Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 10 08, 10:56)
O kaip islaikyti dazomos vilnos (sluoksnos) svelnuma? Ar kam nors gavosi?
vakar kina iki 1val.nakties ziurejau - Babelis. Jeigu bus noro tamstai, kada slepete siuvinejant, gali zvilgtelt, nuteikia gana keistai.

tai va ir dabar siunciuosi filma- mat reiks ilgai sedet ir slepetes siuvinet (va kaip atspejai!) doh.gif
Atsakyti
Tais vilnai ir medvilnei rūgštiniais , tai esu nekarta dažius .Viskas su jais gerai gaunasi , o kažkaip pas mane ir vilna nepasidaro šiurkšti.Būna kartais kad žmogui reik spalvos , kurios nėr iš kur taip greit paimt, o reikia čia ir dabar ax.gif .Pamenu vienai merginai reikėjo , kad ant šalio būtu dekoro detalės iš tokios spalvos koks kaklaraištis pas josios vaikina, tai ir teko eksperimentuot lotuliukas.gif .
Iš paskutiniuju tai šita rožė dažyta tais rūgštiniais , tik jau bais daug skalavimo reikalauja tie dažyti dalykai , nes norisis kad neišteptu kokio drabužiuko ar dar ko ax.gif
user posted image

Man visai patinka šilka dažyt, jis bais imlus ir skalaujasi labai lengvai thumbup.gif.Prie vilnos visad dar imetu kokia skiaute ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 08 spalio 2011 - 12:45
Gražu, Katinyt. O ir spalva labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 08, 10:57)
Nu aš bijočiau pačią sluoksną dažyt.... gal nebent patį gaminį...  g.gif

as daziau butent sluoksna maistiniais (tais limonadu milteliais mikrobangej), o kitakart sluoksna - aniliniais (brudas toks fe..). Po abieju bandymu sluoksna pasiurkstejo, sunkiau plesesi - nepatiko man.

QUOTE(Juperi @ 2011 10 08, 12:29)
tai va ir dabar siunciuosi filma- mat reiks ilgai sedet ir slepetes siuvinet (va kaip atspejai!) doh.gif

jauciu tave, kad ir per atstuma, ale kaip ant savo delno tongue.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 10 08, 13:43)
Man visai patinka šilka dažyt, jis bais imlu s ir skalaujasi labai lengvai  thumbup.gif.Prie vilnos visad dar imetu kokia skiaute  ax.gif .

va su silku tai tikrai galima eksperimentuoti, kazkaip nebijai, kad is silko gausi kazka kita, kaip is vilnos biggrin.gif
Vilija, o kur tu matei vilna dazyta moliugais g.gif ? Pas mane ju taip uzdereje, gal reiketu koki silka pabandyti. vaikai riesutus lukstenasi, tai padaviau bliuda, kad atliekas detu tongue.gif
Atsakyti
Buvau prisirinkus ta graikinio riešuto lietuviško ana savaitgali, bet kol susiruošiau ji suslėpt sesės vyras vaikas suskaldė viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Jo kevalas didelis, o vidui toks mažas gabaliukas to riešuto, tai ir suvarė man visus, o buvau toki nemaža dubeni surinkus.Paskui pagalvojau, kad su tom duženom jau aš tikrai nežaisiu ir viska lauk mečiau.
Man labai patiko su vynuogiu luobelėm dažyta vilna , tokia švelniai melsva, o ir vynuogiu šiemet gausybė sode pas kaimynus tik imk, bet aš tingiu žaist labai.
Nežinau kodėl , bet man nesušiurkštėjo vilna tik plėšosi sunkiau, bet ka aš žinau, man ir šilko sruogos dažant nesusivelia ir spalva visur vienoda gaunasi ax.gif .Gal sakau kad dažau stikliniuose induose dažniausiai ax.gif.
Atsakyti
Vilija, o kur tu matei vilna dazyta moliugais g.gif ? Pas mane ju taip uzdereje, gal reiketu koki silka pabandyti. vaikai riesutus lukstenasi, tai padaviau bliuda, kad atliekas detu tongue.gif

Kazkaip pamacius spalva, pagalvojau, kad kalba eina apie moliuga, o pasirodo apie runkelius ax.gif "свеклу натерла на крупной терке, перед вывариванием замочила в воде на 2 часа" . Nprs speju, kad moliugas daug graziau nudazytu nei runkeliai.
Ir ten "pasmirinejus" toj lentelej, atrodo, kad dazyt galima su viskuo. Man labai patiko melynaisiais kopustais. O ir vynuogem, kaip katinytis rase. Tik gaila, kad vvynuoges jau sudorojom.
O sluoksna tai maciau angliskam saite kazkur, kad nevirina, o tiesiog uzmerkia i nuovira tu zoliu/augalu, prideda ten tu kandiku ir laiko kelias dienas/savaite. Bet ryskiai tai nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 08, 15:34)
O sluoksna tai maciau angliskam saite kazkur, kad nevirina, o tiesiog uzmerkia i nuovira tu zoliu/augalu, prideda ten tu kandiku ir laiko kelias dienas/savaite. Bet ryskiai tai nesigauna.

tai va, o jeigu dar po keliu plovimu ir isvis pasvieseja g.gif
geriau silka paterliosiu kada.
Atsakyti
velu iš lietuvško karšinio, nu purvinas ir su šiukšlų milojonu. Maišau su šiek tek BG, velias ta gana gerai. Bet buvau atpratus nuo karįšinio, naes nors ir daug ir stpria veliu, bet jis vistiek paspūtęs toks. Ta kaži kaip nešiosis g.gif Ai toka spaprastas šį kart darau. Gaila tam karšiniui daug meno prdaryt.
Atsakyti
Mano MB tapkes susivėlė iš LT merinosų (labai gerai nešiojąs - išbandyta, bet pasipūtęs lieka, o ir velias kiek teko velt, bene sunkiausiai iš visų bandytų) + BG karšinys. Aišku apie kokius nors kraštelius dailius patylėt reikia, nes gi vyriškai viskas buvo ir suklota, ir apdailinta, bet man tai super thumbup.gif thumbup.gif kai vyrai kartais sugalvoja paveltiniaut smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 08, 17:30)
Mano MB tapkes susivėlė iš LT merinosų (labai gerai nešiojąs - išbandyta, bet pasipūtęs lieka, o ir velias kiek teko velt, bene sunkiausiai iš visų bandytų) + BG karšinys. Aišku apie kokius nors kraštelius dailius patylėt reikia, nes gi vyriškai viskas buvo ir suklota, ir apdailinta, bet man tai super thumbup.gif  thumbup.gif kai vyrai kartais sugalvoja paveltiniaut smile.gif .

nu tai ketas tavo brangausias biggrin.gif thumbup.gif liuks!

Aš tai tesiai iš lygumų kamo pirkau. Tai pigiai kanavo, negaila velt dabar smile.gif veislės tai nepasakė, įtariu belekokia smile.gif Baltą ėmiau. Kažkaip nežinau ar teisybė, bet man pasrodė kad balta visad būna plonesnis plaukas nei pilkos ir etc. Bet ka aš gyvai paskutnį kartą avį mačau gal kokiais 2002 metais, ta reiktų man patylėt smile.gif
Atsakyti
man iš storų natūralių karšinių kažkaip subtilūs grožiai nei gaunasi nei reikia atrodo biggrin.gif Noriu mazgiams subandyt iš lietuviškų gaurų, ainu įkalbinėt mb, kad kriauklę įtaisytų mano naujam žaidimų stale tongue.gif
Atsakyti
ech... užpavydėsiu! bigsmile.gif
turb8t patogu turėti daug vietos. Ir kai aukštis mazgiams nepasiekiamas
Atsakyti