Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Noras yra, ir gal net per didelis smile.gif susirgau aš tuo vėlimu, vakar iki vidurnakčio kočiojau blink.gif
Žiūrint į savo pirmasias, kurios atrodė, kad gražios dabar jau norisi tik slėpti lotuliukas.gif Nju bet pradžiai po namus suėjo ir sau ir visiems artimiesiems smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 20:37)
Juperi, ale beveik portreta pirmoj žinutėj  ikėlei.Gražiai pozuoji, nors karteli nestriksi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 09 29, 17:29)
Zinok nieko nedaryk....nedarbingumo pazymejimas- garantuotas mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

ojo ir aš vienas ant greičio kočiojau brolienės gimtadieniui, ryyyžas biggrin.gif įdomu kas nors pagavo sąsają su mano rankų ir nagų spalva biggrin.gif

vaikas miega balkone, rankos niežti kaip noriu velt, alia va laukiu svečių, įsiprašė biggrin.gif
Atsakyti
Žolia, lygios gražios smile.gif ale ar aš iš karšinio velt nemoku ar ką, vistiek maišau su sluoksna, kitaip man jis dyla greit g.gif nu po 3 mėn kasdienio nešiojimo pirštų vietose minkštėt ir plonėt pradeda, ko beje dar neatsitiko nei vienom Bg sluoksnos tapkėm.
Su vėlimo liga tai sunku, aš tai kažkokiom sunkiom formom vis susergu doh.gif va prisireikė vilnos, paraleliai dar rožes iš vokiečių siunčiuosi, nu nes čia kitai mano ligai paūmėjimas lotuliukas.gif gal kas nori irgi jungtis - ten raganių įdomių yra biggrin.gif
Atsakyti
oi raganėle, jau vienos ligos gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 12:45)
gal kas nori irgi jungtis - ten raganių įdomių yra biggrin.gif

uzteks paprastu neidomiu ir negundyk daugiau gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 12:45)
Žolia, lygios gražios smile.gif ale ar aš iš karšinio velt nemoku ar ką, vistiek maišau su sluoksna, kitaip man jis dyla greit g.gif nu po 3 mėn kasdienio nešiojimo pirštų vietose minkštėt ir plonėt pradeda, ko beje dar neatsitiko nei vienom Bg sluoksnos tapkėm.

Kas tiesa, tai ne melas. Tikrai karšinys greičiau dėvisi, kad ir gerai suveltas, nes jo plaukas trumpesnis. Aš truputį sluoksnos į vidurį įmaišiau, bet tik 1 sluoksniuką 4u.gif . Namie dėviu pusę metų (aš ir vasarą su jom) tokias brokines karšinio-jau stipriai sudilo, nors buvo labai storos ir net skalbiankėj pasisukusios. smile.gif Mano mažė dėvi BG sluoksnos rožines, pumpuruojasi, bet kol kas nedyla.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 30, 12:00)
uzteks paprastu neidomiu ir negundyk daugiau  gun_smilie.gif

Ale kaip tiktų ten pas tave, fotkėse terasa dar neapžėlus biggrin.gif Pas mane prie kampo terasėlės dabar va viena pernykštė vokietė - kvepia nerealiai - kaip Earl grey su citrina tongue.gif
user posted image

Ten ir enam šia proga arbatintis su mb biggrin.gif
Atsakyti
raganėle, aš raganių poros norėčiau, iš kur siuntiesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 09 30, 12:50)
raganėle, aš raganių poros norėčiau, iš kur siuntiesi? blush2.gif

Prisikarksėjau biggrin.gif
http://www.rosenbaum.../shop/index.php
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 13:50)
Ale kaip tiktų ten pas tave, fotkėse terasa dar neapžėlus biggrin.gif Pas mane prie kampo terasėlės dabar va viena pernykštė vokietė - kvepia nerealiai - kaip Earl grey su citrina  tongue.gif 
user posted image

pas mane, Raganele, terasa i siaurine puse ziuri, ir tik mazoji jos dalis i vakarine, tad ten nelabai tiktu tokie glezni augaliukai - vejai buna nerealus (mes ant kalniuko atviroj vietoj).
Arbatinames/kavinames pietineje puseje, ten turim nerealia uzuoveja - tad pirmom pavasario sauletom dienom ir degintis smagiai galima wub.gif
Pagalvojau, kad nelabai cia mes i tema, ale man zinokit sirdis verkia (priesingai negu vaikams) apie ziema pagalvojus: na kaip man nereikia tu sniegynu, slapdribynu ir t.t. doh.gif doh.gif doh.gif . Nejauciu jokios romantikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 12:50)
Ale kaip tiktų ten pas tave, fotkėse terasa dar neapžėlus biggrin.gif Pas mane prie kampo terasėlės dabar va viena pernykštė vokietė - kvepia nerealiai - kaip Earl grey su citrina  tongue.gif 
user posted image

pavydu žiūrėt.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 11:45)
Su vėlimo liga tai sunku, aš tai kažkokiom sunkiom formom vis susergu doh.gif va prisireikė vilnos, paraleliai dar rožes iš vokiečių siunčiuosi, nu nes čia kitai mano ligai paūmėjimas lotuliukas.gif gal kas nori irgi jungtis - ten raganių įdomių yra biggrin.gif

o kodėl iš vokiečų. Prie trakų yra nuostabus rožynas http://www.rozes.lt/htm/katalogas.htm

veislės nuo senovinų ik šiuolaiknų smile.gif
Atsakyti
Džžyyyyyz, kokiu rožiu yra, net nepagalvočiau ant kai kuriu , kad rožės ax.gif
Atsakyti