Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 10 13, 10:13)

Va ką vakar kurpiau, gavosi milžiniškas dydis,o ar galima vyriškom vadint, net nežinau:

ale užtat lietuviškos iki paskutiio plaukelio lotuliukas.gif

grožolės bigsmile.gif 4u.gif tikros lietuviškos thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi noriu pabandyt velt pirma karta, kas man gali atsakyt, kiek reikia vilnos slepetem apie 23d. nuvelti ? ax.gif Mazdaug, kiek jus sunaudojat?
Atsakyti
raganėle thumbup.gif
Atsakyti
Raganėle, man atrodo, gryn vyriškos ir dar su tautiniais motyvais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2011 10 13, 12:58)
Kadangi noriu pabandyt velt pirma karta, kas man gali atsakyt, kiek reikia vilnos slepetem apie 23d. nuvelti ?  ax.gif  Mazdaug, kiek jus sunaudojat?

Niu mergaites, negi negalit atsakyt? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Maždaug prieš 3-5 lapus buvo kalbėta kiek sveria vyriškos ir moteriškos tapkutės maždaug( na gal ir prieš daugiau puslapiu, bet tikrai šitoj temoj , taigi netingėkit ir rasit). Juk niekas jums nepasakys tiksliai kiek gramu sudėjo , gal ir tokios išmieros nėra dare, o kitos nėra svėrusios ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 13 spalio 2011 - 15:51
dariau panašaus dydžio, bet gramais tikrai nepasakysiu kiek sudėjau... neturiu tikslių elektroninių svarstyklių, kad galėčiau tiksliai pasvert, be to žiūrint dar kokios bus daromos, su auliukais ar primezgant dalį.... jei moteriškos 37-38 dydis sveria apie 200-250 g, tai atitinkamai galima numanyti ir mažučiukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 13, 16:50)
Maždaug prieš 3-5 lapus buvo kalbėta kiek sveria vyriškos ir moteriškos tapkutės maždaug( na gal ir prieš daugiau puslapiu, bet tikrai šitoj temoj , taigi netingėkit ir rasit). Juk niekas jums nepasakys tiksliai kiek gramu sudėjo , gal ir tokios išmieros nėra dare, o kitos nėra svėrusios  ax.gif .

Tada paklausiu kitaip.. kiek sliuoksniu dedat vilnos darydamos tapkutes.. ax.gif
Papildyta:
Na kazka jau pasiskaiciau, bet itariu aiskiau bus tik pradejus daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ausrine, tokias mažulytes iš sluoksnos gali plonyčius 6 sluoksnius bandyti, karšinio nežinau, sluoksniais nenumatuojama biggrin.gif , gramų nedaug bus vos virš 50 sakyč g.gif Apie sluoksnius praeitam puslapy plepėta - nenusakoma irgi,kiekviena skirtingus storius daro, žodžiu tik bandymų ir klydimų būdu gaunasi.

Bulgariškų gėrių laukikėms - pavedimą padariau, laukti belieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 13 spalio 2011 - 16:38
sveikos auksarankes,ar galiu paklausti,kas galetu nuvelti man tokius batukus ir kiek kainuotu su siuntimu? blush2.gif
user posted image

ismierytes reiketu 21-22.. gal atsakyma butu galima i AZ,retokai uzsuku i foruma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mom: 13 spalio 2011 - 19:13
QUOTE(happy mom @ 2011 10 13, 20:07)
sveikos auksarankes,ar galiu paklausti,kas galetu nuvelti man tokius batukus ir kiek kainuotu su siuntimu? blush2.gif
ismierytes reiketu 21-22.. gal atsakyma butu galima i AZ,retokai uzsuku i foruma blush2.gif

kreipkitės į autorę ir nuvels smile.gif
Atsakyti
tikriausiai galėtų bet kuri iš čia besilankančių vėlėjėlių, tačiau vargu ar kuri kopijuos svetimą darbą... schmoll.gif gautųsi autorinių teisių pažeidimas, geriausiai kreiptis į pačią autorę, tuo labiau, kad net ir nuoroda ant nuotraukos nurodyta smile.gif
Atsakyti