QUOTE(selione @ 2011 10 12, 00:07)
Labas Delena,
nežinau koki stimul var. tau taikė: trumpą ar ilgą? Man pavyzdziui teko nutraukti stimul, taikant ilgąją schemą nuo 21 c.d. su Diphereline, Latvijoje dr. Trejs. Man padejo - tik su trumpa schema pas ta pati daktara.
Nenusimink, patarciau kelių ciklų pertrauką padaryti.
Man taike trumpa schema, turiu endo, 2 laporaskopijas, per pirma (endo ant kiausydziu) kaip dabar daktare M sako, kad buvo pamazintos ir kiausydes. Tai sako, kad del to kiausydziu rezervas gali buti mazas ir buti mazai folikulu
. sake, kad galima jei nebus cistu bandyti kita cikla. Bet ji taip man dave suprasti, kad net nezino kaip pasielgti kita cikla su stimuliacija...Nes duoti didesne doze (kad uzauginti daugiau foliu), bijo kad vel augs nevienodai ir vienas bus didelis (si karta 17,10 ir 9 mm), kuris kaip ir si karta butu perauges ir netinkamas, o kiti nepasiektu ir tikriausiai butu netinkami...Ar vel daryti kaip ir si cikla ir laukti , kad augs vienodi bent ir 3 folikulai
O del pertraukos, net nezinau, ar daryti, kol dar kiausydes pastimuliuotos ir toliaus gal geriau reaguotu i stimuliacija ir uzaugtu daugiau foliu
ar pertrauka???
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 10 12, 09:26)
Delena
Gaila, kad stimuliacija teko nutraukti. O tau duphastono israse pagerti? As irgi praleisciau nors viena gera pilna cikla.
Cituk
mane stimuliavo 6 dienas ir nutrauke. Taip Dufastona gersiu
. Gal ir gerai, kad nutrauke, nes daryti tam kad daryti ir leisti pinigus, tai neverta. Gerai gyd. pasake, kad jei butu nemokama procedura, galima bandyti, o cia vis gi kainuoja o rezultato tiketis nelabai...