Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taja78 @ 2011 09 30, 13:03)
As esu pacioj slyksciausioj stadijoj-LAUKIMO  huh.gif
Viskas isaiskes ketvirtadieni.Snaigiukai manes laukia  cool.gif  wub.gif
NEKENCIU LAUKIMO!!!!!!!!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

Isaiskes ar ides ar tu jau lauki HCG??? Jau visai susibalamutinau doh.gif
Atsakyti
Mergaites aciu jums visoms uz palaikyma 4u.gif Ka mes viena be kitos darytume wub.gif wub.gif Jus visos saunuoles ir visoms jums turi pasisekti 4u.gif
Del blastukiu nieko nesake. Tik pasake, kad rytoj susitinka 10 val. Na rytojaus diena viska parodys ax.gif
Atsakyti
jo laukimas tai cia istisas, laukiam va penkis metus o tas pora dienu niekaip atrodo neislauksi ane.......mes tai dabar tik vizito laukiam pirmojo o visvien taip neramu...turiu uzsiemima verčiuosi i rusu kalba`.... oi tamsus miskas o guglas tokiu prokstu priverčia kad griuk ir nebesikelk man va vis neaisku kaip bus pvz cista arba tos nelemtos sąaugos rusickai. Mat verciu i operaciju anamneze tai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 09 30, 13:22)
turiu uzsiemima verčiuosi i rusu kalba`.... oi tamsus miskas o guglas tokiu prokstu priverčia kad griuk ir nebesikelk man va vis neaisku kaip bus pvz cista arba tos nelemtos sąaugos rusickai. Mat verciu i operaciju anamneze tai  doh.gif .

tai eik i google verteja-ten lengvai viska issiversi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 30, 13:09)
Isaiskes ar ides ar tu jau lauki HCG??? Jau visai susibalamutinau  doh.gif

man rodos ji dar laukia isodinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 09 30, 13:22)
jo laukimas tai cia istisas, laukiam va penkis metus o tas pora dienu niekaip atrodo neislauksi ane.......mes tai dabar tik vizito laukiam pirmojo o visvien taip neramu...turiu uzsiemima verčiuosi i rusu kalba`.... oi tamsus miskas o guglas tokiu prokstu priverčia kad griuk ir nebesikelk man va vis neaisku kaip bus pvz cista arba tos nelemtos sąaugos rusickai. Mat verciu i operaciju anamneze tai  doh.gif .

As telefone paziurejau - tai vertimai tokie

Cista - киста, пузырь, циста

Saaugos - прилипание, слипание, склеивание; сцепление; спайка;

Ne nezinau ar cia teisinga ar ne blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 30, 13:36)
As telefone paziurejau - tai vertimai tokie

Cista - киста, пузырь, циста

Saaugos - прилипание, слипание, склеивание; сцепление; спайка;

Ne nezinau ar cia teisinga ar ne  blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Cista - киста, циста
Saaugos-спайка

Tie zodziai musu atveju taip verciasi

ir as laukimo stadijoje pirmam vizitui ir ukolui. laukiu mmm... ant dienu turi buti smile.gif
Atsakyti
Mes cia visos laukimu gyvename. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 30, 11:33)

Rositak o tu nenori Stambule pabandyti IVF? Rasau, nes matau tavo ilga kelia, o man ten is n-tojo karto pavyko, o be to manau, kad tarp LT, LV kliniku ir minetosios yra l dideliu skirtumu.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 30, 11:54)
Tanga grazaus derliaus rytoj 4u.gif
Zinok as ir nelabai ka jauciau, o paziurek kiek priaugo smile.gif
Mes taip pat rytoj lekiam i Ryga. 10 val pasiimsim savo maziukus wub.gif  wub.gif Treijsas sake, kad visi 8 like ir gerai dalinasi. thumbup.gif  Dar kazka sake apie lasteles, bet nelabai supratau blush2.gif

Ačiū, mergyte. Kaip smagu, kad jau rytoj su savo mažutėliais susitiksite. Taip šito laukiu blush2.gif
Didžiausios sėkmės jums rytoj. O po to - ramaus laukimo. Mes padėsim, jei imsi nerimauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 30, 11:54)
Mes taip pat rytoj lekiam i Ryga. 10 val pasiimsim savo maziukus wub.gif  wub.gif Treijsas sake, kad visi 8 like ir gerai dalinasi. thumbup.gif 

Grazaus rytoj susitikimo 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 12:40)
drinks_cheers.gif  wub.gif  4u.gif
O cia uz melyne, baisi ji?  unsure.gif  4u.gif

aha, labai sad.gif nu ziauriai didele ir juoda blink.gif PIrma karta tokia uzsidirbau biggrin.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 09 30, 13:03)
As esu pacioj slyksciausioj stadijoj-LAUKIMO  huh.gif
Viskas isaiskes ketvirtadieni.Snaigiukai manes laukia  cool.gif  wub.gif
NEKENCIU LAUKIMO!!!!!!!!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

ramiai ramiai, nenuskubesi niekur mirksiukas.gif
tau ilga schema taike ar naturaliam cikle sodins? 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(Delena @ 2011 09 30, 13:58)
ir as laukimo stadijoje pirmam vizitui ir ukolui. laukiu mmm... ant dienu turi buti smile.gif

linkiu, kad nepasiklystui ir laiku ateitu 4u.gif

Grazaus savaitgalio mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2011 09 30, 14:32)
Rositak o tu nenori Stambule pabandyti IVF? Rasau, nes matau tavo ilga kelia, o man ten is n-tojo karto pavyko, o be to manau, kad tarp LT, LV kliniku ir minetosios yra l dideliu skirtumu.

parasiau i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 30, 11:58)
aha, labai sad.gif nu ziauriai didele ir juoda  blink.gif PIrma karta tokia uzsidirbau biggrin.gif

Tai kaip cia tu taip? unsure.gif 4u.gif

As sokoladinius pudingus kemsu ir vargo nematau, o realiai, itariu, kad truputi bijau, tai ir kemsu. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti