na,autorinių teisių įstatymas tikriausiai negina teisės į veltinius batukus su mašinytėmis bet... Iš tikrųjų, dauguma čia vilnos glostymo patirtim besidalijančių turi savo skyrelius SM rankdarbiuose, blogus ar šiaip galerijas, jei kurios darbukai patinka - į ją tiesiai ir reikėtų kreiptis
Mano tapciai vaikiški iškepė užmečiau ąžuolinę malką ir ant pečiuko besidžiovinusių bačiukų lateksas įtartinai kvepėt pradėjo...
raganėle, moralinės autorinės teisės
Nors ir gražūs kai kurie darbeliai, nu labai labai, bet taip tiesiogiai kopijuot tai nea Bet čia jau nuo kiekvienos priklauso Kopijuoti neįdomu
kepti tapciai bus,vaje...... bet kaip šilta pasikūrenus blokiniuose apie tai tik pasvajot
Nors ir gražūs kai kurie darbeliai, nu labai labai, bet taip tiesiogiai kopijuot tai nea Bet čia jau nuo kiekvienos priklauso Kopijuoti neįdomu
kepti tapciai bus,vaje...... bet kaip šilta pasikūrenus blokiniuose apie tai tik pasvajot
sveikos,as ta nuotraukyte idejau kaip pavyzdi,kokiu batuku noreciau,o ne butent tokiu kaip nuotraukoj na bandysim ieskot autores tada
Jei gyva- plauk pieno puta, jei gu ne- vyno raudono
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 14, 10:38)
Juperi, kur tu, kaip tu? Gyva?
O tai jūs nevykot su kadabra? lyg žadėjot
Juperiuk, Laukiam naujienų Ir iš kitų atsiliepimų
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 14, 10:38)
Juperi, kur tu, kaip tu? Gyva?
as cia, gyva! As cia- Lietuva!
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 14, 10:46)
Jei gyva- plauk pieno puta, jei gu ne- vyno raudono
vyno vyno...
QUOTE(žollia @ 2011 10 14, 11:05)
O tai jūs nevykot su kadabra? lyg žadėjot
melages...biski uz jas geda, mat mano SM drauges is Siauliu-Panevezio ir net Birzu rajono atvaziavo...voooo ir dar paskutines isvaziavoooo
QUOTE(Molė @ 2011 10 14, 12:41)
Juperiuk, Laukiam naujienų Ir iš kitų atsiliepimų
Lukterkit...vakar 22 tik namo parsliauziau- geliu geliu-viedras... dovanu-kasikai...gerai, kad svogeriukas buvo-viska sutempe i namus man...
o sian lekiau apsiliuobti... lapu apsigrebti
veliua pasopasakosiu
Dzievuli,kap gražu o jau baltųjų stalas! super!