QUOTE(Delena @ 2011 10 12, 11:26)
NET NEZINAU KA IR DARYTI MAN
I LV vazineti man tikrai neiseis. Taip nemegstu lakstyti per daktarus...Ir va kas man dar netinka, pakeiciau darba, dabar dirbsiu dienom, tai man reiktu pas gyd. vaikscioti po darbo, nes atsiprasyti tikrai negalesiu (tik pradesiu dirbti naujame darbe). O su VK nelabai man patinka, kad daktare M dirba tik antradieni (po pietu) ir ketvirtadieni(iki pietu), na ateina dar kartais savaitgaliais... Va ka dabar daryti...Anksciau as girbau pamainom, tai iseidavo eiti ir diena pas gyd. ka daryti????? Praleisti cikla ar ne??? bandyti dar karta pas ta pacia gydytoja???? gal bandyti ir ziureti kas augs, jei vel niekas tada ka???
Kaip norėtųsi patarti tau ką nors gudraus, bet pati supranti, kad tikriausiai nelabai įmanoma
Man per 2IVF LV kai buvo nevienodi gonalį derino su merionaliu, bet man tas nepagelbėjo, o Rute rašė, kad jai padėjo
Man du kartus neaugo irgi daug folikulų, o trečią liko net snaigučių. Manau tai tik dar kartą įrodo, kad nežinia kaip kada sureaguos organizmas ir taip pat įrodo, kad negalima galvoti, kad kitą kartą bus vėl viskas taip pat
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 17:43)
Čiumpu ir aš
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 13, 08:29)
Labas rytas. Manau musu kelias baigesi, del lb stipraus vyro sveikatos pablogejimo atidesime kuriam arba visam lakui. Sekmes visoms. Zinau, kad greitai visos glostysite pilvukus ir supsite maziukus, neabejokite tuo.
Vaje... Ar tikrai taip blogai? Sveikatėlės tavo vyrui
O tu nesakyk visam laikui, nes glostysi ir tu savo pilvelį su tokiais dvunukais kaip matei