Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 10 03, 22:15)
Zollia, tu jai atleisk - ji siandienn su muziniu bendrauja  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Bet muzinis išlaisvina vaizduotę. tongue.gif Aš irgi jau matau erškėtrožes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 22:20)
Bet muzinis  išlaisvina vaizduotę.  tongue.gif  Aš irgi jau matau erškėtrožes wub.gif

baikit, as tik arbata geriu - su jumis nespeju - man vis rozes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 21:43)
Ačiū visoms.
Juperi,  lotuliukas.gif drįstu ginčytis: erškėtrožės turi tik 4 žiedlapius g.gif(o gal 6)  Čia reik įsivaizduot, kad rožė  biggrin.gif ūžiedlapių neskaičiavau

kaip tu isdryyysai gincytis!!! blink.gif ... lotuliukas.gif
Tu pati nezinojai- ka nakti susapnavai-tai buvo ersketroze tongue.gif
Gal nesenai buvai Latvijoj? o gal Estijoj? g.gif mat ji retai sutinkama Lietuvoje, dazniau kitose Baltijos salyse-sesese wink.gif

susipazink:
Tai hibridas tarp miškinio (R. majalis Herrm.) ir prancūzinio (R. gallica L.) erškėčių.
(R. x francofurtana Muench., sodininkystės literatūroje naudojami sinonimai „Francofurtana“, „Francofurtensis“, „Frankfort Rose“, „Rosies de Francfort“)

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 22:20)
Bet muzinis  išlaisvina vaizduotę.  tongue.gif  Aš irgi jau matau erškėtrožes wub.gif

na pagaliau doh.gif Muzine vaizduote - nugalejo "arbatine" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 20:35)
Mano tradicinės rožinės:
user posted image

grazuoles, rozes grazios(as ju sukt taip ir nemoku) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 03, 22:25)
na pagaliau doh.gif  Muzine vaizduote - nugalejo "arbatine" tongue.gif

nekreipkit demesio irnesakyk.gif - Juperi visad po muzinio pradeda floros tema fantazuoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 03, 22:25)
kaip tu isdryyysai gincytis!!!  blink.gif ... lotuliukas.gif
Tu pati nezinojai- ka nakti susapnavai-tai buvo ersketroze  tongue.gif
Gal nesenai buvai Latvijoj? o gal Estijoj? g.gif  mat ji retai sutinkama Lietuvoje, dazniau kitose Baltijos salyse-sesese wink.gif

susipazink:
Tai hibridas tarp miškinio (R. majalis Herrm.) ir prancūzinio (R. gallica L.) erškėčių.
(R. x francofurtana Muench., sodininkystės literatūroje naudojami sinonimai „Francofurtana“, „Francofurtensis“, „Frankfort Rose“, „Rosies de Francfort“)

Sveikos iš ryto 4u.gif Nu bent nuotaiką pakėlei iš pat ryto, ooo Juperi lotuliukas.gif
Atsakyti
Žolia gražios tapkutės wub.gif
Atsakyti
Labai gražios ir netgi spalva man labai patinkanti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puikios rožės - ir veltos ir gyvos smile.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau, kad sveriate vilnelę tapkutėms, aš dėdavau taip sakant iš akies. Kiek tada daugmaž turėtų sverti tarkim 37-38 išmieros tapkutės? Gaila, kad nepasvėriau savo žaliųjų, net įdomu pasidarė. Rudas tai buvau svėrusi kažkada jau nuveltas, tai apie 220-230 g svėrė g.gif Arba tarkim 43 d vyriškos? g.gif
Įdomu per daug ar per mažai dedu, gal reik pasitaisyti į kažkurią pusę? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 04 spalio 2011 - 10:49
savaitgalio derlius:)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tai prispažnk,kuruos nori kad labiau girtume biggrin.gif

man niekaip niekada neišeina padaryt 37, niekaip., o labai reik wacko.gif
Atsakyti