Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveikinu, Juperiuk, gražūs vaizdai thumbup.gif , kai būsiu mieste-būtinai aplankysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Juperi , kaip gražu wub.gif Tiesiog per ekraną jaučiasi ta šventiška nuotaika 4u.gif
Atsakyti
Juperi thumbup.gif , tiesiog iš nuotraukų spinduoliuoja gera energija
o jau baltųjų grožių stalas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Juperi, labai labai gražu wub.gif
Sveikinu su vykusia paroda , balti darbeliai iš viso be žodžių, nju labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Juperi šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Baltiems didžiausi aplodismentai, wub.gif niu taip švelnu ir tyra wub.gif thumbup.gif >labai faina paroda, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Juperi, gražu, šaunuolė. baltieji darbai nuostabūs thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Juperi labai gražu wub.gif , šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Juperiuk, jau kaip baltuosius grožius pamačius, stalčius atsidarė, taip ir liko - neužsidaro lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O kuri ten tu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 10 14, 21:19)
Juperiuk, jau kaip baltuosius grožius pamačius, stalčius atsidarė, taip ir liko - neužsidaro lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O kuri ten tu?  blush2.gif

ten manes nera...as esu cia:
http://vilnosdebesy.blogspot.com/
Atsakyti
Juperi, fain wub.gif Ale aš galvojau, kad, tu nu kaip čia... mhhhm...ahhh... pilnesnė blush2.gif Ir nežinau kodėl .....Gal sužaidė kažkoks įsitikinimas, kad linksmi būna tik pilni žmonės g.gif O tu tokia daili nendrelė 4u.gif Smagu už tave. 4u.gif Po kelių dienų pakelsiu už tave mūzinio... Dabar nigaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 14, 21:39)
Juperi,  fain wub.gif  Ale aš galvojau, kad,  tu  nu kaip čia... mhhhm...ahhh...  pilnesnė blush2.gif  Ir nežinau kodėl .....Gal sužaidė  kažkoks įsitikinimas, kad  linksmi būna tik pilni žmonės g.gif O tu tokia daili nendrelė 4u.gif Smagu už tave.  4u.gif Po kelių dienų pakelsiu už tave mūzinio... Dabar nigaliu schmoll.gif

Zollia, tu galvojai, o as tai beveik isitikinau i nuotraukas ziuredama, kad Juperi per tas ilgas velimo nakteles tikrai dalele saves pamete ir tikraja, ir perkeltine prasme.
Juperi, nuostabiai atrodai, dideliausi sveikinimai tau pirmos, bet nepaskutines parodos proga 4u.gif
va tongue.gif , labai isties smagu buvo ziureti bloge patalpintas nuotraukas.
Atsakyti