Citai,gavai atsakymu dali siandien?
Labadiena
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 00:55)
Cituk, as visada su tavimi, tikiu tavo sekme, saunuole tu musu!
O as su tavimi drauge is sauletos salies
QUOTE(RositaK @ 2011 09 30, 09:55)
pas mus idomiais su sita zaraza buvo... 2005metais rasta, is antro karto isgydyta, tada 3IVF, tada pries 4IVF 2009m rado Treijsas-issigydem, ''sutvarkem'' kiausintakius. tada 2011m po dvieju LP ir pries 5IVF dare Bykova , tai nerado jos
Matai klausiu del to, kad zinau atveji, kai pora nepastojo apie 10 metu, tada issigyde sita zaraza ir pastojo Sekmes tau dideliausios su snaigutem Kada planuojamas isodinimas?
QUOTE(Tanga @ 2011 09 30, 10:10)
Rytoj lekiam į Rygą derliaus apžiūrėti. Įdomu kiek su Gonaliu šįkart užaugs, nes per IUI kai stimuliavo, derlius buvo neypatingas.
Tanga pojuciai tokie ir turi buti, folikulai dar nedideli. laukiam gausaus o dar svarbiau kokybisko derliaus Ruduo, kitaip ir negali buti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 30, 10:43)
Citai,gavai atsakymu dali siandien?
Oho, o ka jau taip greitai galiu kazko tiketis laiskai ateina apie 11 val tai tik vakare po darbo suzinosiu. Dabar suintrigavai, negaliu sulaukti
QUOTE(Citas @ 2011 09 30, 11:12)
Matai klausiu del to, kad zinau atveji, kai pora nepastojo apie 10 metu, tada issigyde sita zaraza ir pastojo Sekmes tau dideliausios su snaigutem Kada planuojamas isodinimas?
na, kaip matai, tai netaikoma musu atveju.
isodinimas gal spalio gale-lapkriti jei viskas gerai
QUOTE(RositaK @ 2011 09 30, 11:18)
na, kaip matai, tai netaikoma musu atveju.
Tai va spali lapkriti ir pritaikysim ta pora pastojo prabegus beveik metams nuo issigydymo
QUOTE(Tanga @ 2011 09 30, 10:10)
Ačiū, mergytės, kad rūpinatės manimi. Kas vakarą badausi ir laukiu kažkokių ypatingų pojūčių. Truputį pamaudžia tai vieną, tai kitą kiaušidę, bet kol kas labai švelniai. Rytoj lekiam į Rygą derliaus apžiūrėti. Įdomu kiek su Gonaliu šįkart užaugs, nes per IUI kai stimuliavo, derlius buvo neypatingas.
Tanga grazaus derliaus rytoj
Zinok as ir nelabai ka jauciau, o paziurek kiek priaugo
Mes taip pat rytoj lekiam i Ryga. 10 val pasiimsim savo maziukus Treijsas sake, kad visi 8 like ir gerai dalinasi. Dar kazka sake apie lasteles, bet nelabai supratau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 30, 11:54)
Mes taip pat rytoj lekiam i Ryga. 10 val pasiimsim savo maziukus Treijsas sake, kad visi 8 like ir gerai dalinasi. Dar kazka sake apie lasteles, bet nelabai supratau
super judvieju stipruoliai o kiki blastukiu auginti nesiule? visgi 8 yra daug, o ir gerai dalinasi
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 30, 11:54)
Tanga grazaus derliaus rytoj
Puikios zinios Del blastukiu tai man atrodo kad ryt jei visi ir toliau puikiai dalinsi, gali paskambinti ir pasiulyti auginti toliau iki pirmadienio
Sveikutes braskytes
Kamelija2 kaip dziugu del taves,taip ilgai laukei, ejai link IVF ir stai koki superini rezultata turit.Ryt mano kumsciai bus suspausti uz jus ir sedesime kaip ant adateliu laukdami tavo rezultatu po 10 dienu kurie tikiu,kad bus tikrai zavus ir geri.
EMA IR NORMA, linkiu kad siandien pamatytumet savo grazuoliukus su plakanciomis sirdelemis ir nieka daugiau netemdytu jusu laimes,dziaugsmo ir galetumet megautis stebuklingu jausmu/metu. Lauksiu ziniu
Rosita, Tanga,Taja,MonaJ labai dideles visoms sekmes,palaikau mintimis ir sirdimi-stebuklai vyksta...ir ivyks....tikekime tuo
Cituk, esi didele saunuole ir stipruole Laimes laimes laimes tau
Atleiskit,mergytes retokai uzsuku cia,tiksliau esu tyli kiekvienos dienos skaitytoja,bet neparasau..dabar specialiai daug dirbu ir esu uzsiemusi,kad tik pabegciau nuo minciu...stengiuosi kuo daugiau ilsetis kad sustiprinciau organizma...na,o dabar, siuo metu, periodas neramus nors ir stengiuosi tiketi,galvoti pozityviai,imti gerus pavyzdzius ir galvoti kad jau ne viena bureja,astrologe ir mano energetikas sake kad turesiu du maziukus tai tuo bandau ir gyventi..bet tas laikas dabar sunkokas,kokia rami benoretum buti.
Taciau mintimis esu su jumis ir kiekvienai is jusu nuosirdziai,is visos sirdeles linkiu kad pavyktu ir eitusi sklandziai.Kad jusu sirdeliu neliudintu niekas-as su jumis nors ir neparasau,labai visas palaikau ir tikiu jusu sekme.
Kamelija2 kaip dziugu del taves,taip ilgai laukei, ejai link IVF ir stai koki superini rezultata turit.Ryt mano kumsciai bus suspausti uz jus ir sedesime kaip ant adateliu laukdami tavo rezultatu po 10 dienu kurie tikiu,kad bus tikrai zavus ir geri.
EMA IR NORMA, linkiu kad siandien pamatytumet savo grazuoliukus su plakanciomis sirdelemis ir nieka daugiau netemdytu jusu laimes,dziaugsmo ir galetumet megautis stebuklingu jausmu/metu. Lauksiu ziniu
Rosita, Tanga,Taja,MonaJ labai dideles visoms sekmes,palaikau mintimis ir sirdimi-stebuklai vyksta...ir ivyks....tikekime tuo
Cituk, esi didele saunuole ir stipruole Laimes laimes laimes tau
Atleiskit,mergytes retokai uzsuku cia,tiksliau esu tyli kiekvienos dienos skaitytoja,bet neparasau..dabar specialiai daug dirbu ir esu uzsiemusi,kad tik pabegciau nuo minciu...stengiuosi kuo daugiau ilsetis kad sustiprinciau organizma...na,o dabar, siuo metu, periodas neramus nors ir stengiuosi tiketi,galvoti pozityviai,imti gerus pavyzdzius ir galvoti kad jau ne viena bureja,astrologe ir mano energetikas sake kad turesiu du maziukus tai tuo bandau ir gyventi..bet tas laikas dabar sunkokas,kokia rami benoretum buti.
Taciau mintimis esu su jumis ir kiekvienai is jusu nuosirdziai,is visos sirdeles linkiu kad pavyktu ir eitusi sklandziai.Kad jusu sirdeliu neliudintu niekas-as su jumis nors ir neparasau,labai visas palaikau ir tikiu jusu sekme.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 30, 12:19)
Tu vis tiek labai stipri, ir gera ir tokiems zmonems vistiek kazkada pasiseka Viskas bus gerai su tavo bedelemis, pamatysi, istirs ir paneigs tas negeras abejones ir duos zalia sviesa kitam bandymui ,t.y paskutiniam bandymui bent jau kuriam laikui (kokiem 9 menesiams) Man kazkada seniai (kai man buvo 18 metu ir net nenutuokiau kad turesiu visas sitas problemas) bureja pasake kad turesiu 2 vaikucius. Zinau kad tai tik bureja, bet laikausi isikibus sitos minties nors tu ka
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 30, 05:43)
Kitaip ir buti negali
O cia uz melyne, baisi ji?
Tanga, sekmes, derlius bus geras ir labai!!!
Kamelija2, sekmes jums susitikime su maziukais.
Cituk,
Afrodite, ilsekis saulyt, turesi maziukus tikrai!
Visoms sekmes, visoms tikejimo!
QUOTE(RositaK @ 2011 09 30, 07:55)
pas mus idomiais su sita zaraza buvo... 2005metais rasta, is antro karto isgydyta, tada 3IVF, tada pries 4IVF 2009m rado Treijsas-issigydem, ''sutvarkem'' kiausintakius. tada 2011m po dvieju LP ir pries 5IVF dare Bykova , tai nerado jos
taja78, kokioj tu stadijoj- jau pasiemei snaigiukus?
taja78, kokioj tu stadijoj- jau pasiemei snaigiukus?
As esu pacioj slyksciausioj stadijoj-LAUKIMO
Viskas isaiskes ketvirtadieni.Snaigiukai manes laukia
NEKENCIU LAUKIMO!!!!!!!!!!!!