Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 10 14, 10:21)
As prisimenu savo laukima, ir nors tai labai sunku bet as dievinu ta laika nes jauciuosi kazkaip truputi nescia, kalbuosi su vaikuciais, glostau pilva kaip ir tu  4u.gif  O tau daktarai nesiule anksciau testa daryti, nes pas tave kelis kartus buvo kibimas ane, tai gal reiktu anksciau ziureti jei kimba ir tada kazka pavartoti palaikymui nestumo  g.gif  Ar gadinsi savaitgali NT ar kantriai lauksi hcg? rolleyes.gif

Aš irgi jaučiuoti truputį nėščia flirt.gif
Nesiūlė daktarai nieko. Sakė 18 d. nuleisti kraujuką. O kibimai tie tai taip, visada kažkas vyko, bet va lėliuką vis dar tebekviečiu ateiti... O NT tai tikriausiai nedarysiu visai, labai aš jų bijau, net gal paranojiškai. O savaitgalį tai dar gi anksti gal? Bus tik 7-8 DPĮ. O ką galima naudoti nėštumui palaikyti? Įdomu kodėl man niekas nieko nesiūlo mastau.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif pasikartosiu dar kartelį, gal kuri atsakys man blush2.gif
Norėjau paklausti, jei atliekama snaigučių įsodinimo procedūra, vyras reikalingas? Ta prasme, spermai priduoti juk jo nereikia? o dokumentams pasirašyti ir visa kita, jis reikalingas ar tiesiog viena galiu viską atlikti?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:18)
Ačiū, kad teiraujiesi 4u.gif
Nu laikausi, tikiuosi, neblogai biggrin.gif Vis bandau pilvinuką įkalbėti pasilikti, net įkyriai bandau. Kaži paklausys? Man jau 6 DPĮ

wub.gif Aš irgi su saviškiais vis pasikalbu. Taip norisi, kad jie manimi patikėtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 14, 10:25)
aciu mergytes, tiesiog kiek skaitineju, tai ir LV nepavyksta labai daug mergyciu, aisku ten labai daug ir darosi ivf, kalbejau su vyru jis sako bandyti pas M, o jei nepavyks tada jau i LV, nezinau kodel jis taip ja tiki, aisku ir man ji patinka, ech nezinau kaip apsisprest 4u.gif  doh.gif

Žinoma, kad daug nepavyksta ir ten 4u.gif Na ten ir pigiau. Man M buvo sakius, kad kainuos apie 10 000 o LV prasisukau su 6500, bet čia be kuro išlaidų.
Aš manau, kad jei linksta širdis prie jos tai ir puiku 4u.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 09:30)
Žinoma, kad daug nepavyksta ir ten 4u.gif Na ten ir pigiau. Man M buvo sakius, kad kainuos apie 10 000 o LV prasisukau su 6500, bet čia be kuro išlaidų.
Aš manau, kad jei linksta širdis prie jos tai ir puiku 4u.gif Sėkmės tau 4u.gif

wub.gif aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 14, 10:28)
wub.gif Aš irgi su saviškiais vis pasikalbu. Taip norisi, kad jie manimi patikėtų  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kaip jautiesi? Gal randi kokių požymių?
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 14, 10:28)
Sveikos, mergaitės  smile.gif pasikartosiu dar kartelį, gal kuri atsakys man  blush2.gif
Norėjau paklausti, jei atliekama snaigučių įsodinimo procedūra, vyras reikalingas? Ta prasme, spermai priduoti juk jo nereikia? o dokumentams pasirašyti ir visa kita, jis reikalingas ar tiesiog viena galiu viską atlikti?

sveika 4u.gif seniai girdeta 4u.gif
i snaiguciu isodinima vyro reikia tik tam, kad saugiai tave su visu turtu-vaikais- parvestu namolio 4u.gif kurioje klinikoje ir kiek šaldukų turit? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:27)
Aš irgi jaučiuoti truputį nėščia flirt.gif
Nesiūlė daktarai nieko. Sakė 18 d. nuleisti kraujuką. O kibimai tie tai taip, visada kažkas vyko, bet va lėliuką vis dar tebekviečiu ateiti... O NT tai tikriausiai nedarysiu visai, labai aš jų bijau, net gal paranojiškai. O savaitgalį tai dar gi anksti gal? Bus tik 7-8 DPĮ. O ką galima naudoti nėštumui palaikyti? Įdomu kodėl man niekas nieko nesiūlo mastau.gif

Nu ka zinau, as va keberiokst kaip pavyzdi imu, gal ir tavo kunas kovoja su maziukais per daug tai juk galetu kazka daktarai duoti, juk turi itarti kad kazkas kaltas del tu visu ankstyvu persileidimu g.gif Na bet tikekim kad tu ir taip pries si ivf daug visko vartojai ir si kartas bus TAS wub.gif

QUOTE(zaza1 @ 2011 10 14, 10:28)
Sveikos, mergaitės   smile.gif pasikartosiu dar kartelį, gal kuri atsakys man  blush2.gif

Zaza1 - as niekada neturejau snaiguciu, tai kitos gal tikslingiau atsakytu (taja snaigutes turi smile.gif ) bet kas liecia vyro reikalinguma tai nebent sutikima jo reikia gauti, nes juk jo dalele tau ides smile.gif o tu LT ar LV?

wub.gif Aš irgi su saviškiais vis pasikalbu. Taip norisi, kad jie manimi patikėtų  wub.gif

Tanga wub.gif Patikes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 spalio 2011 - 09:35
Mergaitės,
nuleidau kraujuką ir jau gavau hcg - 157,7 iu/l
tikiuosi pas mane jie du smile.gif
Sėkmės visoms!!!
Atsakyti

Tanga taip graziai tu su jais nuo pat pradziu kalbejai, juk turejai ikalbeti mirksiukas.gif Nuosirdziai tikiu ir linkiu, kad jie liktu 4u.gif 4u.gif

egk linkiu, kad po visokiu isbandymu, sis kartas butu tik sekmingas nestuke.gif 4u.gif

Doli labai laukiu tavo graziu skaiciuku smile.gif 4u.gif

QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 10:35)
Mergaitės,
Sėkmės visoms!!!

Doli thumbup.gif thumbup.gif labai del jusu dziaugiuosi smile.gif testukas nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 14 spalio 2011 - 09:37
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Kaip jautiesi? Gal randi kokių požymių?

Požymiu neieškau, nes jie tokie patys, kaip visada: padilgčioja, pamaudžia. Vet tai įprasti pojūčiai. Kitokiems dar anksti. Todėl net neklausiu, ar ką nors jauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 14, 10:36)
Tanga taip graziai tu su jais nuo pat pradziu kalbejai, juk turejai ikalbeti mirksiukas.gif Nuosirdziai tikiu ir linkiu, kad jie liktu 4u.gif  4u.gif

Ačiū, mergyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 10 14, 10:35)
Mergaitės,
Sėkmės visoms!!!

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Pagaliau geros žinios šiame skyrelyje. Tyliai sveikinu ir linkiu, kad skaičiukai tvarkingai didėtų.
Atsakyti
Mergaitės, labai ačiū. Sėkmės jums, kurios laukiat, tikėkit viskas bus gerai!
Atsakyti