Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Terze @ 2011 09 29, 19:48)
Sveikutes, gaudau uzsilikusius virusiukus wink.gif
Kamelija, super derlius!!! Man kaip ir nieko neskaudejo, tik sekancia diena prasidejo kazkur apacioje skausmas, kad atsisesti kokias tris paras sunkiai galejau...

Warwaryt - reikia kaupti jegas, nes greit jau kumstuksu laikysim smile.gif

Man keista mergaites, kalbat apie chlamidijas, ureaplazma - man liepe pries procedura viska pasidaryti, visus situs brudus...

Terze ir man daryti visi sitie tyrimai, bet kad ju tipo taip paprastai gali ir nerasti, sitie tyrimai kazkokie specialus pagal menesiniu krauja blink.gif bet cia yra didesniu ekspertu uz mane. Tas chalmidijos tyrimas net ir vadinasi hidden chlamydia (uzsleptos chlamidijos). Oi nezinau, bet turiu kazka tirti kitaip jau net bijociau daryti sekanti IVF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 29, 19:51)
Terze ir man daryti visi sitie tyrimai, bet kad ju tipo taip paprastai gali ir nerasti, sitie tyrimai kazkokie specialus pagal menesiniu krauja  blink.gif  bet cia yra didesniu ekspertu uz mane. Tas chalmidijos tyrimas net ir vadinasi hidden chlamydia (uzsleptos chlamidijos). Oi nezinau, bet turiu kazka tirti kitaip jau net bijociau daryti sekanti IVF  smile.gif

O matai.... as net nezinojau, kad dar taip gali buti....
Ai is viso, paskutiniu metu as tiek prisiskaiciau.... dabar laukiu 2 dublio, bet jau pradedu nervuotis. Kodel vieni daktarai tik ima ir klijuoja, o paskui bus kaip bus...o kiti tiria krauja skersai isilgai.... As jau net metausi, gal man i LV pasukt... Pasimetusi esu....
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 29, 19:51)
Terze ir man daryti visi sitie tyrimai, bet kad ju tipo taip paprastai gali ir nerasti, sitie tyrimai kazkokie specialus pagal menesiniu krauja  blink.gif  bet cia yra didesniu ekspertu uz mane. Tas chalmidijos tyrimas net ir vadinasi hidden chlamydia (uzsleptos chlamidijos). Oi nezinau, bet turiu kazka tirti kitaip jau net bijociau daryti sekanti IVF  smile.gif

Kiek skaiciau, dabar tu ir tyriesi... saunuole, manau cia teisingas kelias, nes su tais nepasisekusiais galima gala gauti. lauki lauki IUI rezultatu , oij ne, pries tai man dar skaiciuodavo dienas, tada Opa vaistai ir konkreciu metu nurodydavo s.e.k.s. tai kiek jau tu laukimu galima tureti... o kai tu isgyveni jau IVf laukimus, kai atrodo tiek mazai truksta.... Zodziu, teisingai elgiesi ir tikiuosi, kad tie tyrimai baisiai nekainuos..... ir ant vasario nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 29, 20:02)
O matai.... as net nezinojau, kad dar taip gali buti....
Ai is viso, paskutiniu metu as tiek prisiskaiciau.... dabar laukiu 2 dublio, bet jau pradedu nervuotis. Kodel vieni daktarai tik ima ir klijuoja, o paskui bus kaip bus...o kiti tiria krauja skersai isilgai.... As jau net metausi, gal man i LV pasukt... Pasimetusi esu....
Papildyta:
Kiek skaiciau, dabar tu ir tyriesi... saunuole, manau cia teisingas kelias, nes su tais nepasisekusiais galima gala gauti. lauki lauki IUI rezultatu , oij ne, pries tai man dar skaiciuodavo dienas, tada Opa vaistai ir konkreciu metu nurodydavo s.e.k.s.  tai kiek jau tu laukimu galima tureti... o kai tu isgyveni jau IVf laukimus, kai atrodo tiek mazai truksta.... Zodziu, teisingai elgiesi ir tikiuosi, kad tie tyrimai baisiai nekainuos..... ir ant vasario  nestuke.gif

Nesinervuok, ir negalvok kad pas tave butinai kas nors blogai yra. Daznai mergaitem pasiseka is 2-3 karto. Nusiteikim teigiamam ok mirksiukas.gif
Nu o man kitokia situacija, lietuvoj daktarai tiesiog paeme pinigus kaip dabar suprantu netgi zinodami kad mano galimybes beveik artimos nuliui, o cia UK siek tiek patyre, bet kadangi ne privaciai ejau o per ligonine tai irgi taip tik pagrindinius privalomus tyrimus padare ir tiek. Kainuos tyrimai daug, gydymas (jei reikes) dar papildomai, bet man nervai ir nusivylimai jau daugiau kainuotu, tai privalau istirti viska kas daktaro manymu gali lemti neigiama IVF. Ai nu matysim, ka tie rezultatai parodys pirmiausia o ten jau bus atspirties taskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 29, 20:21)
Nesinervuok, ir negalvok kad pas tave butinai kas nors blogai yra. Daznai mergaitem pasiseka is 2-3 karto. Nusiteikim teigiamam ok  mirksiukas.gif
Nu o man kitokia situacija, lietuvoj daktarai tiesiog paeme pinigus kaip dabar suprantu netgi zinodami kad mano galimybes beveik artimos nuliui, o cia UK siek tiek patyre, bet kadangi ne privaciai ejau o per ligonine tai irgi taip tik pagrindinius privalomus tyrimus padare ir tiek. Kainuos tyrimai daug, gydymas (jei reikes) dar papildomai, bet man nervai ir nusivylimai jau daugiau kainuotu, tai privalau istirti viska kas daktaro manymu gali lemti neigiama IVF. Ai nu matysim, ka tie rezultatai parodys pirmiausia o ten jau bus atspirties taskas  4u.gif

Tikiu!!! lauksim ziniu is taves....
Atsakyti
Sveikos pleputes 4u.gif

QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 13:05)
As jau po punkcijos, jauciauosi gerai. Uztrukau apie 1 val., ispunktavo 12 kiausialasciu, ryt skambinsiu i laboratorija pasiklausti kaip pavyko apsivaisinti ir setadieni 11.30 val. laukia zirniuku isodinimas smile.gif

Geras derlius 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 29, 13:34)
Nors nelabai dar įsisirgusi esu, bet virusiuką paleidžiu ir naujuose namučiuose. aaaaapppppččččyyyy wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Na, vienas mūsų nenuvylė  ax.gif

Griebiu ta virusiuka 4u.gif
O is kur zinai, kad tas vienas nenuvyle? Gal visgi du? mirksiukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 14:15)

Kaip tu mergyt gyveni? Kokiomis nuotaikomis? 4u.gif
QUOTE(taja78 @ 2011 09 29, 14:52)
O man punkcija be narkozes dare!!!!!!  blink.gif

Nagi nagi.., ir kokie rezultatai, pasipasakok 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 15:02)
Matyt man skauda del to, kad visos 11 kiausialasciu buvo is jos vienos. Galvosiu, kad viskas susitvarkys. Bijojau, kad gali isodinimui buti blogai, jei taip skauda. Kartais atrodo, kad net inksta skauda.

Mergaites, o jei augina iki blastukiu, tai ju jau nesaldo? Ir kodel nusprendzia auginti iki ju?

Man atrodo, kad nepasveikinau taves su puikiu derliumi blush2.gif Tai sveikinu dabar 4u.gif Ir kad poruotusi poruotusi poruotusi 4u.gif

Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 10:20)
Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes thumbup.gif Tikiuosi musu branguciai ir toliau bus tokie stiprus ir bent vienas pasiliks pas mus wub.gif
Siaip visa laika buvau rami, bet dabar jau kazkoks drebulys prasidejas...matyt narkozes pasekme lotuliukas.gif

Nusiramink, kol kas viskas klostosi puikiai thumbup.gif Laikau kumštukus, kad tavo šaunuoliai toliau gerai dalintųsi.
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 13:05)
Sveikos mergaites!  4u.gif
As jau po punkcijos, jauciauosi gerai. Uztrukau apie 1 val., ispunktavo 12 kiausialasciu, ryt skambinsiu i laboratorija pasiklausti kaip pavyko apsivaisinti ir setadieni 11.30 val. laukia zirniuku isodinimas smile.gif

Puikiai thumbup.gif Nepamiršk ir mums naujienų pranešti. Sergam už visas kaip už save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 29, 17:56)
Sveikos pleputes  4u.gif
Kaip tu mergyt gyveni? Kokiomis nuotaikomis?  4u.gif

Sveikute, biggrin.gif 4u.gif

As gerai, darbai, darbai ir kitokie rupesciai. smile.gif Nuotaikos geros, truputis baimes ir tikejimas geru. mirksiukas.gif 4u.gif
Kaip paciai sekasi? bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Tanga, kaip sekasi taiu? wub.gif 4u.gif

Cituk, as visada su tavimi, tikiu tavo sekme, saunuole tu musu! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 30, 00:55)
As gerai, darbai, darbai ir kitokie rupesciai.  smile.gif Nuotaikos geros, truputis baimes ir tikejimas geru.  mirksiukas.gif  4u.gif
Kaip paciai sekasi?  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif
Papildyta:
Tanga, kaip sekasi taiu?  wub.gif  4u.gif

Cituk, as visada su tavimi, tikiu tavo sekme, saunuole tu musu!  wub.gif  4u.gif

Kitaip ir buti negali 4u.gif tik tikejimas, ir tik tuo, kad viskas bus gerai 4u.gif
Ir man gerai sekasi smile.gif Melyne ant pilvo dar didziule, bet jau beveik nebeskauda smile.gif nes pries tai tai net apsirengt nieko negalejau, kas prie kuno lieciasi doh.gif Bet, kad tik tokios bedos tebutu bigsmile.gif

man irgi idomu, kaip Tangai sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 29, 12:48)
RositaK - tai po ureoplazmos issigydymo IVf dar nedaret?

pas mus idomiais su sita zaraza buvo... 2005metais rasta, is antro karto isgydyta, tada 3IVF, tada pries 4IVF 2009m rado Treijsas-issigydem, ''sutvarkem'' kiausintakius. tada 2011m po dvieju LP ir pries 5IVF dare Bykova , tai nerado jos smile.gif

taja78, kokioj tu stadijoj- jau pasiemei snaigiukus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 rugsėjo 2011 - 08:56
Ačiū, mergytės, kad rūpinatės manimi. Kas vakarą badausi ir laukiu kažkokių ypatingų pojūčių. Truputį pamaudžia tai vieną, tai kitą kiaušidę, bet kol kas labai švelniai. Rytoj lekiam į Rygą derliaus apžiūrėti. Įdomu kiek su Gonaliu šįkart užaugs, nes per IUI kai stimuliavo, derlius buvo neypatingas.
Atsakyti
Tanga, sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 30, 10:10)
Ačiū, mergytės, kad rūpinatės manimi. Kas vakarą badausi ir laukiu kažkokių ypatingų pojūčių. Truputį pamaudžia tai vieną, tai kitą kiaušidę, bet kol kas labai švelniai. Rytoj lekiam į Rygą derliaus apžiūrėti. Įdomu kiek su Gonaliu šįkart užaugs, nes per IUI kai stimuliavo, derlius buvo neypatingas.

Sekmes rytoj 4u.gif Kuo dideliausio derliaus 4u.gif
Atsakyti