Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 10 10, 17:36)
ruda faina kokia tapkėj bigsmile.gif jaučiu bandysiu įsigyt.
Kaunas nėr taip toli jau pradeda atrodyt  g.gif  biggrin.gif

Teisingai atrodyt pradeda smile.gif . Susiruošt turbūt daugiau laiko užima, nei realiai važiuot...
Atsakyti
vėliau vakar riešines sau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 10 10, 13:32)
O aš pasiguosiu verysad.gif Susiklojau BG dymčatyj sluoksną, ant viršaus tamsiai mėlyną BG sluoksną, veliu ir svajoju:oi, kaip gražiai turėtų gautis ax.gif Mūčinu 2 val., mūčinu 3 val., kaip nesukimba sluoksna su karšiniu taip nesukimba doh.gif  blink.gif Tai po 4 val. prakaitavimo ištraukiau iš vidaus sluoksnos tapkutes ir davėliau atskirai. Ar bandėte kas velt BG sluoksną su karšiniu, ar sukibo jos tarpusavyje?

aš dabar veliu iš lietuvško karšinio o iš vršaus BG sluoksna. Tai kimba... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 10, 14:48)
Aš bandžiau.
Baltas čia tas kur vyras vėlė šlepetes ir vidun dėjo. Rašiau apie jį tame poste, daug jo turiu, tai jau labai gerai žinomas tas karšinys.
O rudas nuostabus - tik kažkaip nuolat jo neturi. To irgi turėjau nemažai nupirkus,
Abu karšti pas woolą, tai gniutulų gniutulai doh.gif .
Beje, savininkai labai simpatiška jauna šeimyna ax.gif .

turi omeny tolių guziukų daug?

O gal jis bent švarus?
nes nekurie ta nežno, kad gal vilną reik plaut prieš karšiant
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 10, 16:18)
Teisingai atrodyt pradeda smile.gif . Susiruošt turbūt daugiau laiko užima, nei realiai važiuot...

nu man pvz į kauną nuvažiuot atrodo lengviau, nei į kokį vilniaus mikrorajoną biggrin.gif
Atsakyti
Mažučiukai smile.gif
user posted image

Mergaitiški:
user posted image

Tėčio rudeniniai:
user posted image

Visa kompanija smile.gif
user posted image

O čia prie kompanijos biggrin.gif
user posted image

Va taip, va ax.gif žinau, kad foto ne tobulos, bet jau nebenoriu žaist jas gražindama, tegu bus tokios, kokios ir yra ax.gif
Atsakyti
Ronet, tu toki grozi balta turi bigsmile.gif ?
Atsakyti
Ronet, nu sekantį kartą prašom tą baltą pūkų kamuoliuką parodyti iš priekio mirksiukas.gif
Atsakyti
Katins dar besuveltas į tapkę lotuliukas.gif
O iš batukų tai man gražiausi mažiausieji bigsmile.gif Beje, pasiučiau mailą, bulgarai neturi vienos tavo norėtos vilnos, visa kita yra, tik šilko gijų (plaukų) Agnužei dar neturi.
Atsakyti
Ronet mažiukai tapukai gražus
Atsakyti
Taip, turiu tokį baltą pūkų kamuoliuką smile.gif Nea, dar nesuveltas, pamato šukas ir bėga nuo manęs biggrin.gif
Mažiukai tikrai labai labai gražučiukai gavosi, kitos, tai grubokos, paprastos, prašymas buvo šiltų su minimaliu papuošimu. Balta tapkių viduje nuotraukose nelabai žiūrisi, gražiau būtų visa tamsi vilna, balta storina kraštus, nors realiai gražiau atrodo, nuotraukose kažkaip išsiryškina labai g.gif
Vyriškos tai 43 dydis, nelabai ką ten su forma gali pridailinti, o mergaitiškos, nju jos trumpos ir platesnės, va jas du kartus perdarinėjau (daugiau foto į blog'ą sukėliau), dar keletas papuošimo laukia, ui šalta kažkaip brrrr.... smile.gif
Raganėle atsakiau smile.gif
Mažučiukai dėkoja už vertinimus ir pagyrimus, bet visvien primenu, kad dar tik mokausi, dar tik pirmoj klasėj esu lotuliukas.gif , nulinę lygtais jau perlipau rolleyes.gif

Pasvėriau dėl savo smalsumo kiek sveria tapkiai smile.gif tai vyriški 300-310 g (tiksliau nesigauna, svarstyklės ne elektroninės), mergaitiški 180 g (20 cm kojytei)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 10 spalio 2011 - 20:28
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 10, 17:18)

kada tau taip atrodys g.gif ? tik tiek sian galiu paklaust
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 10, 12:27)
Suveltos avys, sluoksna plona nelabai persimuša, labai persimuša karšinys, ir storos ilgo plauko sluoksnos.

O man sluoksna 21mic persimušo, nedaug, bet vistiek, kai išdžius, įkelsiu nuotraukėlių rolleyes.gif
Atsakyti
Ronet, mažučiukai labai vykę thumbup.gif

su vėlimu teks pristabdyt laikinai, vidurinėlis vėjaraupius pasigavo, tai ilgokai namie užsibus. o jis ne iš ramiųjų..... ryt mažasis pipiras valgys pirmąjį savo tortą ir bandys pūst pirmąją žvakę. tik nesinorėtų, kadx brolis dovanų ligą atneštų...
Atsakyti