Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Merginos , jei ketvirtadieni trauktumėt i parodėle , sakau gal ir mane pakibintumėte
blush2.gif ,Taip smalsu , saviškiu iteikčiau uošviui, nes jau baigsis mano katino dienos ax.gif reik pasinaudot biggrin.gif .
Atsakyti
srauni upe, sutinku visu 100 proc dėl to, kad dieną gražiau, vakare blystė pusę vaizdo užmuša smile.gif Ale, kad dieną niekaip negaliu ištaikyti, ryte prietema, gryžtu vakare vėl jau tamsėja, nėr reikalingos šviesos verysad.gif iki savaitgalio laukti irgi nelabai norisi, tuo labiau, kad dažnai išklajoju pas tėvus į kaimą, tai gryžus vėl laiko pritrūksta smile.gif Tai va ir gaunasi, taip kaip gaunasi... Ale kodėl mano katinėlis ir kai šviesu ir kai tamsu gerai visada gaunasi nuotraukose? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 11, 11:57)
Merginos , jei ketvirtadieni trauktumėt i parodėle , sakau gal ir mane pakibintumėte
blush2.gif ,Taip smalsu , saviškiu iteikčiau uošviui, nes jau baigsis mano katino dienos  ax.gif reik pasinaudot  biggrin.gif .

Katinyti, tu cia apie Juperi?
Butu smagu, kuo daugiau, tuo geriau. Ale, kad mes su Bes.del dienos abejojam, tiek man, tiek jai tos valandos nelabai patogios. Zodziu dar apmastymuose, ale turesim omenyje.
Atsakyti
Katinyti, tu cia apie Juperi?

Jep. Kai jūs jau nuspresit , parašykit i AŽ.Tik man jau ryt reiktu žinot būtinai , vdrug uošvis gastroliuot bus numates lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 11, 10:57)
blush2.gif ,Taip smalsu , saviškiu iteikčiau uošviui, nes jau baigsis mano katino dienos  ax.gif reik pasinaudot  biggrin.gif .

kokią parodėlę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 spalio 2011 - 11:23
Na gal ne taip pasakiau, visa paroda , ka čia parodėle smile.gif .
Juperi darbu paroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 11, 11:27)
Na gal ne taip pasakiau, visa paroda , ka čia parodėle  smile.gif .
Juperi darbu paroda  ax.gif

oho!
Atsakyti
Dar pašnekėkit, tai tuoj vilnietes susirinksiu ir važiuosim visos lotuliukas.gif Kaip sakant - yzy - su Trakšt vyru iki jo darbo visos antakalnietės, o aš iš ten susirenku ir kur ten traukiam? Dzūkijon pasitūsyc? g.gif
Atsakyti
merginos iskilp toks klausimas... slysta visos tapkutes, batukai zinau kad yra tam skirto padukams patepti latekso, bet jo kaina didoka, o kiekis mazas, o juk reikia nevienai kojinei, ar tai tapkutei doh.gif

kuo jus tepate padukus kad neslystu ?
kazkur girdejau kad galima silikona patekti, bet taip ir negirdejau apie ji nuomones ar kas yra bande.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 11, 13:25)

Galima odos padukais apsiūti, jei neturit odos, galima padėvėtuose paieškoti kokio sijono ar kelnių smile.gif
Atsakyti
merginos, o gal kas naudojat tuos žalius kurpalius iš Kurpado?
patogu? apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 11, 16:37)
merginos, o gal kas naudojat tuos žalius kurpalius iš Kurpado?
patogu? apsimoka?

patogu, ar apsimoka sunku pasakyti, kaip pati nuspresi.
Atsakyti