Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

labas mergytes!!! Kaip gera skaityti geras naujienas!!!!!
Kad tik jums visoms pasisektu(ir man irgi blush2.gif )!!!Buciuoju visas!!!!

O man punkcija be narkozes dare!!!!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 29, 10:52)
O man punkcija be narkozes dare!!!!!!  blink.gif

blink.gif

Tai gal vistiek kazkoke nejautra dare? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 29 rugsėjo 2011 - 13:57
QUOTE(norma @ 2011 09 29, 14:41)
O kiek praejo tau po punkcijos? Man skaudejo vienoj pusej, kur daugiau ir ispunktavo. Skaudejo dar ir ta diena, kai vaziavom isodinimui, bet po keliu dienu praejo.

norma punkcija man buvo vakar. Matyt man skauda del to, kad visos 11 kiausialasciu buvo is jos vienos. Galvosiu, kad viskas susitvarkys. Bijojau, kad gali isodinimui buti blogai, jei taip skauda. Kartais atrodo, kad net inksta skauda.

Mergaites, o jei augina iki blastukiu, tai ju jau nesaldo? Ir kodel nusprendzia auginti iki ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 29 rugsėjo 2011 - 14:04
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 14:36)
Mergaites gal kuriai skaudejo kiauside po punkcijos? Ryte buvo geriau, o dabar toks astrokas skausmas. Nezinau ar cia gerai ir savaime praeis viskas, ar reiktu ka nors daryti? g.gif

Man skaudejo truputi kiauside, ir gydytoja sake kad tai normalu. jei jau negali kentet isgerk nuo skausmo tablete.

QUOTE(taja78 @ 2011 09 29, 14:52)

Oho bigsmile.gif bet zinau jie vis tiek nejautra duoda, man 3 IVF irgi tik vietine nejautra, bet ji tokia stipri buvo, kad buvau trukus (nu tipo sake jaustis tureciau kaip mirtinai nusigerus lotuliukas.gif )

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 15:02)
Mergaites, o jei augina iki blastukiu, tai ju jau nesaldo? Ir kodel nusprendzia auginti iki ju?

Zinau kad tipo nerasyta taisykle yra jei 3 diena yra 4 ar daugiau vienodai puikiu embrionu tai tada ryztasi auginti i blastocidu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 29, 15:17)
Man skaudejo truputi kiauside, ir gydytoja sake kad tai normalu. jei jau negali kentet isgerk nuo skausmo tablete.
Oho  bigsmile.gif  bet zinau jie vis tiek nejautra duoda, man 3 IVF irgi tik vietine nejautra, bet ji tokia stipri buvo, kad buvau trukus (nu tipo sake jaustis tureciau kaip mirtinai nusigerus  lotuliukas.gif )
Zinau kad tipo nerasyta taisykle yra jei 3 diena yra 4 ar daugiau vienodai puikiu embrionu tai tada ryztasi auginti i blastocidu  4u.gif

Cituk 4u.gif Bet ju kaip suprantu nesaldo po to ar ne? Ir dar idomu ar cia pats gali rinktis keliu dienu sodinti, ar jie patys nusprendzia? Nes man vakar gyd sake, kad isodinimas bus sestadieni arba pirmadieni, kaip suprantu tai jau butu blastukes. O mes patys nezinom ar norim tu blastukiu...

O tu skaiciau visokius idomius tyrimus darytis pradejai. Sekmes tau ir kad viskas butu ciki piki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 29 rugsėjo 2011 - 14:24
Kamelija2, man siandien dare punkcija ir sestadieni numatytas isodinimas jei susiporuos zirniukai. Tai gydytoja sake, kad sodins 2 embrionus ir 1 balstuke. Blastukes man sake, kad saldo...
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 15:23)
Cituk  4u.gif Bet ju kaip suprantu nesaldo po to ar ne? Ir dar idomu ar cia pats gali rinktis keliu dienu sodinti, ar jie patys nusprendzia? Nes man vakar gyd sake, kad isodinimas bus sestadieni arba pirmadieni, kaip suprantu tai jau butu blastukes. O mes patys nezinom ar norim tu blastukiu...

O tu skaiciau visokius idomius tyrimus darytis pradejai. Sekmes tau ir kad viskas butu ciki piki 4u.gif

Del pasirinkimo tai nezinau, gal nuo klinikos priklauso. Va Beta pareikalavo 3dienu sodinti ir neklause ka ten Treijsas norejo pasakyti smile.gif Manes niekas neklause, tiesiog paskambino 3 -ios dienos ryte ir pasake kad visos apisvaisinusios 7 yra puikios kokybes ir jie augins iki blastukiu (dziaugiausi kaip gavus teigiama HCG, o veltui unsure.gif ). Saldo ir blastukes, jei jos 5 arba net 6 diena buna puikios kokybes. Pas mus 5 diena dvi buvo labai geros, jas isodino o kitos 2 sake turputi prastesnes,tai sake dar jas stebes viena para ir jei pageres saldys, bet nesalde vadinasi jos tiesiog nustojo vystytis.

Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 15:50)
Kamelija2, man siandien dare punkcija ir sestadieni numatytas isodinimas jei susiporuos zirniukai. Tai gydytoja sake, kad sodins 2 embrionus ir 1 balstuke. Blastukes man sake, kad saldo...

Oho, o is kur dakatari zino kad uzaugs iki blastukiu? unsure.gif man per 4 IVF tik per si paskutini isvis buvo ka auginti iki blastukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 14:36)
Mergaites gal kuriai skaudejo kiauside po punkcijos? Ryte buvo geriau, o dabar toks astrokas skausmas. Nezinau ar cia gerai ir savaime praeis viskas, ar reiktu ka nors daryti? g.gif

gerk daug vandens, baltymų nepamažink kelias šias dienas. jei punkcija buvo iš vienos kiaušidės, tai baisoka, kad hiperstimuliacija neprasidėtų.
Man 15 buvo išpunktavę iš abiejų, o savijauta buvo tokia, kad ojojoj.. bet man labai skaudėjo punkcijos dienos vakare ir sekančią dieną.. turėjau eiti iki darbo sekančią dieną, bet jau net nebešliaužiau, išgulinėjau lovoj.. paskui reikalai pasitaisė. Laikykis 4u.gif
Jei matysi, kad skausmai nekenčiami, paskambėk gydytojui ir paklausk ar jau kelti aliarmą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 11:50)

Jie tokie tikri? g.gif Noreciau ir as pas tokius. bigsmile.gif

Kamelija2, kaip jautiesi, tikrai, gerk daug vandens, sako padeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 09 29, 16:13)
gerk daug vandens, baltymų nepamažink kelias šias dienas. jei punkcija buvo iš vienos kiaušidės, tai baisoka, kad hiperstimuliacija neprasidėtų.
Man 15 buvo išpunktavę iš abiejų, o savijauta buvo tokia, kad ojojoj.. bet man labai skaudėjo punkcijos dienos vakare ir sekančią dieną.. turėjau eiti iki darbo sekančią dieną, bet jau net nebešliaužiau, išgulinėjau lovoj.. paskui reikalai pasitaisė. Laikykis  4u.gif
Jei matysi, kad skausmai nekenčiami, paskambėk gydytojui ir paklausk ar jau kelti aliarmą.  mirksiukas.gif

As ir siandien i darba nejau. Galvojau, kad eisiu po pietu, bet susitariau ir likau namuos. Tikiuosi, kad rytoj bus geriau.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 16:34)
Jie tokie tikri?  g.gif Noreciau ir as pas tokius.  bigsmile.gif

Kamelija2, kaip jautiesi, tikrai, gerk daug vandens, sako padeda.  4u.gif

Truputi lyg geriau smile.gif Tikiuosi ryt viskas bus gerai. O vandenio stengiuosi gerti ir po to i WC nespeju lakstyti lotuliukas.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 29, 15:59)
Del pasirinkimo tai nezinau, gal nuo klinikos priklauso. Va Beta pareikalavo 3dienu sodinti ir neklause ka ten Treijsas norejo pasakyti smile.gif Manes niekas neklause, tiesiog paskambino 3 -ios dienos ryte ir pasake kad visos apisvaisinusios 7 yra puikios kokybes ir jie augins iki blastukiu (dziaugiausi kaip gavus teigiama HCG, o veltui  unsure.gif ). Saldo ir blastukes, jei jos 5 arba net 6 diena buna puikios kokybes. Pas mus 5 diena dvi buvo labai geros, jas isodino o kitos 2 sake turputi prastesnes,tai sake dar jas stebes viena para ir jei pageres saldys, bet nesalde vadinasi jos tiesiog nustojo vystytis.

Aisku smile.gif Na matysim ka rytoj Treijsas sakys ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 12:56)
blink.gif

Tai gal vistiek kazkoke nejautra dare?  g.gif  4u.gif

Na,tablete dave isgert,bet tai kad ji po 15-20 min.manau nieko nepaveike,nes skaudejo man. doh.gif Sake,kad dar priedo as labai bijojau,tai taip ir skaudejo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, gaudau uzsilikusius virusiukus wink.gif
Kamelija, super derlius!!! Man kaip ir nieko neskaudejo, tik sekancia diena prasidejo kazkur apacioje skausmas, kad atsisesti kokias tris paras sunkiai galejau...

Warwaryt - reikia kaupti jegas, nes greit jau kumstuksu laikysim smile.gif

Man keista mergaites, kalbat apie chlamidijas, ureaplazma - man liepe pries procedura viska pasidaryti, visus situs brudus...
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 13:05)
Sveikos mergaites!  4u.gif
As jau po punkcijos, jauciauosi gerai. Uztrukau apie 1 val., ispunktavo 12 kiausialasciu, ryt skambinsiu i laboratorija pasiklausti kaip pavyko apsivaisinti ir setadieni 11.30 val. laukia zirniuku isodinimas smile.gif

sekmes visoms !!!!

4u.gif  4u.gif  4u.gif

geras derlius!!! tikimes visi susidraugaus tarpusavyje!!!
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 09 29, 14:52)
labas mergytes!!! Kaip gera skaityti geras naujienas!!!!!
Kad tik jums visoms pasisektu(ir man irgi blush2.gif )!!!Buciuoju visas!!!!

Cia kaip is siaubo filmo .... o kodel taip???
Atsakyti