Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 30, 11:09)
Isaiskes ar ides ar tu jau lauki HCG??? Jau visai susibalamutinau  doh.gif

CITAI,as pati jau susibalamutinau doh.gif biggrin.gif Ketvirtadieni turiu vizita,pasakys,kada isodins....
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 16:01)
Tai kaip cia tu taip?  unsure.gif  4u.gif

As sokoladinius pudingus kemsu ir vargo nematau, o realiai, itariu, kad truputi bijau, tai ir kemsu.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Kazkaip nevykusiai pirma ukola suleido, kraujas is pilvo fontanu dejo doh.gif Nu gyvenime nepagalvociau, kad nuo tokio durio gali buti is PILVO tiek kraujo doh.gif Bet kaip ir sakiau, jei tik tiek tos bedos.. smile.gif

Atsakyk sau i klausimus: ko bijai? ka gali pakeisti, kad nebijotum? Ir svarbiausia - paziurek i veidrodi, nusisypsok tai zaviai merginai ir paklausk, ar jinai ko nors bijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 30, 16:05)
CITAI,as pati jau susibalamutinau doh.gif  biggrin.gif Ketvirtadieni turiu vizita,pasakys,kada isodins....

Tai dar ne baisiauskas laukimas dabar ax.gif Va kai jau HCG ant nosies tada jau tikrai baugu blink.gif Sekmes ketvritadieni biggrin.gif

Zemyna-melynake - NIEKO NEBIJO wub.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 30, 14:31)
Tai dar ne baisiauskas laukimas dabar  ax.gif  Va kai jau HCG ant nosies tada jau tikrai baugu  blink.gif Sekmes ketvritadieni  biggrin.gif

Zemyna-melynake - NIEKO NEBIJO  wub.gif  biggrin.gif

Aciu wub.gif
ZEMYNA-MELYNAKE thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 30, 12:14)
Kazkaip nevykusiai pirma ukola suleido, kraujas is pilvo fontanu dejo  doh.gif Nu gyvenime nepagalvociau, kad nuo tokio durio gali buti is PILVO tiek kraujo  doh.gif Bet kaip ir sakiau, jei tik tiek tos bedos.. smile.gif

Atsakyk sau i klausimus: ko bijai? ka gali pakeisti, kad nebijotum? Ir svarbiausia - paziurek i veidrodi, nusisypsok tai zaviai merginai ir paklausk, ar jinai ko nors bijo  mirksiukas.gif

O kas tau leido? ax.gif As dar gonoli susileisciau, bet jau kitus tai nezinau, kai svirkstus pamaciau, iskart suvokiau, kad skysta vieta is manes blush2.gif , vyras sake bus drasus ir suleis, bet man kazkaip kyla dvejoniu, nes kai jis krauja turejo del tyrimu nusileidineti, tai kaip popierius baltas palikdavo dar pries ieidamas i kabineta. hihihi.gif Na gal galesiu, zinoma ir bandysiu pati, uzsimerksiu ir desiu. ax.gif hihihi.gif

Taip taip, as nieko nebijau, as drasi, as drasi! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 30 rugsėjo 2011 - 16:50
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 17:39)
Turiu va toki klausimeli,
gavo trim dienom badymosi, leis kazkokius stuburui ale reikalingus b grupes vitaminus, jus dabar man sakykit, ar nepakenks, sako, kad stipriai veikia jie, dar nuos skausmo vaistus gere, nezinau, triznioju ir nezinau su kuo cia pasitarti, ko cia paklausti, kiek tik eina vyras, tiek liepiu pasakyti, kad mes ivf ruosiames, kad atsiszvelgtu.
   unsure.gif

o tai uzrasyta koks pavadinimas? kiek numanau cia greiciausiai neurorubinas-B grupes vitaminai. Tai jei tikrai sitie, tai tikrai netures itakos IVF tekmei 4u.gif
beje, gin. Karpenko man paciai juos liepe susileisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 rugsėjo 2011 - 16:46
QUOTE(RositaK @ 2011 09 30, 13:45)
o tai uzrasyta koks pavadinimas? kiek numanau cia greiciausiai neurorubinas-B grupes vitaminai. Tai jei tikrai sitie, tai tikrai netures itakos IVF tekmei  4u.gif
beje, gin. Karpenko man paciai juos liepe susileisti  mirksiukas.gif

Nezinau, laukiu dabar vyro skambucio, turetu matyti ant israso. g.gif Labai tikiuosi, kad bus tokie ar panasus, kaip sakai, kad nepakenktu. Aciu. 4u.gif
Papildyta:
Urbason vadinasi, paskaiciau apie juos, pasirodo skiria juos net pries organu transplantacijas, kad neatmestu, na tai gal gerai. mastau.gif

Gerai, nebekvarsinu jums galvu, ramybes jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 18:04)
Nezinau, laukiu dabar vyro skambucio, turetu matyti ant israso.  g.gif Labai tikiuosi, kad bus tokie ar panasus, kaip sakai, kad nepakenktu. Aciu.  4u.gif
Papildyta:
Urbason vadinasi, paskaiciau apie juos, pasirodo skiria juos net pries organu transplantacijas, kad neatmestu, na tai gal gerai.  mastau.gif

Gerai, nebekvarsinu jums galvu, ramybes jums.  4u.gif

Nekvarsini 4u.gif Man pasistojo klausimas - o tu privaciai daraisi? Man nuostabu kiek visokiu vaistu, vaisteliu skiria tau. Man tai nieko papildomo neskyre, tik pati issireikalavau tuos steroidus per paskutini IVF doh.gif
Atsakyti
Mergaites, sekmes didziausios siandien! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 17:39)
O kas tau leido?  ax.gif As dar gonoli susileisciau, bet jau kitus tai nezinau, kai svirkstus pamaciau, iskart suvokiau, kad skysta vieta is manes  blush2.gif , vyras sake bus drasus ir suleis, bet man kazkaip kyla dvejoniu, nes kai jis krauja turejo del tyrimu nusileidineti, tai kaip popierius baltas palikdavo dar pries ieidamas i kabineta. hihihi.gif Na gal galesiu, zinoma ir bandysiu pati, uzsimerksiu ir desiu.  ax.gif hihihi.gif

Taip taip, as nieko nebijau, as drasi, as drasi!  biggrin.gif

Gydytojas suleido ax.gif Bet cia netycia taip gavosi, jis net pats pasimete, kai ta ciurksle kraujo pasirode smile.gif
Tiek per IVF'a, tiek per snaigutes viska leidausi pati..., tikrai nebaisu mirksiukas.gif Na melyniu irgi buvo, bet jos tokios mazulytes..., o ir atsirasdavo tada, kai skaudziai susileisdavau... 4u.gif
Tu nepanikuok mirksiukas.gif Tikrai, cia man pirmas kartas, kai taip nenusiseke ax.gif Bet juk tai smulkmena mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oi,kiek cia sujudimo-visoooms dideles sekmes,mano kumstukai suspausti,tik gaila kad turiu tik dvi rankytes,nes neuztenka uz kiekviena suspausti is jusu-bet labai labai visas palaikau.
As trumpam tikiuosi,kad trumpam dingsiu is planavimo.Ateisiu paskaitinesiu..jei bus jegu parasysiu...
Neturejau jegu vakar rasyti..taciau prisiduodu ir as po gydytojos us nelinksmomis naujienomis.Mano onkocitologinio atsakymas; žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ.
Tai darys konizacija/biopsija.Dabar tik nezinau kur;ar mano mieste ar Vilniuje.Mano tevai nori,kad daryciausi Vilniuj onkologiniame ir bando per pazystamus susitarti.Na,bet jei kazkas uzsidels nes turiu pasidaryti per 10-14 dienu,tada darysiuos cia vietoj.Nezinau kuriame laikui sustos planavimas.Tikiuosi,kad uzteks to ir leis po menesio ar dvieju bandyti pastoti.Na,aisku pastojus prieziura kazkoka butu kitokia-bet nesvarbu svarbu kad tik pastociau ir leistu kuo greiciau startuoti su leliuku.
Laukimas zudo...dabar laukiu kol isaiskes kur darytis...tada lauksiu kada prabegs ta operacija..o tada teksvisa menesi laukt ziniu doh.gif
Tai tiek mergaites naujienu.O jus laikykites,kuo didziausios visoms sekmes ir laimes ir lai pas jus kiekviena pasilanko po gandriuka.Myliu jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 01, 10:55)
Sveikutes 4u.gif 
Oi,kiek cia sujudimo-visoooms dideles sekmes,mano kumstukai suspausti,tik gaila kad turiu tik dvi rankytes,nes neuztenka uz kiekviena suspausti is jusu-bet labai labai visas palaikau.
As trumpam tikiuosi,kad trumpam dingsiu is planavimo.Ateisiu paskaitinesiu..jei bus jegu parasysiu...
Neturejau jegu vakar rasyti..taciau prisiduodu ir as po gydytojos us nelinksmomis naujienomis.Mano onkocitologinio atsakymas; žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ.
Tai darys konizacija/biopsija.Dabar tik nezinau kur;ar mano mieste ar Vilniuje.Mano tevai nori,kad daryciausi Vilniuj onkologiniame ir bando per pazystamus susitarti.Na,bet jei kazkas uzsidels nes turiu pasidaryti per 10-14 dienu,tada darysiuos cia vietoj.Nezinau kuriame laikui sustos planavimas.Tikiuosi,kad uzteks to ir leis po menesio ar dvieju bandyti pastoti.Na,aisku pastojus prieziura kazkoka butu kitokia-bet nesvarbu svarbu kad tik pastociau ir leistu kuo greiciau startuoti su leliuku.
Laukimas zudo...dabar laukiu kol isaiskes kur darytis...tada lauksiu kada prabegs ta operacija..o tada teksvisa menesi laukt ziniu doh.gif
Tai tiek mergaites naujienu.O jus laikykites,kuo didziausios visoms sekmes ir laimes ir lai pas jus kiekviena pasilanko po gandriuka.Myliu jus. 4u.gif

Laukiam kuo greiciau sugriztancios 4u.gif
Atsakyti