Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(ziit @ 2011 10 08, 20:50)
nu vilna tai jums, kaip molis, as lengviau su moliu formuociau lotuliukas.gif
tiesa , bandziau bata ikisti i tapke ir ant jo velti, bet jau veloka buvo, sunkiai lindo biggrin.gif sekanti karta is kart taip bandysiu lotuliukas.gif

ai pamatys, dar pora tapkių ir viskas šviesiau atrodys wink.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 10 08, 20:48)
Kai kurios ant kurpalių, bet nedaug  turiu biggrin.gif  Kai kurias ant kojų,  bet vistiek padailinu su rankomis pagal savo įsivaizdavimą.  Kojinė forma tikrai matosi, o kai pakoreguoji su rankom-nelabai beatskirsi.  4u.gif

aš vis pagailiu į kurpalius investuot, ta viską rankom formuoju. Tfu tfu pakolkas gaunas simetriškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 08, 18:30)
Mano MB tapkes susivėlė iš LT merinosų (labai gerai nešiojąs - išbandyta, bet pasipūtęs lieka, o ir velias kiek teko velt, bene sunkiausiai iš visų bandytų) + BG karšinys. Aišku apie kokius nors kraštelius dailius patylėt reikia, nes gi vyriškai viskas buvo ir suklota, ir apdailinta, bet man tai super thumbup.gif  thumbup.gif kai vyrai kartais sugalvoja paveltiniaut smile.gif .

Parodyk SB veltinukes 4u.gif Mes čia matom tik moteriškų rankų darbą,labai įdomu pamatyti ir vyrišką,kad ir nevisai tobulą 4u.gif
Atsakyti
gal kas vėlėt su šilko servetėlėm, kaip reikia dėti, ar ant viršaus ir truputi vilnos uždėti?
Atsakyti
su šilku ta nesu, bet jei darau ką su organza tai vistek švelniai uždedu ant viršaus vilnos.
Atsakyti
Šilko servetėlių tikrai nereikia niekuo dengt, jos puikiausiai prisivelia.

Viena pora išdžiūvo galiausiai smile.gif
user posted image
user posted image
Kažkodėl man jos labai primena žolynėlius įvairius ax.gif
Atsakyti
kokios šiltai rudeniškos
Atsakyti
Nu jau kaip išmyluotos, išglostytos :wub
Gražiai žiūrisi minimalizmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 09, 14:56)

Jetus kokios fainos thumbup.gif Šiltos visom prasmėm,tas spalvų derinys wub.gif Kartu ir rudeniškos,bet dar netoli pabėgusios nuo vasaros wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, girt???? g.gif negirsiu- atsibodo tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 09, 16:09)
Besijuokianti, girt???? g.gif  negirsiu- atsibodo tongue.gif  tongue.gif

Negi pagyrų per daug gali būt? ax.gif
Ačiū visoms 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 09, 15:37)
Negi pagyrų per daug gali būt? ax.gif
Ačiū visoms 4u.gif .

Giriu gi giriu.... kaip visad-tvarkingos, forma nepriekaistinga thumbup.gif
Atsakyti
Besijuokianti labai gražios tapkės wub.gif wub.gif
Atsakyti