ir būtinai kainas reikia aptarti wink.gif
Atsakyti