Afrodite,prieziura po to bus kasmetiniai patikrinimai,kurie laaaaabai retai kada buna su negerom naujienom ir kaklelio ilgio matavimas nestumo metu.Uzsiuna jei reikia.Svarbu sita etapa praeik,man irgi baisu buvo,o dabar atgal ziurint-buvo,susitvarke ir nebera,rankos laisvos buvo ir planavimas ir nestumui,ir siaip ramiau.Sekmes

Afrodite - labai laukiam taves greitai sugristancios su leidimu startuoti
Sekmes ir geru rezultatu
Kamelija2 - jau turbut glostai pilva ir su maziukais kalbiesi
Doli kaip tu?
Delena - stimuliuoti pradeda 2-3cd jei trumpa protokola taiko, jei ilga tai jau ten priklauso kaip blokuojantys suveikia
kas liecia skystinancius tai as manau kad skiria atsizvlegdami i kraujo tyrimus. man irgi niekada neskyre, nors paskutini karta savavaliskai tirpstanti aspirina pageriau

Doli kaip tu?

Delena - stimuliuoti pradeda 2-3cd jei trumpa protokola taiko, jei ilga tai jau ten priklauso kaip blokuojantys suveikia

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 30, 23:55)
Afrodite sirdele, viskas bus gerai! Kartais atrodo, kad viskas stringa, o paskui kai praeina laikas, rodos, kad kitaip ir buti negalejo- taip viska sudelioja Dievulis. Sekmes Tau dideliausios operacijoj ir laukiam kuo greiciau griztancios prie planavimu!

QUOTE(Citas @ 2011 10 01, 17:51)
Afrodite - labai laukiam taves greitai sugristancios su leidimu startuoti
Sekmes ir geru rezultatu

Cituk neseniai grizau, dabar begsiu i lovyte. O pilvuka visa kelia i namus glosciau

Doli kaip tu?

Afrodite linkiu, kad įveikus šitą bėdą neliktų daugiau kliūčių tavo laimei. Gal tik to ir reikėjo. Nedink ilgam, mums truks tavo paguodos ir padrąsinimo žodžių.
Papildyta:
Sveikinu tave ir šitame skyrelyje. Aš tave vejuosi ir tikiuosi netrukus kartu aptarinėsime savo pojūčius.
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 01, 18:53)
Cituk neseniai grizau, dabar begsiu i lovyte. O pilvuka visa kelia i namus glosciau
Parsivezem 2 grazuolius maziukus, o dar 6 palikom snaigutems
Jausmas superinis

Sveikinu tave ir šitame skyrelyje. Aš tave vejuosi ir tikiuosi netrukus kartu aptarinėsime savo pojūčius.
Sveikutes,pradingus visai esu,bet vis pagalvoju kaip musu sausinukai auga
Mazute mano auga puikiai,sustiprejus labai,puikiai sedi,jaizaisliukai toliau ji juos pasilenkia ir paima,ir puikiai vel atsistiesus sedi,taip pat ir i sonus sededama sukiojasi,zaislus rankiojasi,pusiausvyross nepraranda.Ropoja atbula,ir leto,ir jau is sedimos padeties beveik noretu ropot,viena kojyte graziai padeda,tik kitos dar nemoka is po saves istraukti
Kas mane labai dziugina,kad ismoko zaisti viena,zaislais apdedi,sedi ir zaidzia viena sau pakankamai ilgai.Labai linksma,guvi,kaip aukletojos sako taai ji arba juokias arba valgo,
zodziu viskas mums gerai,be galo idomi,gudri panele,o kaip broli myli

Mazute mano auga puikiai,sustiprejus labai,puikiai sedi,jaizaisliukai toliau ji juos pasilenkia ir paima,ir puikiai vel atsistiesus sedi,taip pat ir i sonus sededama sukiojasi,zaislus rankiojasi,pusiausvyross nepraranda.Ropoja atbula,ir leto,ir jau is sedimos padeties beveik noretu ropot,viena kojyte graziai padeda,tik kitos dar nemoka is po saves istraukti

Labas vakaras.Sestadieni praeita atejo taip lauktos mmm,antradieni baigesi,o siandien vel susirgau
Ir skausmelis toks nudiegia
Kazi kas cia pasidare? Jezau,kad tik nieko blogo nebutu,bet jauciu,kad nieko gero.Nezinau ka ir daryt?
Vel rytoj sekmadienis,nei paskambint,nei nuvaziuot kur....Gal cia nuo tu vaistu taip turi but?Bet is kur dabar zinot?

QUOTE(taja78 @ 2011 10 01, 22:48)
Labas vakaras.Sestadieni praeita atejo taip lauktos mmm,antradieni baigesi,o siandien vel susirgau
Ir skausmelis toks nudiegia
Kazi kas cia pasidare? Jezau,kad tik nieko blogo nebutu,bet jauciu,kad nieko gero.Nezinau ka ir daryt?
Vel rytoj sekmadienis,nei paskambint,nei nuvaziuot kur....Gal cia nuo tu vaistu taip turi but?Bet is kur dabar zinot?

Hmm nu ir kas cia dabar su tavim

Kamelija2 - zinau ta jausma, nuostabus

Tanga - ir uz tave spaudziam

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 01, 23:55)
Na kas cia dabar darosi su musu Taja?
Man ateinancia savaite jau turi ateiti mm, tada pradesiu KT, pasirodo man bus taikoma trumpa schema, taigi lapkrityje jau tureciau laukti hcg, kazkaip nesitiki..
Esu rami, rami kaip belgas. :DDD

Tas paskutinis tavo paskutinis sakinys labai jau daug pastangu reikalaujantis atrodo