Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:27)
Aš irgi jaučiuoti truputį nėščia flirt.gif
Nesiūlė daktarai nieko. Sakė 18 d. nuleisti kraujuką. O kibimai tie tai taip, visada kažkas vyko, bet va lėliuką vis dar tebekviečiu ateiti... O NT tai tikriausiai nedarysiu visai, labai aš jų bijau, net gal paranojiškai. O savaitgalį tai dar gi anksti gal? Bus tik 7-8 DPĮ. O ką galima naudoti nėštumui palaikyti? Įdomu kodėl man niekas nieko nesiūlo mastau.gif
Aš irgi NT nedariau. Bijojau biggrin.gif neturiu nei vieno testo. Užtat turiu du HCG atsakymus su augančiais skaičiais. To man pakako.
Anksti dar šį savaitgalį. Žinau, kad kai lauki laikas neskuba, bet gi jis tiesiog eis ir ateis.. ar tu lauksi labai ar nelabai. Aš stengiausi užsiimti kažkokia veikla, kad tik minčių būtų kuo mažiau. Laikau kumščius už tavo sėkmę. 4u.gif

Doli,
sveikinu. Visgi labai gera kai merginoms pasiseka. wub.gif

Apčyyyyy, ant visų šio skyrelio gyventojų 2.gif 2.gif Laukiame visų pas besilaukiančias skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 10:35)
Mergaitės,
nuleidau kraujuką ir jau gavau hcg - 157,7 iu/l
tikiuosi pas mane jie du smile.gif
Sėkmės visoms!!!

Del taves buvau tikra jau seniai - bet sveikinu labai labai su patvirtinimu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 14, 11:34)
sveika  4u.gif seniai girdeta  4u.gif
i snaiguciu isodinima vyro reikia tik tam, kad saugiai tave su visu turtu-vaikais- parvestu namolio  4u.gif kurioje klinikoje ir kiek šaldukų turit?  wub.gif

Labukas 4u.gif aga, seniai jau besilankiau... blush2.gif
Aš turiu tik vieną vienintelę snaigutę VK
Beta, aš LT mirksiukas.gif
Tai vat man klausimas yra tas, kad jei aš noriu dėti snaigutes, o vyro nėraLietuvoje, ar galiu įsidėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 14, 10:50)
Tai vat man klausimas yra tas, kad jei aš noriu dėti snaigutes, o vyro nėraLietuvoje, ar galiu įsidėti?  smile.gif

kaip jau sakiau-gali, nes jus pries IVF ir embrionu saldyma pasiraset visus popierius 4u.gif linkiu, kad ta vienintele taptu tavo dziaugsmo asaru priezastimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 09:27)
Aš irgi jaučiuoti truputį nėščia flirt.gif
Nesiūlė daktarai nieko. Sakė 18 d. nuleisti kraujuką. O kibimai tie tai taip, visada kažkas vyko, bet va lėliuką vis dar tebekviečiu ateiti... O NT tai tikriausiai nedarysiu visai, labai aš jų bijau, net gal paranojiškai. O savaitgalį tai dar gi anksti gal? Bus tik 7-8 DPĮ. O ką galima naudoti nėštumui palaikyti? Įdomu kodėl man niekas nieko nesiūlo mastau.gif

Crinone juk naudoji? Jis skiriamas nėštumo palaikymui.

Turiu jausmą, kad šį kartą pavyks smile.gif jums. O taip ramiai ramiai lauki, šaunuolė mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 09:35)
Mergaitės,
Sėkmės visoms!!!

Sveikinimai wub.gif wub.gif

QUOTE(Rute @ 2011 10 14, 09:49)
Aš irgi NT nedariau. Bijojau biggrin.gif neturiu nei vieno testo. Užtat turiu du HCG atsakymus su augančiais skaičiais. To man pakako.

Apčyyyyy, ant visų šio skyrelio gyventojų  2.gif  2.gif Laukiame visų pas besilaukiančias skyrelyje  4u.gif

Šį kartą ir aš nedariau nei vieno NT, o ir HCG vienas vienintelis skaičiukas buvo. Nekartojau nei sykio. Niekas manęs neįtikino, kad būtinai kartočiau smile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu Rūtei, mes jau senokai laukiam nėštukių skyrelyje naujai iškeptų nestuke.gif .
Atsakyti
Doli sveikiniamai smile.gif, o kelinta diena po isodinimo tu darei HCG
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 12, 21:29)
Labas rytas. Manau musu kelias baigesi, del lb stipraus vyro sveikatos pablogejimo atidesime kuriam arba visam lakui. Sekmes visoms. Zinau, kad greitai visos glostysite pilvukus ir supsite maziukus, neabejokite tuo.

Kartais atrodo, kad tik ir kisami pagaliai i ratus, bet visgi praeina laikas ir viskas stojasi i savo vietas sekmingai! Labai Tau to linkiu! O TB kuo daugiau sveikatos ir stiprybes Jums abiems! wub.gif 4u.gif

QUOTE(Doli @ 2011 10 13, 23:35)
Mergaitės,
Sėkmės visoms!!!

SUPER zinios! Sveikinu! thumbup.gif Mergaites, taip ir toliau! Egk, dabar Tavo eile!!! drinks_cheers.gif

Visoms po stipru virusiuka!!! 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 11:35)
Mergaitės,
Sėkmės visoms!!!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 14, 11:59)
kaip jau sakiau-gali, nes jus pries IVF ir embrionu saldyma pasiraset visus popierius  4u.gif linkiu, kad ta vienintele taptu tavo dziaugsmo asaru priezastimi  4u.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 10 14, 11:52)

SUPER zinios! Sveikinu!  thumbup.gif Mergaites, taip ir toliau! Egk, dabar Tavo eile!!!  drinks_cheers.gif

Visoms po stipru virusiuka!!!  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

DOLI didziausi sveikinimai,kaip faina wub.gif kol kas negaliu isivaizduoti kaip jus jauciates isgirdusios tokius fantastikai stebukligus rezultatus wub.gif Kaip vyras suregavo?
Aha,dabr laikome kumstukus uz EGK-ji ir taip jau tiek isbandytu atlaike,tad manau dabar turetu juosta svieseti thumbup.gif Oi,tureciau galimybe tai uzvirusuociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 10 14, 11:30)
Doli sveikiniamai smile.gif, o kelinta diena po isodinimo tu darei HCG

12 dieną, spalio 2 d. buvo įsodinimas
Papildyta:
Mano vyras dar vis netiki ir klausinėja ar tikrai tu nėščia smile.gif na reikia tik dar pas daktariuką apsilankyti, kad patvirtintų, jog viskas gerai smile.gif
Sekmės mergaitės, Žemyna_melynake, warwara, Atijola, ekg, tanga, terze, kurios jau pradėjote viską, na Citukai taudideliausios sėkmės, kad nugalėtum visus sunkumus ir susilauktum taip trokštamo vaikelio, na visom kitom, kurių nepaminėjau, jūsų tiek daug linkiu didelės sėkmės!!!!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 10:35)
Mergaitės,
tikiuosi pas mane jie du
Sėkmės visoms!!!

Nu thumbup.gif Sveikinu 4u.gif Gal tikrai ne vienas?

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 14, 10:36)
egk linkiu, kad po visokiu isbandymu, sis kartas butu tik sekmingas

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 14, 10:44)
Požymiu neieškau, nes jie tokie patys, kaip visada: padilgčioja, pamaudžia. Vet tai įprasti pojūčiai. Kitokiems dar anksti. Todėl net neklausiu, ar ką nors jauti 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rute @ 2011 10 14, 10:49)
Aš irgi NT nedariau. Bijojau  neturiu nei vieno testo. Užtat turiu du HCG atsakymus su augančiais skaičiais. To man pakako.
Anksti dar šį savaitgalį. Žinau, kad kai lauki laikas neskuba, bet gi jis tiesiog eis ir ateis.. ar tu lauksi labai ar nelabai. Aš stengiausi užsiimti kažkokia veikla, kad tik minčių būtų kuo mažiau. Laikau kumščius už tavo sėkmę. 
Apčyyyyy, ant visų šio skyrelio gyventojų  2.gif  2.gif Laukiame visų pas besilaukiančias skyrelyje  4u.gif

Labai teisingai parašei ax.gif
Gaudau tavo virusiuką 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 10 14, 10:59)
kaip jau sakiau-gali, nes jus pries IVF ir embrionu saldyma pasiraset visus popierius  linkiu, kad ta vienintele taptu tavo dziaugsmo asaru priezastimi 

Rosita, o ką reikėjo pasirašyti? Nieko nepasirašiau, net vyrui paskambinau perklausti, sakau gal per bliovimą mano tik jis pasirašinėjo. Sakė - ne. Tai kaip čia dabar? Ar jie rašalo pagailėjo, kad aš ašarom nesulaistyčiau g.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 14, 11:09)
Crinone juk naudoji? Jis skiriamas nėštumo palaikymui.

Turiu jausmą, kad šį kartą pavyks smile.gif  jums. O taip ramiai ramiai lauki, šaunuolė mirksiukas.gif .

Va ir paaiškėjo, kad naudoju doh.gif Šį kartą naudoju po 2 crinone, kitus kartus naudojau po 1. Tik aš nieko nesiaiškinau, liepė - tai ir naudojau. Nu tikiuosi suveiks.
Ir kad tik tavo nuojauta pasitvirtintų 4u.gif
Atsakyti