Sveikinu, Juperiuk, gražūs vaizdai , kai būsiu mieste-būtinai aplankysiu
Juperi , kaip gražu Tiesiog per ekraną jaučiasi ta šventiška nuotaika
Juperi , tiesiog iš nuotraukų spinduoliuoja gera energija
o jau baltųjų grožių stalas
o jau baltųjų grožių stalas
Juperi, labai labai gražu
Sveikinu su vykusia paroda , balti darbeliai iš viso be žodžių, nju labai gražūs
Sveikinu su vykusia paroda , balti darbeliai iš viso be žodžių, nju labai gražūs
Juperi šaunuolė
Baltiems didžiausi aplodismentai, niu taip švelnu ir tyra >labai faina paroda, sveikinu .
Juperi, gražu, šaunuolė. baltieji darbai nuostabūs
Juperi labai gražu , šaunuolė
Juperiuk, jau kaip baltuosius grožius pamačius, stalčius atsidarė, taip ir liko - neužsidaro
O kuri ten tu?
O kuri ten tu?
QUOTE(Molė @ 2011 10 14, 21:19)
Juperiuk, jau kaip baltuosius grožius pamačius, stalčius atsidarė, taip ir liko - neužsidaro
O kuri ten tu?
O kuri ten tu?
ten manes nera...as esu cia:
http://vilnosdebesy.blogspot.com/
Juperi, fain Ale aš galvojau, kad, tu nu kaip čia... mhhhm...ahhh... pilnesnė Ir nežinau kodėl .....Gal sužaidė kažkoks įsitikinimas, kad linksmi būna tik pilni žmonės O tu tokia daili nendrelė Smagu už tave. Po kelių dienų pakelsiu už tave mūzinio... Dabar nigaliu
QUOTE(žollia @ 2011 10 14, 21:39)
Juperi, fain Ale aš galvojau, kad, tu nu kaip čia... mhhhm...ahhh... pilnesnė Ir nežinau kodėl .....Gal sužaidė kažkoks įsitikinimas, kad linksmi būna tik pilni žmonės O tu tokia daili nendrelė Smagu už tave. Po kelių dienų pakelsiu už tave mūzinio... Dabar nigaliu
Zollia, tu galvojai, o as tai beveik isitikinau i nuotraukas ziuredama, kad Juperi per tas ilgas velimo nakteles tikrai dalele saves pamete ir tikraja, ir perkeltine prasme.
Juperi, nuostabiai atrodai, dideliausi sveikinimai tau pirmos, bet nepaskutines parodos proga
va , labai isties smagu buvo ziureti bloge patalpintas nuotraukas.