Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 10 14, 21:24)

kaip grazu, dar kart sveikinimai, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 14, 21:39)
O tu tokia daili nendrelė

oiiiiiiiiiiiiiiiii iki nendreles man tooooli... cia tik optine apgaule...vis per tas ilgas kaip gerves kojas doh.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 10 14, 21:43)
Zollia, tu galvojai, o as tai beveik isitikinau i nuotraukas ziuredama, kad Juperi per tas ilgas velimo nakteles tikrai dalele saves pamete ir tikraja, ir perkeltine prasme.
Juperi, nuostabiai atrodai, dideliausi sveikinimai tau pirmos, bet nepaskutines parodos proga  4u.gif
va  tongue.gif , labai isties smagu buvo ziureti bloge patalpintas nuotraukas.

nepameciau ne gramelio, ne daleles...tik sunki savaite buvo...issisunkiau... va beveik visa dien guliu lovoj, vartau gautus dovanu foto albumus, knygas... relaksuoju...jauciu , kad pareina ramybe... noreciau pasakoti dar ka nors...bet dabar toks nejuokingas, neironiskas ,tylos periodas smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Juperi, labai gražūs darbeliai, aišku, labai sužavėjo baltieji wub.gif
Atsakyti
Gal panašias jau buvau kažkada įkėlusi, bet šios naujos ir šiek tiek kitokios smile.gif
30 dydžio rožinės princesytės kojytėms smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 15 spalio 2011 - 15:57
Juperiuk , wub.gif be zodziu
Atsakyti
Kaip ča tylu ... Tuk tuk tuk smile.gif (28 dydis)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 16 spalio 2011 - 19:25
Ronet, labai gražios rpžinių gėlės ir patogios rudosios smile.gif aš kaip tik dabar į mažytes violetines žiūriu ir galvoju, kaip supatogint mažai kojytei g.gif kiba taviškių mintį pakopijuot biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, raganėle smile.gif Primezgimas išties turėtų būti labai patogus ir šiltas kojytei. Ne mano ta mintis, kažkur internete mačiau primezgimus, kažkur ir pamokėlę su primezgimais esu žiūrėjus smile.gif Kojinės viršų paprasta numegzti, bet kol sumasčiau kaip batuką su mezginiu sujungti biggrin.gif
Šitoms rudutėms, tai kitos išeities nebuvo, padariau jas truputį per mažas negu buvau suplanavusi ir su per dideliu iškirpimu. Gulėjo vargšiukės nei šiokios nei tokios, o primezgus ,tai ir visai nešiojamos pasidarė smile.gif
Atsakyti
Labai nešiotinos, aš irgi esu mačius rusaičių įdėtą pamokėlę su primezgimais tokiems žaliems bačiukams su boružėlėm, bet dar niekad nebandžiau - mezgimas 5 virbalais mane užmuša biggrin.gif man apnert viską patinkalabiau.
Kad jau pradėjom tai užpildom puslapį mažiukais, kartojau jau darytus ant šablono su ausytėm, tik su kitos spalvos linu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 15, 17:56)
Gal panašias jau buvau kažkada įkėlusi, bet šios naujos ir šiek tiek kitokios smile.gif
30 dydžio rožinės princesytės kojytėms smile.gif

dailios tapkytės ax.gif
Atsakyti
rosebud1 rožinės tapkytės dėkoja smile.gif
Raganėle labai dailūs mažučiai, čia gal krikštynoms? smile.gif labai gražai gaunasi su ausyčių šablonu wub.gif

Mezginiukus tai man geriausiai numegzti atskirai ant 5 virbalų (šiuo atveju buvau palikusi tapkutėse veltinines uodegytes, tai užteko ir ant dviejų virbalų), apnerti vašiuku tapkiukus ir tada prisiūti. Tada gaunasi paprasčiau megzti ir prisiuvus kraštukas gražus, apglėbia veltinį smile.gif Bet apnert be ylos, tai beveik neįmanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 17 spalio 2011 - 05:49
Čia kažkas sakė, kad nori iš arčiau mano grožį pamatyti smile.gif Visai tinka ir prie vėlimo temos lotuliukas.gif Ne tiek nuo vilnos apsiveliu, kiek jis besiglaustydamas apvelia smile.gif
Nuotrauka birželio mėnesio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 17 spalio 2011 - 07:25