Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 10 14, 12:31)
Rosita, o ką reikėjo pasirašyti?

kazkokius del saldymo ir IVF, namuose pildem
Atsakyti
Merginos, aš tai turiu klausimą toms, kurios VK pas U lankosi...
Gal galit kuri papasakoti, kaip prasideda ir tęsiasi visas IVF procesas, nuo pat pradžių, nuo registravimosi pas gyd pirmam vizitui iki įsodinimo...
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2011 10 14, 15:27)
Merginos, aš tai turiu klausimą toms, kurios VK pas U lankosi...
Gal galit kuri papasakoti, kaip prasideda ir tęsiasi visas IVF procesas, nuo pat pradžių, nuo registravimosi pas gyd pirmam vizitui iki įsodinimo...

Juk tai labai individualu. Nelygu, kokios nepastojimo priežastys, kokia schema bus taikoma, kaip stimuliuosis. Šiaip apie pačią procedūrą gali pirmame puslapyje paskaityti. O numatyti, koks bus tavo gydymo scenarijus nelabai įmanoma smile.gif
Atsakyti
Na,as jau "po daktaro" biggrin.gif Viskas labai grai! (Tfu tfu tfu...) Penktadieni jau turesiu snaigutes tongue.gif ax.gif Dabar sedziu su drauges dvynukai 3 men.(isleidai i ki`pykla) ir svajoju apie savo .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 14, 17:51)
Na,as jau "po daktaro"  biggrin.gif Viskas labai grai! (Tfu tfu tfu...) Penktadieni jau turesiu snaigutes  tongue.gif  ax.gif

labai dziaugiuos del taves! taip iki nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Doli! Sveikinimai dideli kaip vandenynas!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Egk! Dabar tu sekancia, ar ne, su dideliais skaiciukais! nestuke.gif
Taja! Kaip faina! Gero susitikimo tau su snaigutem! 4u.gif
Zaza, manau tas vienas vienintelis bus pats paciausias! thumbup.gif
Atsakyti
taja78 - valio valio valio!!! Laukiam penktadienio o po to dar kelias dienas iki teigiamu skaiciuku smile.gif

warwara - jau klausiau, bet neberasai apie save visai paskutiniu metu. kaip tu jautiesi, jau gi ne taip daug liko blokuojanciu ane?

Zemyna - as su tavim mintimis:) pranesk kas naujo, gal jau tb geriau kiek?

Afrodite - kokios is taves zinios? Ar tu jau buvai ligoninej? Gal jau zinai kiek laiko reikes palaukti iki bandymo?

Egk, Tanga - kumsciai suspausti!:)
Atsakyti
Cituk, tai kad ner ka rasyti dar smile.gif Darbe neturiu laiko net i tukika nueiti, labai daug darbo reikia padaryti. Tai gi laikas eina greit thumbup.gif Treciadieni bus pirmas duris blokojanciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 14, 09:50)
Labukas  4u.gif aga, seniai jau besilankiau...  blush2.gif
Aš turiu tik vieną vienintelę snaigutę VK
Beta, aš LT  mirksiukas.gif
Tai vat man klausimas yra tas, kad jei aš noriu dėti snaigutes, o vyro nėraLietuvoje, ar galiu įsidėti?  smile.gif

sveikute, tikrai buvai prapuolus ax.gif sekmes tau, kad sis kartas butu pats laimingiausias mirksiukas.gif

laba diena, mergaites, manau greitai jungsiuos pas jus, gal sausi blush2.gif lankiausi cia 2009 m., vis tikejausi, kad gal antras kartas bus lengvesnis, per IUI ar net natur, bet nusiemiau rozinius akinius ir i viska ziuriu realiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 10:35)
Mergaitės,
nuleidau kraujuką ir jau gavau hcg - 157,7 iu/l
tikiuosi pas mane jie du smile.gif
Sėkmės visoms!!!

thumbup.gif dideliausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 10 14, 11:52)
Visoms po stipru virusiuka!!!  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

griebiu virusiuka 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 14, 17:51)
Na,as jau "po daktaro"  biggrin.gif Viskas labai grai! (Tfu tfu tfu...) Penktadieni jau turesiu snaigutes  tongue.gif  ax.gif  Dabar sedziu su drauges dvynukai 3 men.(isleidai i ki`pykla) ir svajoju apie savo .... blush2.gif

thumbup.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 10 15, 08:23)
Cituk, tai kad ner ka rasyti dar smile.gif Darbe neturiu laiko net i tukika nueiti, labai daug darbo reikia padaryti. Tai gi laikas eina greit  thumbup.gif Treciadieni bus pirmas duris blokojanciu  thumbup.gif

laikau kumstukus uz seikminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 15 spalio 2011 - 08:30
Pirmiausia sveikinu 4u.gif Doli wub.gif 4u.gif , kazkas jau rase, as irgi zinojau ir nezinau kodel, kad tikrai bus nestuke.gif . mirksiukas.gif Aukite, stiprekite. wub.gif 4u.gif

Aciu visoms uz gera zodi ir meiles laiskus mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif , tyliai ir atsargiai sakau, kad dar nieko nenutraukiame ir toliau gyvename laukimu to stebuklo. wub.gif

Visoms sekmes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 15 spalio 2011 - 09:52
warwara - va matai kiek daug yra ka rasyti, mums cia viskas idomu:) o tu ziurek man, dabar dar dirbk kaip isprotejus, bet mazdaug nuo punkcijos sunkiai dirbti leidimas bus atimtas tongue.gif ar planuoji pasiimti kelias dieneles atsostogu po isodinimo?

Zemyna melynake - tyliai dziaugiuosi uz jusu seima ir tikiu kad nueisit iki pat laimingos pabaigos smile.gif
Atsakyti