Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 10 13, 11:52)
Cituk,neskaiciau sio skyrelio todel dabar klausiu  ax.gif  papasakok trumpai ka rado Dr.Gorgy?? ar turit imuniniu problemyciu? gal kazkiek jau aiskiau kodel tiek daug nepavykusiu IVF?

Reginiuk - tau viena savaitele beliko bigsmile.gif wub.gif

Parasysiu tau i az, nes nenoriu vel cia tersti eterio su savo begaliniais tyrimais biggrin.gif

Zemyna_Melynake - dar karta 4u.gif apkabinu ir linkiu TB pasveikti. smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites jums labai, pernelyg skaudu plestis, atleiskit.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 13, 10:20)
Aciu mergaites jums labai, pernelyg skaudu plestis, atleiskit.

blink.gif Nu nieko nesupratau!! blink.gif
Cia kaip,iseina,kad viskas? g.gif
Tai gal tik trumpam,kol pasveiks TB?
Atsakyti
Taja, nieko nezinau, dabar tikrai viskas D rankose, atsiduodu, kaip bus taip, pries veja nepapusi.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 13, 13:21)
Taja, nieko nezinau, dabar tikrai viskas D rankose, atsiduodu, kaip bus taip, pries veja nepapusi.

Nu kaip nekenciu blogu naujienu,o ypac tokiu!!!!!!!!!! console.gif
Laikykis,katine! wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(pliuske @ 2011 10 11, 22:50)
aciu 4u.gif O idomu kur LT jo yra pirkti. Klausiau turguj kur medumi prekiauja, tai sake, kad labai sunku gauti jo g.gif

Vilniuje yra "biciu korio" parduotuves. Prasigooglink, taikrai rasi 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 17:43)
Turiu pirmąsias nuotraukėles, kuriose mes lyg ir šešių savaitėlių. Girdėjau ir mačiau plakančią širdutę. Kol kas augam, stiprėjam ir visom keturiom palaikom tas, kurios jau kely, tas, kurios ruošiasi. Apčyyyyyy biggrin.gif

wub.gif ir girebiu virusiuka 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 13, 08:29)
Labas rytas. Manau musu kelias baigesi, del lb stipraus vyro sveikatos pablogejimo atidesime kuriam arba visam lakui. Sekmes visoms. Zinau, kad greitai visos glostysite pilvukus ir supsite maziukus, neabejokite tuo.

Laikykis mergyte 4u.gif linkiu, kad viskas kuo greiciau susitvarkytu ir TB pasveiktu 4u.gif

Kamelija2
, stiprybes jums, laikykites ir tikekime jusu snaigutemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 12, 20:26)
selione - kokios tu stadijoj dabar??

Pinigu taupymo 2 IVF stadijoje rolleyes.gif bandysim arba gruodį arba po Naujųjų.
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 12, 11:26)
NET NEZINAU KA IR DARYTI MAN g.gif I LV vazineti man tikrai neiseis. Taip nemegstu lakstyti per daktarus...Ir va kas man dar netinka, pakeiciau darba, dabar dirbsiu dienom, tai man reiktu pas gyd. vaikscioti po darbo, nes atsiprasyti tikrai negalesiu (tik pradesiu dirbti naujame darbe). O su VK nelabai man patinka, kad daktare M dirba tik antradieni (po pietu) ir ketvirtadieni(iki pietu), na ateina dar kartais savaitgaliais... Va ka dabar daryti...Anksciau as girbau pamainom, tai iseidavo eiti ir diena pas gyd.  ka daryti????? Praleisti cikla ar ne??? bandyti dar karta pas ta pacia gydytoja???? gal bandyti ir ziureti kas augs, jei vel niekas tada ka???

Kaip norėtųsi patarti tau ką nors gudraus, bet pati supranti, kad tikriausiai nelabai įmanoma g.gif Man per 2IVF LV kai buvo nevienodi gonalį derino su merionaliu, bet man tas nepagelbėjo, o Rute rašė, kad jai padėjo 4u.gif Man du kartus neaugo irgi daug folikulų, o trečią liko net snaigučių. Manau tai tik dar kartą įrodo, kad nežinia kaip kada sureaguos organizmas ir taip pat įrodo, kad negalima galvoti, kad kitą kartą bus vėl viskas taip pat 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 17:43)
Na, merginos, pasidalysiu savo naujienom ir, žinoma, jau tikrais virusais  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  :s
Turiu pirmąsias nuotraukėles, kuriose mes lyg ir šešių savaitėlių. Girdėjau ir mačiau plakančią širdutę. Kol kas augam, stiprėjam ir visom keturiom palaikom tas, kurios jau kely, tas, kurios ruošiasi. Apčyyyyyy biggrin.gif

Čiumpu ir aš 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 13, 08:29)
Labas rytas. Manau musu kelias baigesi, del lb stipraus vyro sveikatos pablogejimo atidesime kuriam arba visam lakui. Sekmes visoms. Zinau, kad greitai visos glostysite pilvukus ir supsite maziukus, neabejokite tuo.

Vaje... Ar tikrai taip blogai? Sveikatėlės tavo vyrui 4u.gif O tu nesakyk visam laikui, nes glostysi ir tu savo pilvelį su tokiais dvunukais kaip matei 4u.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Apkabinu tave stipriai, stipriai!
Sekmes ir sveikatos tavo vyrui!
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Linkiu, kad tai butu ne pabaiga, o tiesiog stotele, pries nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 13, 09:29)

Nesibaigė. Tikėk ir patikėk. Sunku, reikia laiko, bet tikrai viskas susitvarkys, net jei dabar atrodo, kad išeities nebėra. Ji tikrai bus. Tikrai viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Norėjau paklausti, jei atliekama snaigučių įsodinimo procedūra, vyras reikalingas? Ta prasme, spermai priduoti juk jo nereikia? o dokumentams pasirašyti ir visa kita, jis reikalingas ar tiesiog viena galiu viską atlikti?
Ačiū už info smile.gif lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 13, 20:18)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Sveikute smile.gif
Nori snaigutes pasiimti? wub.gif
Atsakyti