QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:27)
Aš irgi jaučiuoti truputį nėščia
Nesiūlė daktarai nieko. Sakė 18 d. nuleisti kraujuką. O kibimai tie tai taip, visada kažkas vyko, bet va lėliuką vis dar tebekviečiu ateiti... O NT tai tikriausiai nedarysiu visai, labai aš jų bijau, net gal paranojiškai. O savaitgalį tai dar gi anksti gal? Bus tik 7-8 DPĮ. O ką galima naudoti nėštumui palaikyti? Įdomu kodėl man niekas nieko nesiūlo
Aš irgi NT nedariau. Bijojau neturiu nei vieno testo. Užtat turiu du HCG atsakymus su augančiais skaičiais. To man pakako.Nesiūlė daktarai nieko. Sakė 18 d. nuleisti kraujuką. O kibimai tie tai taip, visada kažkas vyko, bet va lėliuką vis dar tebekviečiu ateiti... O NT tai tikriausiai nedarysiu visai, labai aš jų bijau, net gal paranojiškai. O savaitgalį tai dar gi anksti gal? Bus tik 7-8 DPĮ. O ką galima naudoti nėštumui palaikyti? Įdomu kodėl man niekas nieko nesiūlo
Anksti dar šį savaitgalį. Žinau, kad kai lauki laikas neskuba, bet gi jis tiesiog eis ir ateis.. ar tu lauksi labai ar nelabai. Aš stengiausi užsiimti kažkokia veikla, kad tik minčių būtų kuo mažiau. Laikau kumščius už tavo sėkmę.
Doli, sveikinu. Visgi labai gera kai merginoms pasiseka.
Apčyyyyy, ant visų šio skyrelio gyventojų Laukiame visų pas besilaukiančias skyrelyje