Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 09, 14:56)
Viena pora išdžiūvo galiausiai smile.gif

Labai dailios wub.gif Tas tavo šlepečių lygumas tiesiog prikausto žvilgsnį.
Atsakyti
Žollia, viršuj tų tapkučių 18 mic vilna, todėl jos ir lygut lygutėlės. Mano nuopelnų čia nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 09, 17:19)
Žollia, viršuj tų tapkučių 18 mic vilna, todėl jos ir lygut lygutėlės. Mano nuopelnų čia nedaug smile.gif

Gražumėlis, šiltos, man saulutę priminė, vasarą thumbup.gif
Besijuokianti, man atrodo, kad čia ne vilnoj , bet vėlėjėlėj esmė, nes tavo visos lygios būna thumbup.gif
Aš jau noriu vasaros bigsmile.gif
Atsakyti
Besijuokianti 4u.gif , tikrai labai dailios, ir salvom, ir piesinuku, kuris tikrai zolynelius primena. Labai dailios wub.gif .
Rodyk kitas biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiuos nenusipelnius tų pagyrų, nei čia gėlių kokių priraičiau, nei dar ką.
Betgi malonu labai ax.gif , ačiū 4u.gif
Kadabra, džiūva kitos, kai su šilku tai neišdžiuvus jo nesimato, beviltiška fotkint.
Atsakyti
Žolia, kavinės su giliukais liux atrodo, pasiuvinėjimai gražūs.
Besijuokianti, kaip visad išmyluotos išglostytos. forma man labai graži.

va ką radau sode:)
user posted image

user posted image

sudėtinga velt pastarosiom dienom ir tapkės sunkiai džiūna, o dar migrena 4tą dieną svečiuojas. greičiau jau išeitų...
Atsakyti
Besijuokianti - tobulai,kaip visad smile.gif
Belaukiux, faini užsegimai smile.gif čia iš karšinio?
Šiandien irgi vienus batukus panašaus mažumo vėliau - viduj karšinį iš viršaus storą sluoksną, tos gal nepraspardys greit biggrin.gif mano vaikam kolkas dar nepavyko jos įveikt. Tiesą sakant, visos tapkės kurios buvo kiaurai pravaikščiotos - buvo iš zelandietiško karšinio g.gif
Atsakyti
Puikios šlepetės wub.gif

Kaip jūs padarot, kad tos spalvos nepersimuša? Aš vėliau dvispalves ir man persimušė apatinė spalva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 09, 23:58)
Besijuokianti - tobulai,kaip visad smile.gif
Belaukiux, faini užsegimai smile.gif čia iš karšinio?
Šiandien irgi vienus batukus panašaus mažumo vėliau - viduj karšinį iš viršaus storą sluoksną, tos gal nepraspardys greit biggrin.gif mano vaikam kolkas dar nepavyko jos įveikt. Tiesą sakant, visos tapkės kurios buvo kiaurai pravaikščiotos - buvo iš zelandietiško karšinio g.gif

čia Bg sluoksnos.
Atsakyti
Kokių gražių voveruškų pridygo bigsmile.gif
Besijuokinti, labai šiltos ir jaukios wub.gif
Atsakyti
oho nu ir kada jus spejat??????? doh.gif blink.gif doh.gif unsure.gif As nieko nespeju. Visai, bet pagirt tikrai turiu spet.

Žollia wub.gif nepaprastai grazios giliukes. wub.gif

Besijuokianti thumbup.gif Sutinku su mergaiciu pastebejimais - ypatingai lygios ir tokios svelnios atrodo

bulaukiux
tos geltonos i voveruskas panasios. Jaukios abiejos.

Nespeju skaityt, tik akim viska permeciau. Apie sunaudojamos vilnos kieki kalbejot Idomumo deliai pasakysiu, kad mano "milzinuko slepetes sveria 620 g. biggrin.gif

Nu einu namu siurbliuot. doh.gif
Atsakyti
620 g blink.gif oho, ale milžinui ir toks svoris ant kojų kaip pūkelis biggrin.gif

Nju ir aš šiandien parodysiu savo rudenines, jos dar paskutinius šilumos spindulėlius geria nuo gyvatuko ir keliaus ant kojyčių smile.gif Reiks vakare pafotografuot. Parodysiu vyriškas (reiks pasvert, bet tokios šiltos, storokos nemažai vilnos suklojau, tai irgi svers daugėliau nei įprasta, bet mažiau nei Trakšt smile.gif ), mergaitiškas, kurias iš pirmo karto nepataikiau su dydžiu, tai antrą kartą klojau ax.gif ir kūdikiškus mažutėlius tapsiukus iš merino vilnelės smile.gif
Ale visa tai vakare smile.gif

Tiesa, vėlėjėlės, man iškilo toks klausimas. Kaip geriausiai padaryt, kokią sąskaitą reikia turėti, kad mažiausiai reikėtų mokėti už pinigų pervedimus. Tarkim, jei siunčiu tapkutes į užsienį, ne Europos valstybę, ir man nori pervesti pinigėlius iš ten. Kai pasižiūrėjau tai jei paprastas pervedimas, tai bankai apie 90 Lt ima mokestį, tada jau tapsiukai labai pabrangsta, o dar pats siuntimas doh.gif Teta užklausė, va ir nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 10 spalio 2011 - 10:10