Ui nea , pakoregavo mano planus mergaučiukė, užvakar kai pakilo temperatūra , vakar diedas išskrido komandiruotėn ir neliko nei su kuo palikt, nei ka, o dar ir šiaip visokiu rūpestėliu .Teko atsisakyt iki kitos progos, radom su mokytoja greit pakaitala man .Slaugau ligoni . O jau buvau viska susiruošus , susidėliojus , gerai , kad nors burbuliankės neprisikarpiau gabaliukais, tai būtu išvis geras
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 11:54)
veliu toliau... pirma kart paemiau BG zelionojie jabloko...
O aš šiand bandysiu tą tamsią BG kofe Vidaus noriu balto BG, bet galvoju ar nepersimaišys labai
man bg sluoksna yra viena tų, kurias naudoju, kai nenoriu kad persimaišytų - tinka
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 10:54)
kiek pamenu-sian Katinytis "mokytojauja"...kazi ka veikia?? tikiuosi, laukiu, nekantrauju- ispudziu...
mano zelionoe jabloko,kažkas kroksais išvadino. Realyubėj ji ryškesnė, nei foto... bet paderint su kuo nors tai jauki spalva
žolia, mano paskutiniosios , kur buvau įdėjus, vidus iš BG 34 sluoksnos, o išorė iš spalvoto Bg sluoksnos trava Sluoksnos kažkaip nelabai pralenda, bet rudasis karšinys, tas tai lenda net ir per sluoksną į viršų
Teikiu eksperimentines kritikai, čia iš bzikų srities - pamačiau maximoj... rankšluostuką... ir užsidegiau begaliniu noru jį įvelt į tapkes
Raganėle, gražus bzikas gavosi ir tikriausiai nesunešiojamas dėl rankšluostuko apsaugos
Net labai gražus
boze, tai va kur ranksluostukai is Maxsimos dingsta!!!!??? ... pulia nieprabivajiemyjie...
Ruda BG sluoksna- kaip Ronet ir sake- labai lenda...turiu vineas...vidus "baltas" visas rudas
Ruda BG sluoksna- kaip Ronet ir sake- labai lenda...turiu vineas...vidus "baltas" visas rudas
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 13:49)
boze, tai va kur ranksluostukai is Maxsimos dingsta!!!!??? ... pulia nieprabivajiemyjie...
Juperi, tu gali grindu kilimelius pabandyti
Raganele, man grazu, ale spalvos, ryskumo noretusi, bandyk kitos partijos pirkt .
Naturalu, cia gi audinys, tai ko gi neisbandzius. Fainai.
Kazkada buvau buvus dekupazo pradziamokslio kursuose, tai pravedancioji minejo, kad izengus i kiekviena nauja patalpa pradeda akimis ieskoti daiktu, kuriuos galima butu dekupazuoti. Tai Raganele taip Maximoj elgiasi - liga, ne kitaip
Juperiuk, rudasis karšinys labai lenda, sluoksna ne taip intensyviai
Vakar padekoravau ir nutepiau lateksu tapkutes, patį vidinį sluoksnį dėjau rudą sluoksną, per vidurį baltą sluoksną, tada vėl sluoksniuką rudos sluoksnos ir ant viršaus rudojo karšinio. Kai visai pabaigsiu, parodysiu kas gavosi Dydis 43
Vakar padekoravau ir nutepiau lateksu tapkutes, patį vidinį sluoksnį dėjau rudą sluoksną, per vidurį baltą sluoksną, tada vėl sluoksniuką rudos sluoksnos ir ant viršaus rudojo karšinio. Kai visai pabaigsiu, parodysiu kas gavosi Dydis 43
Man tai ir sluoksna natūrali prasimuša, tiesa daug mažiau, ten nėr tų akuotų:
Dėkui kad rankšluostukų neišpeikėt dar labai kėsinuosi kai kuriuos megztukus raštuotus įvelt
Dėkui kad rankšluostukų neišpeikėt dar labai kėsinuosi kai kuriuos megztukus raštuotus įvelt