Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sanzile @ 2011 10 13, 22:26)
Sveikute smile.gif
Nori snaigutes pasiimti? wub.gif

Sveikute mirksiukas.gif ech... taip, noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 13, 20:29)
Sveikute  mirksiukas.gif  ech...  taip, noriu  smile.gif

Kokia puiki mintis! rolleyes.gif
Pasiimk ir PASILIK! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 10 13, 22:42)
Kokia puiki mintis! rolleyes.gif
Pasiimk ir PASILIK! wub.gif

parašiau tau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 13, 16:57)

Vilniuje yra "biciu korio" parduotuves. Prasigooglink, taikrai rasi  4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Doli - tavo kraujo rezultatai siandien? bigsmile.gif Laukiam graziu skaiciuku, patvirtinanciu NT vaiduokliukus 4u.gif

Kazin kaip musu Afrodite69 laikosi 4u.gif ??

Warwara - kaip slopiniesi? Nieko nepasakoji, ar melyniu jau turi? biggrin.gif

Visoms laukimo stadijoje - SEKMES 4u.gif

Labas Rytas smile.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes, vis paskaitau pas jus 4u.gif
Norejau paklausti ka jus manote apie M VK, ar daug mergyciu daresi IVF pas ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 14, 10:00)
Norejau paklausti ka jus manote apie M VK, ar daug mergyciu daresi IVF pas ja 4u.gif

Ji puiki ginekologė, bet IVF aš pas ją nerekomenduoju, paskaityk keletą puslapių atgal buvo apie tai diskusija.
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 14, 10:00)

Sveika,
aš pas ją dariau 3 IUI, o IVF jau Latvijoje. Šiaip ji man visai nieko buvo, tik nelabai patiko, kad visada kažkaip atrodo reikia skubėti, nemėgsta aiškinti, jei ko klausiu ji sako kad nepasitikiu todėl tiek klausinėju.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:04)
Sveika,
aš pas ją dariau 3 IUI, o IVF jau Latvijoje. Šiaip ji man visai nieko buvo, tik nelabai patiko, kad visada kažkaip atrodo reikia skubėti, nemėgsta aiškinti, jei ko klausiu ji sako kad nepasitikiu todėl tiek klausinėju.

Egk - kaip tu jautiesi? Kelinta tau dpi?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 14, 10:14)
Egk - kaip tu jautiesi? Kelinta tau dpi?

Ačiū, kad teiraujiesi 4u.gif
Nu laikausi, tikiuosi, neblogai biggrin.gif Vis bandau pilvinuką įkalbėti pasilikti, net įkyriai bandau. Kaži paklausys? Man jau 6 DPĮ
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 10:18)
Ačiū, kad teiraujiesi 4u.gif
Nu laikausi, tikiuosi, neblogai biggrin.gif Vis bandau pilvinuką įkalbėti pasilikti, net įkyriai bandau. Kaži paklausys? Man jau 6 DPĮ

As prisimenu savo laukima, ir nors tai labai sunku bet as dievinu ta laika nes jauciuosi kazkaip truputi nescia, kalbuosi su vaikuciais, glostau pilva kaip ir tu 4u.gif O tau daktarai nesiule anksciau testa daryti, nes pas tave kelis kartus buvo kibimas ane, tai gal reiktu anksciau ziureti jei kimba ir tada kazka pavartoti palaikymui nestumo g.gif Ar gadinsi savaitgali NT ar kantriai lauksi hcg? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 14, 09:04)
Sveika,

aciu mergytes, tiesiog kiek skaitineju, tai ir LV nepavyksta labai daug mergyciu, aisku ten labai daug ir darosi ivf, kalbejau su vyru jis sako bandyti pas M, o jei nepavyks tada jau i LV, nezinau kodel jis taip ja tiki, aisku ir man ji patinka, ech nezinau kaip apsisprest 4u.gif doh.gif
Atsakyti