Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Afrodite,prieziura po to bus kasmetiniai patikrinimai,kurie laaaaabai retai kada buna su negerom naujienom ir kaklelio ilgio matavimas nestumo metu.Uzsiuna jei reikia.Svarbu sita etapa praeik,man irgi baisu buvo,o dabar atgal ziurint-buvo,susitvarke ir nebera,rankos laisvos buvo ir planavimas ir nestumui,ir siaip ramiau.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite, lauksime griztant su geromis nuotaikomis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Noriu paklausti, kodel vienom skiria gerti Deksametazona ir kraujo skystinancius o kitom ne? nuo ko priklauso? g.gif Ir nuo kelintos CD pradeda stimuliuoti?
Atsakyti
Afrodite - labai laukiam taves greitai sugristancios su leidimu startuoti smile.gif Sekmes ir geru rezultatu 4u.gif

Kamelija2 - jau turbut glostai pilva ir su maziukais kalbiesi wub.gif

Doli kaip tu? smile.gif

Delena - stimuliuoti pradeda 2-3cd jei trumpa protokola taiko, jei ilga tai jau ten priklauso kaip blokuojantys suveikia smile.gif kas liecia skystinancius tai as manau kad skiria atsizvlegdami i kraujo tyrimus. man irgi niekada neskyre, nors paskutini karta savavaliskai tirpstanti aspirina pageriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 30, 23:55)
Sveikutes 4u.gif 

Afrodite sirdele, viskas bus gerai! Kartais atrodo, kad viskas stringa, o paskui kai praeina laikas, rodos, kad kitaip ir buti negalejo- taip viska sudelioja Dievulis. Sekmes Tau dideliausios operacijoj ir laukiam kuo greiciau griztancios prie planavimu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 01, 17:51)
Afrodite - labai laukiam taves greitai sugristancios su leidimu startuoti  smile.gif Sekmes ir geru rezultatu  4u.gif

Kamelija2 - jau turbut glostai pilva ir su maziukais kalbiesi  wub.gif

Cituk neseniai grizau, dabar begsiu i lovyte. O pilvuka visa kelia i namus glosciau wub.gif Parsivezem 2 grazuolius maziukus, o dar 6 palikom snaigutems thumbup.gif Jausmas superinis biggrin.gif thumbup.gif

Doli kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 01 spalio 2011 - 17:53
Afrodite linkiu, kad įveikus šitą bėdą neliktų daugiau kliūčių tavo laimei. Gal tik to ir reikėjo. Nedink ilgam, mums truks tavo paguodos ir padrąsinimo žodžių.
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 01, 18:53)
Cituk neseniai grizau, dabar begsiu i lovyte. O pilvuka visa kelia i namus glosciau wub.gif Parsivezem 2 grazuolius maziukus, o dar 6 palikom snaigutems thumbup.gif Jausmas superinis biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikinu tave ir šitame skyrelyje. Aš tave vejuosi ir tikiuosi netrukus kartu aptarinėsime savo pojūčius.
Atsakyti
Sveikutes,pradingus visai esu,bet vis pagalvoju kaip musu sausinukai auga wub.gif
Mazute mano auga puikiai,sustiprejus labai,puikiai sedi,jaizaisliukai toliau ji juos pasilenkia ir paima,ir puikiai vel atsistiesus sedi,taip pat ir i sonus sededama sukiojasi,zaislus rankiojasi,pusiausvyross nepraranda.Ropoja atbula,ir leto,ir jau is sedimos padeties beveik noretu ropot,viena kojyte graziai padeda,tik kitos dar nemoka is po saves istraukti biggrin.gif Kas mane labai dziugina,kad ismoko zaisti viena,zaislais apdedi,sedi ir zaidzia viena sau pakankamai ilgai.Labai linksma,guvi,kaip aukletojos sako taai ji arba juokias arba valgo, biggrin.gif zodziu viskas mums gerai,be galo idomi,gudri panele,o kaip broli myli wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Sestadieni praeita atejo taip lauktos mmm,antradieni baigesi,o siandien vel susirgau blink.gif blink.gif Ir skausmelis toks nudiegia unsure.gif Kazi kas cia pasidare? Jezau,kad tik nieko blogo nebutu,bet jauciu,kad nieko gero.Nezinau ka ir daryt? g.gif Vel rytoj sekmadienis,nei paskambint,nei nuvaziuot kur....Gal cia nuo tu vaistu taip turi but?Bet is kur dabar zinot? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 01, 22:48)
Labas vakaras.Sestadieni praeita atejo taip lauktos mmm,antradieni baigesi,o siandien vel susirgau blink.gif  blink.gif Ir skausmelis toks nudiegia unsure.gif Kazi kas cia pasidare? Jezau,kad tik nieko blogo nebutu,bet jauciu,kad nieko gero.Nezinau ka ir daryt? g.gif Vel rytoj sekmadienis,nei paskambint,nei nuvaziuot kur....Gal cia nuo tu vaistu taip turi but?Bet is kur dabar zinot? unsure.gif  unsure.gif

Hmm nu ir kas cia dabar su tavim g.gif As manau kad jei neskauda tai gal labai nepanikuok, sulauk pirmadienio ir kalbek su daktaru, gal cia ne menesines, gal kazkoks vienkartinis pakraujavimas unsure.gif Laikykis mazut 4u.gif

Kamelija2 - zinau ta jausma, nuostabus wub.gif Laukiam to grazaus jausmo patvirtinimo skaiciukais po 10 dienu smile.gif As jau dabar irgi galvoju, jei butu mums deje 3 dienu embrioniukus tai 5 snaigutes buvu like bigsmile.gif bet unsure.gif Kumstukai suspausti wub.gif

Tanga - ir uz tave spaudziam wub.gif
Atsakyti
Na kas cia dabar darosi su musu Taja? g.gif Man ateinancia savaite jau turi ateiti mm, tada pradesiu KT, pasirodo man bus taikoma trumpa schema, taigi lapkrityje jau tureciau laukti hcg, kazkaip nesitiki.. g.gif Esu rami, rami kaip belgas. :DDD
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 01, 23:55)
Na kas cia dabar darosi su musu Taja?  g.gif  Man ateinancia savaite jau turi ateiti mm, tada pradesiu  KT, pasirodo man bus taikoma trumpa schema, taigi lapkrityje jau tureciau laukti hcg, kazkaip nesitiki..  g.gif Esu rami, rami kaip belgas. :DDD

Tas paskutinis tavo paskutinis sakinys labai jau daug pastangu reikalaujantis atrodo biggrin.gif Viskas bus gerai, lapkricio saltyje tave jau sildys zinojimas kad nesioji po sirdele savo svajone 4u.gif
Atsakyti