Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

mur mur........ kur mano pusryciai tongue.gif
uch, koks grozis wub.gif

Raganele, prasom cia maziau erzinti su tokiais mazais groziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 17, 09:37)

Raganele, prasom cia maziau erzinti su tokiais mazais groziais  smile.gif

drinks_cheers.gif raganele, tu be konkurencijos leliukiskuose veltiniuose... as va...KAUPIUOSI sian vienus is 4-iu vaikisku poru velti...brrrrr visai nenoriu...nei kaip pamatuot, nei ... doh.gif tiks -netiks... kaip kate maise (ne tavo ,Ronet, neperezivaj) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 17, 09:42)
drinks_cheers.gif raganele, tu be konkurencijos leliukiskuose veltiniuose... as va...KAUPIUOSI sian vienus is 4-iu vaikisku poru velti...brrrrr visai nenoriu...nei kaip pamatuot, nei ... doh.gif tiks -netiks... kaip kate maise (ne tavo ,Ronet, neperezivaj) mirksiukas.gif

prasom, ponia, placiau: kaip gyvenat, kaip jauciates, kokie parodos atgarsiai, ateities planai ir t.t. tongue.gif
Serga, Juperiuk, musu vaikiai, zinok. Visi planai griuna kaip kortu nameliai, vejui paputus
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 16, 22:47)
Labai nešiotinos, aš irgi esu mačius rusaičių įdėtą pamokėlę su primezgimais tokiems žaliems bačiukams su boružėlėm, bet dar niekad nebandžiau - mezgimas 5 virbalais mane užmuša biggrin.gif man apnert viską patinkalabiau.
Kad jau pradėjom tai užpildom puslapį mažiukais, kartojau jau darytus ant šablono su ausytėm, tik su kitos spalvos linu:
user posted image

jergau koks grožis wub.gif

Ronet, rožinės tokios storos atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2011 10 17, 09:48)

Serga, Juperiuk, musu vaikiai, zinok. Visi planai griuna kaip kortu nameliai, vejui paputus

vaje, nieko gero, sveikatytės 4u.gif
mes irgi karantine "sėdim".
Atsakyti
bulaukiux storumo priduoda balta spalva, ji praplečia, realiai normalus tas storumas, nju gal truputėlį storėlesnės smile.gif Šioms klojau šiek tiek daugiau vilnos ir nors išmiera 30 jos sveria panašiai kaip 37-38 dydžio tapkutės. Mažom kojytėm norėjosi padaryt, kad būtų ir gražu ir šilta smile.gif Jei šilta kojytėm, tai ir ligų mažiau, o ypač kai dar nešildo, brrrr... Sėdžiu darbe šalikais apsivyniojus ir su kavos puodeliu rankose, ui kaip šalta...
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 17, 07:22)
Čia kažkas sakė, kad nori iš arčiau mano grožį pamatyti smile.gif

Jau koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 17, 09:48)
prasom, ponia, placiau: kaip gyvenat, kaip jauciates, kokie parodos atgarsiai, ateities planai ir t.t.  tongue.gif

Gyvenu gerai, neskaitant, kad masinos jau neturiu menesi laiko...nafik, zinokit nezinau nei ka daryt...meistram jau ne neskambinu- sedz mano masiniukas ju garaze,siltai...lai sedi jeigu jiems nemaiso... kazi kaip tokiu atveju pas tuos "garazinius" teisybes ieskot... kai jie viena diena sako"detales yra", kita sako" nera", trecia sako , kad "detales jau lieja"... o masinos kaip nera taip nera...dievaz- jau ne neskambinu savaite laiko... nei puse masinos isardytos pasiimsi, nei ...paliksi dovanai doh.gif nnnn...

parodos atgarsiai? naa manau, kad neblogi...ryt turet vietineje spaudoj but straipsnis... tik labai jau idomu ka ten parasys, kai manes ne nekalbino, tik mano mama doh.gif doh.gif gal nuo gimimo apie vystyklus???? g.gif g.gif ...

Kadabra, ner nei praeities, nei ateities...yra tik -siandiena...o ji siaip sau... sukaliau tas vaikiskas... nu noreciau nusikeikt, bet prie mazu "kojyciu" nedera doh.gif doh.gif tai va taip ir gyvenu
Atsakyti
Dėkui už pagyras mažuliams wub.gif

Juperi, su meistrais reikia griežtai ir nuo pat ryto - kol dar blaivūs...
Atsakyti
Raganėle, nuostabios leliukiškos thumbup.gif wub.gif 4u.gif

Ronet, , niu jau dera jis prie vilnos lotuliukas.gif

Juperiuk,, nenusimink, gal juos iš pačio ryto teikia griebt ir griežčiau.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 10 17, 18:08)
Raganėle, nuostabios leliukiškos thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

Ronet, , niu jau dera jis prie vilnos lotuliukas.gif

Juperiuk,, nenusimink, gal juos iš pačio ryto teikia griebt ir griežčiau.

negeria jie, bijokit Dievo...ar as kur rasiau, kad jie latrai??? g.gif tik nesuprantu ar meluoja, ar uodegas suka
Atsakyti
oi sorry, preziumavau spręsdama iš to,kad mašina stovi ir tai turi tai neturi detalių 4u.gif bet bet kokiu atveju - meistram ir statybininkam reik zvanyt nuo ryto, kad nesiimtų kitų darbų, o darytų tavo. Nes meluojablogo nenorėdami - žada, o jei nespaudi - kiti spaudžia stipriau ir "užlenda be eilės". Aš per namo statybas dirbau tokia skambinėtoja lotuliukas.gif ir dar nėščią pilvą atkišus visus gąsdinau - tai sukosi greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 17, 21:01)
oi sorry, preziumavau spręsdama iš to,kad mašina stovi ir tai turi tai neturi detalių 4u.gif bet bet kokiu atveju - meistram ir statybininkam reik zvanyt nuo ryto, kad nesiimtų kitų darbų, o darytų tavo. Nes meluojablogo nenorėdami - žada, o jei nespaudi - kiti spaudžia stipriau ir "užlenda be eilės". Aš per namo statybas dirbau tokia skambinėtoja lotuliukas.gif ir dar nėščią pilvą atkišus visus gąsdinau - tai sukosi greit biggrin.gif

ale man vis tiek nesuprantama- taigi ju garaze stovi- vieta uzima, ne kur nors patvory numesta g.gif
Atsakyti