Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 10, 22:01)
Ronet, mažučiukai labai vykę  thumbup.gif

su vėlimu teks pristabdyt laikinai, vidurinėlis vėjaraupius pasigavo, tai ilgokai namie užsibus. o jis ne iš ramiųjų..... ryt mažasis pipiras valgys pirmąjį savo tortą ir bandys pūst  pirmąją žvakę. tik nesinorėtų, kadx brolis dovanų ligą atneštų...

sveikateles 4u.gif 4u.gif geriau dabar lai perserga... mano dukriukas 15 metu sirgo...fuiii kaip bijojau visokiu likutiniu randu ir komplikaciju...juk vaikam si liga maziau pavojinga, lengvesne forma perserga
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 10, 22:05)
sveikateles 4u.gif  4u.gif  geriau dabar lai perserga... mano dukriukas 15 metu sirgo...fuiii kaip bijojau visokiu likutiniu randu ir komplikaciju...juk vaikam si liga maziau pavojinga, lengvesne forma perserga

ačiū, tikiuosi kad bent jau lengvesne forma. o gal ir nesusirgs, turim tokių pvz, kai šeimoj ne visus susargdina.
Atsakyti
Bulaukiux, dailios riešinės 4u.gif
Ronet, kiek daug tapukų privėlei, s[parčiai dirbi 4u.gif O mažiukai tai dar ir apmegzti dailiai thumbup.gif
Atsakyti
Jau geriau tais vėjaraupiais persirgti kai tam laikas, nes paskui būna kaip man, vėjaraupiai nėštumo metu blink.gif . O ir herpetinės atmainos sako nieko nešvesnelnės nei patys vėjaraupiai pasiskiepinusius puola.

Juperi, susiruošti tai aš greita, patikėk, o ir norų pas mane begalė. Tik laiko viskam turiu nuo 8 ryto iki pietų, toli nenukeliausi, nes vaikų po mokyklos absoliučiai neturiu kam palikt. Viena močiutė Amerikoj mandravoja, kita su savo karjera niekaip negali atsisveikint.
Kaip tavo pasiruošimas parodai? Viskas suruošta, šiuveliūra, manikiūras padaryti?
Mes tai atvarysim, ane Kadabra? Tik neprižadu, kad rytoj. Bet kuriuo atveju apie tave labai galvosim, ir siųsim tau visokias teigiamas emocijas.

Suveltos avys, 21 mic. nelabai persimuša, gal kuris sluoksnis buvo ryškiai plonesnis, tai per jį ir perėjo. Kitas dalykas pačių tapkučių storis, kuo jos storesnės, tuo ir tų atskirų sluoksnių storiai didesni, tuo sunkiai kam nors persimušt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 11 spalio 2011 - 07:18
Besijuokianti, a baigsi!!!!! doh.gif Jezmarija net i kalendoriu pazejau...kokia tau ryt paroda? Kakaja siveliura, manikiura, pedikiura?????????? ketvirtadieni gi... o da ne vienas eksponatas nepakabintas... doh.gif doh.gif vakar beveik 4 val zinai kur praleidau??? zinai...tai va, grizau issunkta, o uzmigt tesugebejau po 2val... sian nei siokia nei tokia, bet jau reik eit krutint tu veltiniu, ziuret kur ka det... na, bet kokiu atveju lauksiu ir jusu su Kadabra, turekit omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 11 spalio 2011 - 07:25
Juperiuk, sorry, matai aš ateitim gyvenu tongue.gif , amžinai nežinau kuri mėnesio ir savaitės diena, o kai vaikams nereik į mokyklą tai būna ir mėnesius pametu. Tundra, ką ir besakyt doh.gif
Atsakyti
Žolia, naktimis veliu smile.gif Diena darbui, naktis-malonumui (vėlimas man tapo hobiu smile.gif )
Dabar dar galvoju, kad gal baltus pakraščiukus pridengt apneriant tamsiu rudu siūlu g.gif nuotraukose labai balta atmuša viską, nors realiai ji visai mielai atrodo... Nju pažiūrėsiu ką tapkučių šeimininkės kojytės pasakys, spalvas buvau suderinus prieš veliant rolleyes.gif
Atsakyti
Ronet, sakyčiau nieko nedaryk tu tai baltai biggrin.gif man gražu, be to čia fotkinta atrodo su blykste, užtat ji šviečia. Negražu būtų, jei būtų nesusivėlus pasipūtus kirpime.
Jes, ryt šildyt darželius pradės, poryt chebriukus paleisiu, galėsiu velt cool.gif
Atsakyti
Raganėle, tapkučių kojyčių šeimininkam patiko taip, kaip yra, tai ir paliksiu smile.gif Foto savo prideda, kitaip atrodytų, jei dieną fotografuočiau, o vakare prie dirbtinio apšvietimo vistiek ne tas gaunasi, su blykste kai kurias foto dariau , kitaip pernelyg šešėliuoja.

Laukiu nesulaukiu kada darbe pradės šildyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 11 spalio 2011 - 10:37
ale stenks dieną fotkint, darbas kur kas tauriau atroddo. O blykstė tą nuotrauką tokią... tiesmuką padaro.

O aš sugebėjau su žirklėm įsikirpti į piršto pagalvėlę. Vakar vistiek vėliau, ta žaizda atsivėrė. Tai šiandien jaučiu dukrai šaliką megsiu. Staiga supratau, kad baisiniai šalta patapo.
Atsakyti
ziauriai atsalo.
jeigu reiktu kasdien kazkur rytais judet is namu (na, pvz. i darba), tai ir pasiruosus butum, o dabar kai isleki i miesta tik retsykiais, tai pastebi, kad dauguma jau ir su pirstinem, ir su batais siltesniais, ir t.t. O namie, iki siltnamio kokio, ar pasto dezutes eini gi kaip stovi.
Pranasauja salta zema, taip, kad... nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 11, 11:49)
ziauriai atsalo.
jeigu reiktu kasdien kazkur rytais judet is namu (na, pvz. i darba), tai ir pasiruosus butum, o dabar kai isleki i miesta tik retsykiais, tai pastebi, kad dauguma jau ir su pirstinem, ir su batais siltesniais, ir t.t. O namie, iki siltnamio kokio, ar pasto dezutes eini gi kaip stovi.
Pranasauja salta zema, taip, kad... nieko gero.

Bus daugiau užsakymų šiltom šlepetėm lotuliukas.gif
Turiu reikalą išlįst iš namų reikia,ale taip netraukia doh.gif
Atsakyti