Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Delena @ 2011 10 12, 10:05)
Man taike trumpa schema...
O del pertraukos, net nezinau, ar daryti, kol dar kiausydes pastimuliuotos ir toliaus gal geriau reaguotu i stimuliacija ir uzaugtu daugiau foliu g.gif  ar pertrauka???

Kadangi pristimuliuotos, mano nuomone, kad kaip tik turetu pailseti, susinormalizuoti, atsigauti organzimas. Juk kiekviena musu stimuliacija organizmui - šokas. Aš dariau 3 menesiu tarpą.
Bet aš ne gydytoja blush2.gif , tad neturiu tiek žinių..
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 12, 10:27)
deja HCG apvalus 0 verysad.gif  verysad.gif musu mazieji net nebande su mumis pasilikti verysad.gif praeita penktadieni sapnavau, kad turiu maza mergyte...paemiau ja ant ranku, bet ji nuo manes rankytemis bande atsistumti verysad.gif taigi sapnas neapgavo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kamelija2 - labai sunku,o dar ypac po tokiu sapnu atsigauti.... labai noriu tiketi ir tikiu, kad prie tavo nicko prirasytas skaicius 2 reiskias 2IVF sekme!!! Laikykis!
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2011 10 12, 10:32)
As viska suprantu, bet nesinori lakstyti per daktarus (jau teko), noretusi, kad viena stebetu... net nezinau...

Is savo patirties siulyciau "palakstyti" ir neuzsibuti pas viena.... nes jei jau yra dvejones, patikek, pas kita gyd. ju gali nebelikti o ir tikejimas sustipreti...
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 17:43)
Na, merginos, pasidalysiu savo naujienom ir, žinoma, jau tikrais virusais  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Turiu pirmąsias nuotraukėles, kuriose mes lyg ir šešių savaitėlių. Girdėjau ir mačiau plakančią širdutę. Kol kas augam, stiprėjam ir visom keturiom palaikom tas, kurios jau kely, tas, kurios ruošiasi. Apčyyyyyy biggrin.gif

Gaudom gaudom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 10 12, 10:12)
Sveiki, jei neužmėtysit išsakysiu savo nuomonę. Per 12 metų perėjau per visus LT daktarus ir štai kokia mano (grynai subjektyvi, bet pagrįsta nuomonė):
M. yra puiiki daktarė, labai švelni, rinkčiausi nėštumo priežiūrą pas ją, bet ji nėra SUPER specė kas liečia sudėtingas stimuliacijas, kur reiklainga ypatinga įžvalga šioje srityje.
Aš jei nori LT -  eičiau arba pas O.K.  - bent ji Vilniuje šioje srityje stipriausia arba Į LV. 4u.gif

labai tikiu, kad tu apsispręsi kaip tavo širdis liepia. Sėkmės 4u.gif

As tai manau, kad U didziausia praktika ir patirti turi. Be to, visos naujoves VK atsiranda pirmiausia. O po 1 nepasisekusio karto begti pas kita gydytoja ir i kita klinika, manau-klaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nika2: 12 spalio 2011 - 19:04
[quote=Žemyna_mėlynakė,2011 10 12, 19:26]
console.gif
Paskaicius ir mane apima baimes visokios. unsure.gif
Alaviju sultys netinka, gali issaukti persileidima.

Netiesa. negali issaukti persileidimo, jei sultys yra be alaviju lapo zieves. Jei geriate su visa zieve, tada taip.
O jei be zieves - tada tai yra puikus organizmo stiprintojas ir neturi zalingu medziagu is zieves, kurios ir gali sukelti persileidima.

Pati viso nestumo metu geriau butent Forever alaviju sultis, kur nera zieves. Nestumas buvo nuostabus, vaikas gime ramus, organizmas neissekes, jokie dantys nesugedo. galiu vardinti tik pliusus. O tokiu pvz turime ir daugiau. smile.gif

Papildyta:
[quote=ausrammm,2011 10 12, 19:57]
[quote=Žemyna_mėlynakė,2011 10 12, 19:26]
console.gif
Paskaicius ir mane apima baimes visokios. unsure.gif

Netiesa. negali issaukti persileidimo, jei sultys yra be alaviju lapo zieves. Jei geriate su visa zieve, tada taip.
O jei be zieves - tada tai yra puikus organizmo stiprintojas ir neturi zalingu medziagu is zieves, kurios ir gali sukelti persileidima.

Pati viso nestumo metu geriau butent Forever alaviju sultis, kur nera zieves. Nestumas buvo nuostabus, vaikas gime ramus, organizmas neissekes, jokie dantys nesugedo. galiu vardinti tik pliusus. O tokiu pvz turime ir daugiau. smile.gif
[/quote]

Ir tiesda, dar toks pastebejimas - alaviju sultis rekomendavau ne per nestuma gerti, o iki jo, vaisingumui pagerinti smile.gif
Atsakyti
As pati vartojau tos firmos produktus, pacias sultis ir maisytas, ir tik alaviju, nusiskundimu pati neturejau, bet teko ir nelabai geru atsiliepimu skaityti apie pacias sultis ir apie pacia firma. Nestumo metu tikrai niekam nesiulyciau gerti jokiu sulciu ir kt papildu (kalbu apskritai, ne tik apie f), jeigu to neskiria priziurintis gyd, o vaikai manau gimsta ramus tikrai ne del papildu isgertu.
Atsakyti
Praeita savaite teko isgirsti negraziu zodziu "mano/musu einamo kelio atzvilgiu". Ne is karto supratau... Bet kai supratau.... susinervinau... Po sitiek laiko, kai manes niekas nebeskaudino, man vel skauda.... tai kur ta skura dingo??? Ko gero pasamone islenda, galvoji-kad tu teisingam kely, pakui susibalamutyji, svarbiausia, kad vel grizau i "savo kelia"....
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 12, 20:06)
As pati vartojau tos firmos produktus, pacias sultis ir maisytas, ir tik alaviju, nusiskundimu pati neturejau, bet teko ir nelabai geru atsiliepimu skaityti apie pacias sultis ir apie pacia firma. Nestumo metu tikrai niekam nesiulyciau gerti jokiu sulciu ir kt papildu (kalbu apskritai, ne tik apie f), jeigu to neskiria priziurintis gyd, o vaikai manau gimsta ramus tikrai ne del papildu isgertu.

Žemyna_mėlynakė - palaikau tave!! nereikia ir reklamu mum cia....
Papildyta:
QUOTE(nika2 @ 2011 10 12, 19:55)
As tai manau, kad U didziausia praktika ir patirti turi. Be to, visos naujoves VK atsiranda pirmiausia. O po 1 nepasisekusio karto begti pas kita gydytoja ir i kita klinika, manau-klaida.

Manau buna visaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 12, 19:26)
console.gif
Paskaicius ir mane apima baimes visokios.  unsure.gif
Gaudau  2.gif  2.gif  , kaip smagu del jusu.  wub.gif  4u.gif
Papildyta:
Siandien mergele baznycioje lankesi, zvakes dege, veliau svestu vandeniu slakstesi, vaisingumo medaliona nusipirko, ta paslakste, zvakiu dar su smilkalais vos neprsipirko, kurie vaisinguma, motinyste zada. hihihi.gif  blush-anim-cl.gif Deginkit raudonas zvakes.  cool.gif  ax.gif  4u.gif

nono.gif jokiu baimiu. viskas bus gerai smile.gif privalo buti irnesakyk.gif ir tik to tau ir kitoms linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 12, 16:09)
Praeita savaite teko isgirsti negraziu zodziu "mano/musu einamo kelio atzvilgiu". Ne is karto supratau... Bet kai supratau.... susinervinau... Po sitiek laiko, kai manes niekas nebeskaudino, man vel skauda.... tai kur ta skura dingo??? Ko gero pasamone islenda, galvoji-kad tu teisingam kely, pakui susibalamutyji, svarbiausia, kad vel grizau i "savo kelia"....

As irgi kartais iseinu is to savo takelio mintyse, kazkokios kvailos mintys ilenda, buna sekundei sudvejoju...bet ne, laikomes, stipriai laikomes. friends.gif 4u.gif
O siandien tai visa diena sleikstulys neapleidzia, geriausiai paguode viena, kad cia lengviausia ir svelnausia proceso dalis, sake palauk, kai pradesi badytis. unsure.gif Na ka, kenciu, einu va gatve siandien is baznycios, ziuriu dvynukai mazuciukai vaziuoja, ratai kokie fainus, o man bloga, karsta, (.)(.) kaip balionai ir siaip visa kazkokia sutinusi jauciuosi, bet sirdy strykt pastrykt, ir as noriu irgi dvynuku. ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 12, 16:13)
nono.gif jokiu baimiu. viskas bus gerai smile.gif privalo buti  irnesakyk.gif ir tik to tau ir kitoms linkiu 4u.gif  4u.gif

Mums visoms. friends.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 12, 20:19)
O siandien tai visa diena sleikstulys neapleidzia, geriausiai paguode viena, kad cia lengviausia ir svelnausia proceso dalis, sake palauk, kai pradesi badytis.  unsure.gif
ir as noriu irgi dvynuku.  ax.gif  biggrin.gif

As uz dvynukus wink.gif
As tau pasakysiu kaip man buvo, gal tai tave nuramins: issiimu vaistus is saldytuvo, atsiprausiu, pasiruosiu kava, atsisedu - bakst ir viskas! Pirma karta ranka drebejo, nes to Gonalinio svirksto neperkandau..... o paskui, kaip per sviesta ir neskauda, gal tik psihologiskai pradzioje buvo sunku... o paskui zinok, kaip vaistus sugerti tas susileidimas.... ten adatyte labai maza.... Nesibaimink, tik pirma karta gerai ta svirksta isstudijuok wink.gif
Papildyta:
QUOTE(selione @ 2011 10 12, 19:31)
Kadangi pristimuliuotos, mano nuomone, kad kaip tik turetu pailseti, susinormalizuoti, atsigauti organzimas. Juk kiekviena musu stimuliacija organizmui - šokas. Aš dariau 3 menesiu tarpą.
Bet aš ne gydytoja  blush2.gif , tad neturiu tiek žinių..

selione - kokios tu stadijoj dabar??
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 12, 16:25)
As uz dvynukus wink.gif
As tau pasakysiu kaip man buvo, gal tai tave nuramins: issiimu vaistus is saldytuvo, atsiprausiu, pasiruosiu kava, atsisedu -  bakst ir viskas! Pirma karta ranka drebejo, nes to Gonalinio svirksto neperkandau..... o paskui, kaip per sviesta ir neskauda, gal tik psihologiskai pradzioje buvo sunku... o paskui zinok, kaip vaistus sugerti tas susileidimas.... ten adatyte labai maza.... Nesibaimink, tik pirma karta gerai ta svirksta isstudijuok wink.gif

Gonolio aparaciuko as nebijau, jis ten mandras, bet adatele nediduke (kai sveciai isvaziuos, sesim ziureti cd), o va kt vaistu, dar nezinau, kurie ten, adatos tai eik tu sau. Bet as drasi moteris, jeigu jau ir dvynukams pasiryzusi, tai kas man cia tos adatos, del savo vaiku viska padarysiu. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 12, 20:32)
Gonolio aparaciuko as nebijau, jis ten mandras, bet adatele nediduke (kai sveciai isvaziuos, sesim ziureti cd), o va kt vaistu, dar nezinau, kurie ten, adatos tai eik tu sau. Bet as drasi moteris, jeigu jau ir dvynukams pasiryzusi, tai kas man cia tos adatos, del savo vaiku viska padarysiu.  wub.gif  drinks_cheers.gif

Super! smile.gif o tu jau ir kitus vaistus zinai??? Ai, man dar nepatinka tie, kuriuos reikia sumaisyti... istirpdai, o kaip paskui i adata sutraukti.... o cia jau man ne kavos reikia, o 50gr wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 12, 20:32)
Gonolio aparaciuko as nebijau, jis ten mandras, bet adatele nediduke (kai sveciai isvaziuos, sesim ziureti cd), o va kt vaistu, dar nezinau, kurie ten, adatos tai eik tu sau. Bet as drasi moteris, jeigu jau ir dvynukams pasiryzusi, tai kas man cia tos adatos, del savo vaiku viska padarysiu.  wub.gif  drinks_cheers.gif

Žemyna gal apie merional kalbi ?
jei taip, nėra labai baisu. 4u.gif

man vienan šonan gonal,kitan - merional.

dar, jei jau išdrįsau įsiterpti, noriu paklausti, ar realu kažką jausti jau pirmo dūrio ? ta prasme pilve jausti skausmelius?

dar vargstu su karščio bangomis. eina peklon, tai karšta, tai šalta. kada baigsis?
Atsakyti