Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Ronet @ 2011 10 11, 21:24)
Suveltos avys, depiliuoju moterišku depiliatoriumi  lotuliukas.gif

bet iš pradžių dar tuo aparačiuku, kur nuo megztinių sąvėliukus galima nurinkti, apie dešimt Lt kur kainuoja  rolleyes.gif

jaukūs tapsiukai  smile.gif

Aišku, reikės pabandyti smile.gif Čia dar neužbaigti rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai 6-8 sluoksniai tapkutėse kažkokia mistika. Man gaunas vienos spalvos kokie 8, jei kloju 21 ar 18 mic. Realiai tik su bulgariška prasisuku su kokiais 10 sluoksnių per visas tapkes. Pavydžiu tam, kas moka prasisukt su tiek nedaug sluoksnių, kiek laiko susitaupo doh.gif .
Suveltos avys, tau labai reiktų pasidarbuot su kulno dalim, ji pas tave yra ryškiai per plati ir išsiplėtus į šonus. Galimos kelios klaidos, apačioj šablonas gerokai per platus arba per plačiai iškerpi. Dar galimas variantas, kad tapkutė per plona ir nelaiko formos, nors iš foto neatrodo plona.
Aš ilgą laiką kirpdavau tik tiesią liniją, lygiai tiek, kad įkišt leteną ir iš vidaus pratrint. O gale jau darydavau iškirpimą ovalų tokio dydžio, kokio reik.
Dabar iškarto darau stipriai ovalų (jokiais būdai ne apskritimo formos) arba kartais trikampiuku kerpu, priklauso nuo modelio. Bet irgi tik tiek, kad į vidų ranką įkišt, jokiu būdu ne tiek kiek reiktų įkišt koją.
Ir viso vėlimo metu, vis stengtis statyt tapkutę reikia į batuko formą, kelties dalį vis kelt į viršų, kai prakerpi mažiau, o keltį trauki į viršų, ji kelia ir bortukus, ir tapkutė įgyja batuko formą.
Persimušė mano akim žiūrint nedaug, kažkiek visada persimuša. Kad to nebūtų, virštutinį sluoksnį truputuką storesnį reik daryt, tada pasimaišo tik viduj, o išorė "švari" būna.
Atsakyti
Besijuokianti, man irgi nesigauna iš mažai sluoksnių sudėliot smile.gif iš bulgariškos vilnos sudėlioju 12 sluoksnių, o kartais net ir 14 smile.gif Tai ir tyliu sau niekam nesakydama ir galvoju patyliukais nu kaip čia man taip daug dėliojasi g.gif mažiau sluoksnių kai sudedu, tai kažkaip jau skystokai atrodo... Kūdikiškas ir tas iš tiek pat sluoksnių dėliojau, tik vilnelė jom jau ploniausias merinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 12, 08:30)
Besijuokianti, man irgi nesigauna iš mažai sluoksnių sudėliot smile.gif iš bulgariškos vilnos sudėlioju 12 sluoksnių, o kartais net ir 14  smile.gif Tai ir tyliu sau niekam nesakydama ir galvoju patyliukais nu kaip čia man taip daug dėliojasi  g.gif mažiau sluoksnių kai sudedu, tai kažkaip jau skystokai atrodo... Kūdikiškas ir tas iš tiek pat sluoksnių dėliojau, tik vilnelė jom jau ploniausias merinas  wub.gif

Aš manau, kad sluoksnis sluoksniui nelygu biggrin.gif . Juk gali ir storesnį išpešt, ir plonesnį kuokštą. Tai ir gaunasi- vienai 12 sluoksnių, o kitai-6. Bet plonesni sluoksniai vienareikšmiškai gražiau susivelia 4u.gif
Atsakyti
Nesipeša man stori sluoksniai smile.gif Panašiai 4 sluoksnius sudėliojus verčiu į kitą pusę ir vėl dėlioju. Taip gražiau ir lygiau kitoj pusėj kraščiukai užsilenkia ir niekad nesigauna raukšlės šonuose smile.gif
Atsakyti
Raganėle, parašiau į až bigsmile.gif
Atsakyti
Atrodo geriausia kloti iš karšinio - storomis paklodėmis lotuliukas.gif tik zelandietiško nemėgstu dėl greito išsinešiojimo, o natūralų sunku suvelt, ale tas vistiek man patinka. Vakar vaikiškų pora padariau,kai padai bus nekimbantys pasimaivysiu biggrin.gif man sluoksnos 6 sluoksniai klojasi, matyt plėšau storai.
Nu ką, nespėjo suvaikščioti pavedimai, neužtenku savų uždėt, vadinasi Bg atsideda rytdienai.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 12, 07:15)

Ačiū už pastabas. O apie sluoksnius gal ne tai pasakiau. Vienai tapkei gaunasi 16 sluoksnių, vienoj pusėj 8 ir kitoj pusėj 8. O tų raudonai-pilkų svoris 222 g.
Atsakyti
Raganėle ar maniškis pavedimas pasiekė? Smalsu per kiek laiko Seb'o pavedimai suvaikšto ax.gif

Suveltos avys iš vienos pusės sudėlioju 12 sluoksnių sluoksnos cool.gif gal reiks mokytis storiau plėšti, o svoris, tai panašus gaunasi tapkučių, plius minus nuo dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 12 spalio 2011 - 12:08
QUOTE(Ronet @ 2011 10 12, 12:04)
Raganėle ar maniškis pavedimas pasiekė? Smalsu per kiek laiko Seb'o pavedimai suvaikšto  ax.gif

Suveltos avys iš vienos pusės sudėlioju 12 sluoksnių sluoksnos  cool.gif gal reiks mokytis storiau plėšti, o svoris, tai panašus gaunasi tapkučių, plius minus nuo dydžio.

Aha yra 4u.gif
mano tai va 3 violetinės+3 rožinės sluoksnių:
user posted image
Atsakyti
Greit pavedimas suvaikščiojo smile.gif

Raganėle gražios tapsiukės ir rožytė prie tapsiukų dar žydi panašios spalvos wub.gif Nju reiks pabandyt truputį storiau pešt sluoksną, kiek laiko sutrumpinčiau bigsmile.gif
Karšinio irgi sluoksniuoju pešdama, baisu man tą buterbrodą daryti, kad paskui suplonėjimai nesigautų g.gif O jei buterbrodą dedant, kelių sluoksnių jo daugmaž reikia? Ar kaip normalų sumuštinuką ar kaip hamburgerį, kur vos apžiot galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 12, 13:03)
Ačiū už pastabas. O apie sluoksnius gal ne tai pasakiau. Vienai tapkei gaunasi 16 sluoksnių, vienoj pusėj 8 ir kitoj pusėj 8. O tų raudonai-pilkų svoris 222 g.

sluoksniai skaičiuojasi kiek sukloji vienoj pusėj iš viso. 4u.gif
QUOTE(raganele @ 2011 10 12, 13:37)

mano tai va 3 violetinės+3 rožinės sluoksnių:

Dailios 4u.gif
Tavo sluoksniai tikrai „ūkiškesni" biggrin.gif Bet susivelia dailiai, vadinasi galima ir storiau klot 4u.gif

O aš vargau šiandien su wool karšiniu dažytu doh.gif Pučiasi ir pučiasi, nors tik viršų iš jo nestorą dariau...Neturėjau tokios spalvos, tai papirkau mūsų „Perliuke" . Kaip jie taip sugeba...
Atsakyti