Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Gražios nesidažiusios lietuvaitės, gražus tas natūralios efektas smile.gif
Persitengiau vaikiškas tapkutes beveldama doh.gif Dabar teks kitas tokias pat velt 5 mm ilgesnes verysad.gif , bet gerai, kad ne kokio 46 dydžio tokias pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Woolas turi 2 rudus naturalius karsinius ir vienas tikrai nesivelia, bet kaip suprantu, kuris - nebeatrenkam. Gaila aišku.
Raganėle, gražūs natūralumai 4u.gif , tik matau krašteliai probleminiai ax.gif .
Atsakyti
Raganėle, gražios tos rudos biggrin.gif

Ronet, o jeigu sušlapinusir iš naujo tempus, tai truputį galima padidi nti, jei dar nenulateksuotos buvo g.gif
Atsakyti
Mole, be šansų, išbandžiau tą reikalą smile.gif Nieko tokio, dar turiu laiko, perdarysiu kitas, o tos mažesnės gal irgi suras savo kojytes šeimininkėles smile.gif
Mistika man kažkokia su tais vaikiškais tapukais, kai pati vaikų neturiu, tai sunkoka suprast kaip daryt, kad kojytei būtų viduj gerai, net užmaut nėr kaip patikrinti g.gif
Kiti bus kaip tik, truputį paplatisiu šabloną ir pailgisniu smile.gif
Atsakyti
Oi, be vaikiškų kojyčių velti joms sunku biggrin.gif visai formą kitokią reik daryti tom bandutinėm kojelėm.

Dėkui už lietuvaičių pagyras 4u.gif Besijuokianti, žinau kad kraštai nelygūs, bet tų klumpinių aš tyčia nekerpu daugiau ir palieku beveliant išsibangavusius - man kažkaip tinka prie jų grubumo g.gif
Atsakyti
Paklausiau wool'o, ką aš ten suvėliau biggrin.gif pasirodo pirkau romanovų rudą. Tai va, ji man patiko - veliasi tikrai.
Atsakyti
raganele nugis fainos klumpikes. thumbup.gif thumbup.gif man irgi patinka woolo romanovu wub.gif
Atsakyti
tik matau krašteliai probleminiai 

Sutinku pilnumoj.Gal tinka žiūrint tikrovėje, o vat nuotraukoj vaizdas, kad prie ju dar reiktu darbuko. Tas kraštas man duoda tokio nepabaigtumo ispūdi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Raganėl, ačiū už info 4u.gif .
Atsakyti
yra ir veltinuku
http://gyvenimas.del...s.d?id=50412526
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Senai cia buvau... Kazkaip net nelabai jauku... Ir slepetes rodyt baisu, kaip pirma karta. Aisku kaikas jau mate, bet kas ne, tai baisiai noriu pasigirt, bo savimi bais didziuojuosi. Esu stipri moteris. Nuveliau 45 dydzio storas vyriskas slepetes su aulais. Sakyciau - amzinos. Nors nieko nera amzino, bet storos, tvirtos tokios. Kai sudeliojau vilna ant sablono, tai abi slepetes sudare gal du trecdalius mano ugio, o as nesu labai maza (174 cm) Taigi vargelio turejau, bet rezultatas dziugina, todel ir giriuosi. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vienaragiai thumbup.gif
Atsakyti