Aciu merginos uz palaikima . ka as be jusu daryciau
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 11, 20:41)
Kokios nekokios naujienos. Mergytes, apkabinu.
Kamelija2, primink, pas jus kokios problemos, kad darete ivf?
Kamelija2, primink, pas jus kokios problemos, kad darete ivf?
Zemyna_melynake aciu
Man atrodo, kad pas mus tos problemos palyginti nedideles. MB turtas puikus, tyrimai taip pat normos ribose. Problema ta, kad pas mane po operaciju susidare didziules saaugos. Operuoti ir atidalinti nepatartina, kadangi turiu 1 kiauside ir man uz 4 men jau 37m bus. Tai tiek...
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 13:26)
kristinuke
Merginos, kurios lankotes pas OK BAK, noriu paklausti kiek kainuoja konsultacija, konsult. stimuliacijos metu, ir vaistus perkate klinikoje ar vaistineje (kazkada pirkau Gonali BAK brangiau nei VK).
o ka reiskia Embrionų auginimas (trečią parą)-500 Lt. Radau kainorastyje BAK. O VK lyg uz tai moketi nereikia. Tai 3 para? kas tai?
o ka reiskia Embrionų auginimas (trečią parą)-500 Lt. Radau kainorastyje BAK. O VK lyg uz tai moketi nereikia. Tai 3 para? kas tai?
QUOTE(Delena @ 2011 10 12, 14:09)
Manau kad kai nusprendzia auginti 3dienu embrioniukus iki blastocidu.
Doli - ka tavo kasdieninis NT siandien parode
Sveikos, merginos,
radau Jusu tema ir kai kurias rekomenacijas is Forever kompanijos produktu (kalba ejo apie biciu pieneli).
Rekomenduoju dar pora produktu vaisingumui gerinti. Pabandykite, gal kaip tik sie produktai pades Jums. Na o jei ir nepavyktu, tai bent jau zinosite, kad pabandete dar viena ne pati brangiausia ir krastutini buda.
Ir tikrai turesite naudos, nes su siais produktais labai pagerinsite savo imunine sistema, zarnyno darba, bendra organizmo bukle. Ir organizmas bus dar labiau pasiruoses sutikti nauja gyvybe
Taigi, vaisingumui gerinti yra rekomenduojami sie produktai:
Alaviju sultys - http://www.aloe-vera...;products_id=29
Multi-Maca http://www.aloe-vera...products_id=115
Jei kyla klausimu del siu produkto patikimumo, vartojimo, prasome kreiptis tame kataloge nurodytais kontaktais - pakonsultuosime ir bendromis jegomis rasime geriausia varianta.
radau Jusu tema ir kai kurias rekomenacijas is Forever kompanijos produktu (kalba ejo apie biciu pieneli).
Rekomenduoju dar pora produktu vaisingumui gerinti. Pabandykite, gal kaip tik sie produktai pades Jums. Na o jei ir nepavyktu, tai bent jau zinosite, kad pabandete dar viena ne pati brangiausia ir krastutini buda.
Ir tikrai turesite naudos, nes su siais produktais labai pagerinsite savo imunine sistema, zarnyno darba, bendra organizmo bukle. Ir organizmas bus dar labiau pasiruoses sutikti nauja gyvybe
Taigi, vaisingumui gerinti yra rekomenduojami sie produktai:
Alaviju sultys - http://www.aloe-vera...;products_id=29
Multi-Maca http://www.aloe-vera...products_id=115
Jei kyla klausimu del siu produkto patikimumo, vartojimo, prasome kreiptis tame kataloge nurodytais kontaktais - pakonsultuosime ir bendromis jegomis rasime geriausia varianta.
Na, merginos, pasidalysiu savo naujienom ir, žinoma, jau tikrais virusais
Turiu pirmąsias nuotraukėles, kuriose mes lyg ir šešių savaitėlių. Girdėjau ir mačiau plakančią širdutę. Kol kas augam, stiprėjam ir visom keturiom palaikom tas, kurios jau kely, tas, kurios ruošiasi. Apčyyyyyy
Turiu pirmąsias nuotraukėles, kuriose mes lyg ir šešių savaitėlių. Girdėjau ir mačiau plakančią širdutę. Kol kas augam, stiprėjam ir visom keturiom palaikom tas, kurios jau kely, tas, kurios ruošiasi. Apčyyyyyy
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 17:43)
ciumpu virusiuka uz uodegos
sveikinu savo bendrakeleive ir bandau uzsikresti
Kaip smagu girdėti. Aukit didučiai. Griebiu virusiuką ir transliuoju į savo pilvuką
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 10, 17:37)
Thybon, tik nežinau kuris, ar TH3 art TH4 hormonas. Na, pora metų gerdama jį bandžiau pastoti natūraliai, nes buvau nušviesta šio vaisto stebuklingumu. Kai kam jis iš tikrųjų ir padėjo,man ne. Bėda ta, kad jis LT neregistruotas, jam reikia vardinės deklaracijos, o kaina vaistinėse apie 150lt.
Vieną kartą bandžiau savavališkai susimažinti ketvirčiu, tai baigėsi pakrikusiom mm. Gal sutapimas tik. O dabar, kai esu , išvis reikia tikrintis hormonus gana dažnai. Ir gydytojas perspėjo, kai viena man perleido savo nebegeriamas tebletes, ar ji tikrai žino, kad negeriant "Thybon" gali įvykti persileidimas. Na, žodžiu, aš su šiuo vaistu nelabai eksperimentuočiau.
Vieną kartą bandžiau savavališkai susimažinti ketvirčiu, tai baigėsi pakrikusiom mm. Gal sutapimas tik. O dabar, kai esu , išvis reikia tikrintis hormonus gana dažnai. Ir gydytojas perspėjo, kai viena man perleido savo nebegeriamas tebletes, ar ji tikrai žino, kad negeriant "Thybon" gali įvykti persileidimas. Na, žodžiu, aš su šiuo vaistu nelabai eksperimentuočiau.
Sveikutes!
As irgi noreciau "nusimuilinti" nuo sito vaisto.... bet savavaliskai nedristu...
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 12, 10:01)
Paskaicius ir mane apima baimes visokios.
QUOTE(ausrammm @ 2011 10 12, 13:11)
Sveikos, merginos,
Alaviju sultys netinka, gali issaukti persileidima.
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 12, 13:43)
Na, merginos, pasidalysiu savo naujienom ir, žinoma, jau tikrais virusais ...
Gaudau , kaip smagu del jusu.
Papildyta:
Siandien mergele baznycioje lankesi, zvakes dege, veliau svestu vandeniu slakstesi, vaisingumo medaliona nusipirko, ta paslakste, zvakiu dar su smilkalais vos neprsipirko, kurie vaisinguma, motinyste zada. Deginkit raudonas zvakes.