Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Ronet @ 2011 10 05, 14:12)
Juperiuk, rudasis karšinys labai lenda, sluoksna ne taip intensyviai smile.gif 

o as is BG rudos kavos veliau 2in1 ,,, ziauriai prasimuse...
Atsakyti
Man šviesi su šviesia (rožinė su balta ir trava su balta) kai dėjau sluoksnas, tai kažkaip nelabai ir matėsi prasimušimo, gal kad spalvos šviesios pasislėpė, bet kai geriau pagalvoju, tai balta su juoda kai dariau, tada tikrai prasimušė, perdaug didelis kontrastas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 14:44)
o as is BG rudos kavos veliau 2in1 ,,, ziauriai prasimuse...

basta, jau suklojau doh.gif Laukit tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 05, 13:03)
Teikiu eksperimentines kritikai, čia iš bzikų srities - pamačiau maximoj... rankšluostuką... ir užsidegiau begaliniu noru jį įvelt į tapkes  unsure.gif
user posted image

labai idomiai atrodo thumbup.gif ant virsaus dejai siek tiek vilnos?
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 10 05, 15:22)
basta, jau suklojau doh.gif  Laukit tęsinio biggrin.gif

laukiam...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 05, 15:22)
basta, jau suklojau doh.gif  Laukit tęsinio biggrin.gif

o man tas persimusimas-visai netrukdo schmoll.gif matyt, kad velta is peties lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar nebuvau net rimtai kočiojus, tik prakirpus jau matėsi persimušęs rudas doh.gif Man tai negražu tokia murzina. Ir kažkodėl labai plonos šlepetės gavosi mad.gif Tą rudą galima tik vieną velti wink.gif
Atsakyti
Na labai jau dailųs jie wub.gif

QUOTE(raganele @ 2011 10 05, 13:03)
Teikiu eksperimentines kritikai, čia iš bzikų srities - pamačiau maximoj... rankšluostuką... ir užsidegiau begaliniu noru jį įvelt į tapkes  unsure.gif
user posted image

Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano pastelinėms smile.gif galima eksperimentuoti toliau biggrin.gif

Išbandžiau lietuvišką natūralų rudą karšinį - nugi puikiai veliasi, deja radau 2 adatėles, ne toks purvinas kaip pilkas, bet pypxxxx prakirpau klumpei padą doh.gif susinervinau juodai, daugiau nevelsiu tapkių be dekoro ant nosių bash.gif dabar vienos viršus storas padinis, kitos plonas...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 05, 12:03)
user posted image

iš nuotraukų tai labai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Raganėle. o tas rudas romanovų ar be veislės pas woolą esantis. Man kažkuris iš jų nesivėlė visai. Tik neįdentifikuoju kuris, nes vyras buvo pirkęs, o ką tai jam dzin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 05, 19:42)
Raganėle. o tas rudas romanovų ar be veislės pas woolą esantis. Man kažkuris iš jų nesivėlė visai. Tik neįdentifikuoju kuris, nes vyras buvo pirkęs, o ką tai jam dzin smile.gif

Kad nežinau, nesakė ar romanovų g.gif Bet vėlėsi iškart gerai,kaip ir pilki. Viduj dėjau šviesiai pilką, tai ta irgi super veliasi, ale kiek akuotų blink.gif tamsioj tiek nebuvo. Užtat šiandieninėse abejose šiukšlių ir purvo mažiau nei tamsiai pilkoj. Žodžiu aš tas vilnas vartosiu, man tiko, nors turi niuansų kai kurių...
Atsakyti
Ar dar nenusibodau su savo tapkėm?
Nu baigiu ataskaitą apie lietuviškas natūralias vilnas ir nebelendu daugiau biggrin.gif Taigi, ruda su viduj šviesia pilka 46 dydis:

user posted image

na ir visos natūralios nesidažiusios lietuvaitės vienoj vietoj:

user posted image
Atsakyti