Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ui nea blush2.gif , pakoregavo mano planus mergaučiukė, užvakar kai pakilo temperatūra doh.gif , vakar diedas išskrido komandiruotėn ir neliko nei su kuo palikt, nei ka, o dar ir šiaip visokiu rūpestėliu .Teko atsisakyt iki kitos progos, radom su mokytoja greit pakaitala man ax.gif .Slaugau ligoni verysad.gif. O jau buvau viska susiruošus , susidėliojus doh.gif , gerai , kad nors burbuliankės neprisikarpiau gabaliukais, tai būtu išvis geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 05 spalio 2011 - 11:00
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 11:54)
veliu toliau... pirma kart paemiau BG zelionojie jabloko... mirksiukas.gif

O aš šiand bandysiu tą tamsią BG kofe smile.gif Vidaus noriu balto BG, bet galvoju ar nepersimaišys labai g.gif
Atsakyti
man bg sluoksna yra viena tų, kurias naudoju, kai nenoriu kad persimaišytų - tinka
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 10:54)
kiek pamenu-sian Katinytis "mokytojauja"...kazi ka veikia?? tikiuosi, laukiu, nekantrauju- ispudziu... 4u.gif

veliu toliau... pirma kart paemiau BG zelionojie jabloko... mirksiukas.gif

mano zelionoe jabloko,kažkas kroksais išvadino. Realyubėj ji ryškesnė, nei foto... bet paderint su kuo nors tai jauki spalva
Atsakyti
žolia, mano paskutiniosios , kur buvau įdėjus, vidus iš BG 34 sluoksnos, o išorė iš spalvoto Bg sluoksnos trava smile.gif Sluoksnos kažkaip nelabai pralenda, bet rudasis karšinys, tas tai lenda net ir per sluoksną į viršų
Atsakyti
Teikiu eksperimentines kritikai, čia iš bzikų srities - pamačiau maximoj... rankšluostuką... ir užsidegiau begaliniu noru jį įvelt į tapkes unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Raganėle, gražus bzikas gavosi thumbup.gif ir tikriausiai nesunešiojamas dėl rankšluostuko apsaugos smile.gif
Atsakyti
Net labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
boze, tai va kur ranksluostukai is Maxsimos dingsta!!!!??? blink.gif ... lotuliukas.gif pulia nieprabivajiemyjie... thumbup.gif

Ruda BG sluoksna- kaip Ronet ir sake- labai lenda...turiu vineas...vidus "baltas" visas rudas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 05, 13:49)
boze, tai va kur ranksluostukai is Maxsimos dingsta!!!!??? blink.gif ... lotuliukas.gif  pulia nieprabivajiemyjie... thumbup.gif 

biggrin.gif
Juperi, tu gali grindu kilimelius pabandyti tongue.gif

Raganele, man grazu, ale spalvos, ryskumo noretusi, bandyk kitos partijos pirkt tongue.gif 4u.gif .
Naturalu, cia gi audinys, tai ko gi neisbandzius. Fainai.
Kazkada buvau buvus dekupazo pradziamokslio kursuose, tai pravedancioji minejo, kad izengus i kiekviena nauja patalpa pradeda akimis ieskoti daiktu, kuriuos galima butu dekupazuoti. Tai Raganele taip Maximoj elgiasi - liga, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Juperiuk, rudasis karšinys labai lenda, sluoksna ne taip intensyviai smile.gif
Vakar padekoravau ir nutepiau lateksu tapkutes, patį vidinį sluoksnį dėjau rudą sluoksną, per vidurį baltą sluoksną, tada vėl sluoksniuką rudos sluoksnos ir ant viršaus rudojo karšinio. Kai visai pabaigsiu, parodysiu kas gavosi smile.gif Dydis 43 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 05 spalio 2011 - 13:28
Man tai ir sluoksna natūrali prasimuša, tiesa daug mažiau, ten nėr tų akuotų:
user posted image

Dėkui kad rankšluostukų neišpeikėt 4u.gif dar labai kėsinuosi kai kuriuos megztukus raštuotus įvelt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 05 spalio 2011 - 13:23