Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 10 11, 16:17)
patogu, ar apsimoka sunku pasakyti, kaip pati nuspresi.

tu juos gamykloj pirkai?
Aš juos seniai jau buvau nusižiūrėjus. Po to gal po metų pamačiau woole, tik jie 100 proc antkainį užsimetę ir modelis tik vienas.

Kokia ten sistema gamykloj? Jie iš kart turi ko pasirinkt, ar reik užsakinėt?

ai ir dar...
aš tavo etsy mačiau, kad padus priklijavai.
Aš pora kart irgi esu su tuo terliojusis. Pradžioj maniau, kad priklijuos man batų taisykloj. Bergždžiai apėjau tris. Visur atsisakė. Tada klijavau pati, bet tie visokie momentai baisiai dvokia. Vieną kart gerai prisiklijavo, draugė pranešiojo metus su puse. O Va jos mamai man riklijuot taip gerai nepavyko.

Dar turiu to pado... ir nežinau terliotis ar ne.

Ir dar kai tyčia visus gėrius randu Kaune visad.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 spalio 2011 - 16:49
Na Kaunas gi centrinis LT turgus mirksiukas.gif .
Vilnius gi - studentai, kabokai, senamiescio gatvelės naktiniam gyvenimui, kulturinis gyvenimas.
Nenorek visko vienam katile lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 11, 11:57)
Merginos , jei ketvirtadieni trauktumėt i parodėle , sakau gal ir mane pakibintumėte
blush2.gif ,

QUOTE(kadabra @ 2011 10 11, 12:00)
Katinyti, tu cia apie Juperi?
Butu smagu, kuo daugiau, tuo geriau. Ale, kad mes su Bes.del dienos abejojam, tiek man, tiek jai tos valandos nelabai patogios. Zodziu dar apmastymuose, ale turesim omenyje.

QUOTE(Katinytis @ 2011 10 11, 12:27)
Na gal ne taip pasakiau, visa paroda , ka čia parodėle  smile.gif .
Juperi darbu paroda  ax.gif

nu jeee wub.gif
zinokit grizau sian apie 17 val... nevalgius, negerus... privargus, bet beveik viska siaip ne taip sukabinus- ryt lig smulkmenos... nu skyyysta ta mano parodele, jau geda man uz ja... doh.gif apsisauksiu... doh.gif
Atsakyti
kas per padų medžiaga,kurią klijuojat? Ir aš pabandyt noriu ax.gif ir kurpalių norėč, rimtai reikia kada susiimt ir į Kauną braukt biggrin.gif kas jungtųsi?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 11, 18:07)
kas per padų medžiaga,kurią klijuojat? Ir aš pabandyt noriu ax.gif ir kurpalių norėč, rimtai reikia kada susiimt ir į Kauną braukt biggrin.gif kas jungtųsi?

ai vargas tie padai, ne ten kaip guma. Bet jie prie vilnos tai toks svetimkūnis...

Aš tai mielai jumngčiaus i ta Kauną smile.gif erų dalykų ten yra

O padus aš dabar oda apsiuvu...
Bet norėtūs ką nors tipo i lauką eit.
Atsakyti
Aktuali tema dėl padų smile.gif
Kurpalius neseniai įsigijau iš Kurpado - susiskambinau su jais, atsiuntė pavyzdžius, išsirinkau ir pagamino. Dar pasisekė, kad kaip tik vežė partiją į Aukštuosius Panerius į Minską siųsti, tai ir mano atvežė, tik nulėkiau pasiimti.
raganele, galėčiau paskolinti pasibandymui, ar patogu velt. Pati dar dorai neišbandžiau.

Padukus man priklijavo Lentvaryje batsiuvė. Vadino tą gumą "batų profilaktika". Manau, kad ir pati priklijuočiau tuos padukus, ir dar išpjaučiau gražiau biggrin.gif Tik dabar kažkaip nebepatogu jos klaust, kur tą gumą perka biggrin.gif Jei žinot, būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Man su guminiu paduku smagiau, nei su lateksu, bet čia, turbūt, kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
tą gumą irgi buvau kažkur kaune radus...

Nesuprantu, kodėl vieni batsiuviai sutinka priklijuot, o kiti kai į durnę žiūri biggrin.gif

Na kurpalis tai labiau raikalingas gražią formą ir atitinkamą dysį išgaut... Man ypač sunkiau su mažesneis dydžiais, kai nei normaliai ranka ikiši, nei suprais ar ne per siaura ir t.t.

Atsakyti
Agnuže, norėsiu nuorodų, kaip batsiuvę rasti,man prie sunkesnių klumpių labai norisi klijuot ką nors, nes jas paprastai darau milžiniškų dydžių dideliem žmonėm, kurie nori kokio tvirtesnio pagrindo biggrin.gif

Dabar rašinėjuosi su bulgarija, nes vėl netelpam ir nuėmė pilkos sluoksnos natūralios,kurios man baisiai pagailo, atiduosiu geriau kokią spalvotą. Beje, visoms lietuvaitėms perduoti linkėjimus prašė 4u.gif Pernakt gal kaip nors suskaičiuosiu, pati už visą siuntinį uždėti šiuo metu neturėsiu, tad teks sulaukt,kol visos suvedžiosim ir eisiu susipažint kas tas junistrymas.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 11, 19:56)
Agnuže, norėsiu nuorodų, kaip batsiuvę rasti,man prie sunkesnių klumpių labai norisi klijuot ką nors, nes jas paprastai darau milžiniškų dydžių dideliem žmonėm, kurie nori kokio tvirtesnio pagrindo biggrin.gif

Dabar rašinėjuosi su bulgarija, nes vėl netelpam ir nuėmė pilkos sluoksnos natūralios,kurios man baisiai pagailo, atiduosiu geriau kokią spalvotą. Beje, visoms lietuvaitėms perduoti linkėjimus prašė 4u.gif Pernakt gal kaip nors suskaičiuosiu, pati už visą siuntinį uždėti šiuo metu neturėsiu, tad teks sulaukt,kol visos suvedžiosim ir  eisiu susipažint kas tas junistrymas.

unistreemas berods per ūkio banką eina, ir skaičiuojant saskaitas pridėk 3 % už perlaidą

Atsakyti
Raganėle, kiek perdaug sveria mūsų vilnelė? Jei daug viršijam, gali nuo mano baltos toplenoj moloko puse kg nurašyti, vis ne taip skaudžiai bus g.gif

Vos paskaičiuosi, kiek pervest pinigėlių, iš karto galėsiu pervesti. Suma už visą siuntą, tai didoka, kad vienai apmokėti, geriau prieš susimokėti, kad pinigai kišenių nedraskytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 11 spalio 2011 - 21:19
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 11, 07:11)
Suveltos avys, 21 mic. nelabai persimuša, gal kuris sluoksnis buvo ryškiai plonesnis, tai per jį ir perėjo. Kitas dalykas pačių tapkučių storis, kuo jos storesnės, tuo ir tų atskirų sluoksnių storiai didesni, tuo sunkiai kam nors persimušt.

Klojau 4 sluosnius pilkos ir 4 sluoksnisu raudonos ir šiek tiek persimušė tiek pilka, tiek raudona, tik foto netai matosi, kaip realiai. Kokiu būdų jūs "depiliuojat" tapkes? biggrin.gif Kaip nuimat tą tokį pūkelį?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Suveltos avys, depiliuoju moterišku depiliatoriumi lotuliukas.gif

bet iš pradžių dar tuo aparačiuku, kur nuo megztinių sąvėliukus galima nurinkti, apie dešimt Lt kur kainuoja rolleyes.gif

jaukūs tapsiukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 11 spalio 2011 - 21:26