Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ronet nemanau kad svoris jauciasi. Juk jei ir i moteriskas, paprastas sukloju 200 -250 g, tai nesiojant tikrai nesijaucia, o cia dar su aulais ir tokio dydzio. Beto nors turiu 45 ismieros kurpalius, vistiek uzmoviau vakar B, kad pamatuot Jo kazku 44 dydis. TAi sitos ciut didesnes jam, bet nenorejo nusiimti. lotuliukas.gif Reikejo pakovot, kad atimciau. lotuliukas.gif Dabar namie salta pas mus...

Sunku su vaikiskom. As niekad nepasitikiu, kai pasako ismiera. Visada prasau, kad pamatuotu pedutes ilgi ir ploti ties pirstukais. Sunku vaikiskus atitaikyt. Ir tik is sluoksnos + sutvirtinimas vidiniam sluoksny linu arba silku.

Atsakyti
Ui su tais nešildymais tarp sezonų - pas mane pilni namai vaikų, nes bijau į šaltą daržą didžiuosius paleist doh.gif tik šokt piešt važiuosim ir lauksim šildymo sezono pradžios mieste. Galės velt kartu biggrin.gif Sūnelis tai besirgdamas išsizyzė, kadadatas duočiau, va ką nubadė:

user posted image

Ronet apie užsienius tai g.gif aš senokai turiu paypale sąskaitą (tam tereikia turėti kreditinę), nes pirkaliodavau knygas, drabužiukus ir pan. iš užsienio, pavedimus užsienietiškus irgi į ten gaunu, o va išsigrynint dar niekad nebandžiau, tiesiog iš ten toliau sau pirkalioju ką reikia ir į litus net neverčiu. Paypale pavedimai kažkokį procentą kainuoja, bet ne tiek kiek norit persivest į lietuvišką sąskaitą.
Atsakyti
Taip, šiluma tai gėris, o ypač kojoms wub.gif Kai kojoms šilta, atrodo, kad visam šilta, vilnonės šlepetės tai kažkas fantastiško, kai jas atradau visos kitos man jau netinka, išranki pasidariau biggrin.gif Brrr, šalta darbe, reik veltinių lotuliukas.gif

Trakšt aš irgi prašiau ne tik išmieros, tos kurios pagal batų dydžius, bet ir realios, kad ilgį ir plotį pamatuotų, bet tokių vaikiškų nebuvau dar vėlus, tai pamačiau kokias klaidas padariau ir patį šabloną pakoregavau , paplatinau, tai antros jau geros turi būti. Netgi pagal dydžius pėdutę daugmaž pasipaišiau ir paskui pridėjau prie nuveltos smile.gif Vaikiškas dariau iš BG sluoksnos vidų, o išorei dėl spalvos dėjau karšinį, sluoksna tai labai stipri. Sekantį kartą tai dar ir šilko arba lino papildomai įdėsiu. Ačiū Trakšt, kažkaip apie šilką ir liną, tikrai nepagalvojau, bet juk gyveni ir mokaisi smile.gif

Tiesa buvo toks atvejis, kad pamatuota pėda ir nešiojama išmiera labai skyrėsi, suauguiam žmogui net 3 cm, į papratą lentelę tas dydis koks gaunasi, net netilpo, tai gerai, kad pamatuot pėdą ir įprastos išmieros prašiau, o tai būtų gavesi 43 iai išmierai tokia išmiera, kuri tinkama tik milžinui doh.gif

Raganėle, ačiū. Apie Paypal aš irgi masčiau, kad gal vienas iš geriausių variantų būtų. Čia tarkim, jei sąskaitą Sebe, reiktų išsiimti Virtuon kortelę ir ją surišti su Paypal? Kažkaip buvau vienu metu užsidegus iš ebej'aus pirktis, bet taip iki galo ir nepabaigiau viso reikalo. Naujos kortelės patingėjau nueit išsiimt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 10 spalio 2011 - 10:58
Ronet as nusipaisau ant tokio burbuliuoto ale paraloniuko pedute vaikiska reikiamo dydzio. Iskerpu, o tada matuoju veldama vaikiskas slepetes. Nes kitaip labai sunku atitaikyt. Ir dar buna vaiku su labai auksta keltim, tada tos su auliukais net ir su prakirpimais sunkiai uzsimauna. Mat vaiku tokios putlios tos kojytes buna. wub.gif

Mano mamos kojos su "kauliukais". Pagal ilgi 38, bet kadangi plotis didesnis, tai jai darau 39 ar 40 net. Nors veltos tai ne is medzio droztos - prasinesioja. biggrin.gif

raganele saunuolis sunelis. Maniskis irgi vis praso "padeti" kai veliu. Isijungiau namie elektrini radiatoriu - galima gyventi.
Atsakyti
Suveltos avys, sluoksna plona nelabai persimuša, labai persimuša karšinys, ir storos ilgo plauko sluoksnos.
Atsakyti
O aš pasiguosiu verysad.gif Susiklojau BG dymčatyj sluoksną, ant viršaus tamsiai mėlyną BG sluoksną, veliu ir svajoju:oi, kaip gražiai turėtų gautis ax.gif Mūčinu 2 val., mūčinu 3 val., kaip nesukimba sluoksna su karšiniu taip nesukimba doh.gif blink.gif Tai po 4 val. prakaitavimo ištraukiau iš vidaus sluoksnos tapkutes ir davėliau atskirai. Ar bandėte kas velt BG sluoksną su karšiniu, ar sukibo jos tarpusavyje?
Atsakyti
man kartais nesukimba sluoksna su zelandietišku karšiniu, jei jų paglostau tarpiniam klojime stipriau.

Ar esat kas bandę vilną iš čia? http://avys.lt/vilna.php
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 10, 14:36)
man kartais nesukimba sluoksna su zelandietišku karšiniu, jei jų paglostau tarpiniam klojime stipriau.

Ar esat kas bandę vilną iš čia? http://avys.lt/vilna.php

net nežinojau g.gif atrodo lyg ir nieko g.gif
Atsakyti
Aš bandžiau.
Baltas čia tas kur vyras vėlė šlepetes ir vidun dėjo. Rašiau apie jį tame poste, daug jo turiu, tai jau labai gerai žinomas tas karšinys.
O rudas nuostabus - tik kažkaip nuolat jo neturi. To irgi turėjau nemažai nupirkus,
Abu karšti pas woolą, tai gniutulų gniutulai doh.gif .
Beje, savininkai labai simpatiška jauna šeimyna ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 10, 14:48)
Aš bandžiau.
Baltas čia tas kur vyras vėlė šlepetes ir vidun dėjo. Rašiau apie jį tame poste, daug jo turiu, tai jau labai gerai žinomas tas karšinys.
O rudas nuostabus - tik kažkaip nuolat jo neturi. To irgi turėjau nemažai nupirkus,
Abu karšti pas woolą, tai gniutulų gniutulai doh.gif .
Beje, savininkai labai simpatiška jauna šeimyna ax.gif .

ačiū už info, o tai balta ta kur beveik nesivelia? g.gif
Atsakyti
Zinai, ja kai maisai su kazkuo tai ji puikiai susivelia, ir duoda toki stipruma ypatinga, bet visai kitoki nei bg naturalus karsiniai pvz., nes jie kieti ir siurkstus, o tas baltas reikalas toks minkstas, bet tvirtas.
Ir tas baltas lietuviskas is avys.lt kai veli plona gamini (dirza pvz. gydomaisiais tikslais) veliasi irgi visai neblogai ir duoda labai grazia karakulio tekstura.
Bet det stora sluoksni jo i tapkes, tai prazutis.
http://vilnosnatos.b...r-minkstos.html
Cia vienas is senu darbu (viduj ta balta).
O cia tos tapkutes is landrasu pilnumoj, irgi vienas is senu darbu:
http://vilnosnatos.b...spalvos_29.html
Velgi labai svelni vilna, veliasi kiek teko maturalius bg ir lt bandyt, geriausiai. Bet jos kaina visai nemaza.
Gaila, kad tu toli, pavaisinciau ta baltaja kokiom tapkutem smile.gif .
Jei saziningai, tapkems as jos nepirkciau arba deciau tik pasiltinimui/patvirtinimui koki sluoksni i pada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 10 spalio 2011 - 15:28
ruda faina kokia tapkėj bigsmile.gif jaučiu bandysiu įsigyt.
Kaunas nėr taip toli jau pradeda atrodyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti