QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 11, 18:38)
Mergaites nebarkit manes daugiau
kol grizau is darbo parejo mm...deja... skausmingos ir su svieziu krauju
del HCG rytoj vis tiek pasiskambinsiu.
Taigi musu maziesiems su mumis nepatiko
negaliu nustot galvojus ka ne taip dariau....
dabar viltis musu snaigutes
crinone kaip suprantu jau reikia nevartot toliau, ar ne?
Aciu jums visoms uz palaikyma
Iki šiol nesuprantu, kodėl su idealiais embrionukais nepasiseka
Tik nepradėk dabar savęs kaltinti, kad kažką padarei netaip. Esu tikra, kad tikrai nieko nepadarei. Tiesiog šį kartą taip atsitiko
O snaigutės - tai jėga
Patikėk
Tikrai gyvenimas ir po nepavykusio karto atrodo turi daug šviesių spalvų, kai žinai, kad mažiai tavęs laukia...
QUOTE(Delena @ 2011 10 11, 20:09)
Na man buvo tik panašiai. Per 2IVF man irgi buvo nevienodo dydžio. Kadangi ir pirmą nebuvo daug, tai mes nenutraukėme. Bet sodinimui liko vienintelis embrionukas. Tiesa, jis bandė kabintis, bet deja... Dabar kai užaugo 10, galvoju, kad klaida buvo nenutraukti 2 stimuliacijos. Tą patį kalbėjom ir su gyd. Bet tu tikrai supranti kaip sunku nutraukti viską
Tikiu, kad kitą kartą taip nebeatsitiks
QUOTE(fokina 1972 @ 2011 10 11, 20:53)
Labas meginos,jus man pasakykit kai nuvaziuojat i latvija kaip susisnekat,kaip viska papasakojat,juk rusiskai,taip?kaip viska gerai pasakyt ir suprast
Galima rusiškai, galima angliškai.
QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 21:04)
Delena
Va va tipiski LT daktarai, davai greitai, kita cikla, kiti tukstanciai kvepia
as labai tikiuosi kad jus dabar ramiai pagalvosit ir vis tik reikalausit tyrimu bent minimaliu kad paaiskint kodel taip prastai stimuliavosi.
Cituk, nelabai yra ką tirti
Be FSH dar galima AMH. Bet jei viskas gerai patenki į aklavietę. Atrodo tyrimai geri, turėtų gerai būti, bet nėra
O paskui būna. Ir nuo ko čia priklauso? Gal tiesiog būna pas moterį tų blogų ciklų ir kartais netinkamu laiku ant jų užsiraunam
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2011 10 11, 22:50)
aciu
O idomu kur LT jo yra pirkti. Klausiau turguj kur medumi prekiauja, tai sake, kad labai sunku gauti jo
pliuske, nu niekaip neatrandu tiksliai to puslapio kur aš užsisakinėjau, o suklaidinti nenoriu. Man mūsų Beta1 jį tada pasiūlė. Gal parašyk jai į až, nes aš jau ištryniau jos tą žinutę