Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 10:27)
Ai tai jie man tik vasari gresia tada  bigsmile.gif  O as maniau kad jais bandys numusti ta TNF daug anksciau  g.gif 

Jei tau reikes Humiros, tai ja skirs iki IVF likus mazdaug pries 2-3 menesiams. Skiria 2 injekcijas su 2 savaiciu tarpu. O jei reikes LIT - tuomet pirmas turi buti ne veliau kaip 6-7 savaites iki IVF. Man panasu, kad pradesi viska anksciau nei vasari 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 11 spalio 2011 - 19:41
Kokios nekokios naujienos. verysad.gif Mergytes, apkabinu. console.gif 4u.gif
Kamelija2, primink, pas jus kokios problemos, kad darete ivf? unsure.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
kamelija2 galvojau va prisesiu atrasysiu velniu uz trizniojima ir eisiu ramiai miegoti, laukti rytojaus ir tavo auksto Hcg. Liudna verysad.gif .....
Atsakyti
Labas meginos,jus man pasakykit kai nuvaziuojat i latvija kaip susisnekat,kaip viska papasakojat,juk rusiskai,taip?kaip viska gerai pasakyt ir suprast g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 11, 17:50)
Cituk,tu jo gal nebegerk.Jisai ne tik gerina kiausialasciu kokybe,bet ir stiprina imuniteta.Kadangi jau zinai,kad kai kurios sritys pas tave ir taip per stiprios,tai sita reikala geriau padek i sona.Aisku,jokiu irodymu kad jis veikia/neveikia anoj sferoj nera,ir pvz stiprus imunitetas pries pvz gripa ir pries vezi galbut yra skirtingi dalykai,bet geriau nereikia.Pajauninsi savo kiausialastes Q10,o sumazinus TNF ir siaip turetu tas reikalas pageret.Na del viso pikto pasiklausk Gorgio del to pienelio.

Supratau smile.gif Palauksio vizito pas gorgi ir nusinesiu visus papildus, tegul suraso ka galima ir ko ne biggrin.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 11, 18:38)
Aciu jums visoms uz palaikyma

Mes trave cia iki galo palaikysim, t.y. kol issiusim i nestuke.gif skyreli. gaila, bet turit snaiguciu, pastiprink organizma ir kilk i kova 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 11, 18:42)
Kraujuką priduosiu spalio 21 d. Tikrai nenoriu, kad jos kuo greičiau prabėgtų. Pasimėgausiu stadija truputį Priminkite man tai, jei pradėsiu tryznioti

Priminsim biggrin.gif Sveikinu tapus nestuke.gif , laukiam geru rezultatu smile.gif

QUOTE(Delena @ 2011 10 11, 20:09)
Sveikos, stimuliacija nutraukta . Visi 3 folikulai nevienodo didzio. Merginos, o kam ar buvo taip? kada galima pradeti bandyti dar karta? Dine sake, kad kita cikla. O gal reikia daryti pertrauka po stimuliacijos? Net nezinau, sake, kad kaiusydziu veikla ribota...

Delena verysad.gif Va va tipiski LT daktarai, davai greitai, kita cikla, kiti tukstanciai kvepia blink.gif as labai tikiuosi kad jus dabar ramiai pagalvosit ir vis tik reikalausit tyrimu bent minimaliu kad paaiskint kodel taip prastai stimuliavosi. unsure.gif

QUOTE(Iride @ 2011 10 11, 20:31)
Jei tau reikes Humiros, tai ja skirs iki IVF likus mazdaug pries 2-3 menesiams. Skiria 2 injekcijas su 2 savaiciu tarpu. O jei reikes LIT - tuomet pirmas turi buti ne veliau kaip 6-7 savaites iki IVF. Man panasu, kad pradesi viska anksciau nei vasari  4u.gif

Del LIT jau aiskiau Iride, nu jo kadangi susirgti tureciau apie vasario viduri tai to ciklo 21cd dar tik blokuot prades, nu ir gerai, bilietai jau bus pigesni thumbup.gif O kas del humiros tai argi jos efektas su laiku nesusilpneja?? Juk jei paskirs ja pries 3 menesius tai dvi injekcijos bus baigtos koki lapkriti, gruodi, o IVF tik vasari-kova tai tas tnf vel uzkiles bus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 21:04)
Juk jei paskirs ja pries 3 menesius tai dvi injekcijos bus baigtos koki lapkriti, gruodi, o IVF tik vasari-kova tai tas tnf vel uzkiles bus  g.gif

Man atrodo veikia apie 5 menesius. Kai as planavau IVF liepa, man Humira buvo paskirta balandi, o du LIT - geguze. Nebijok, daktariukas viska akuratnai suskaiciuos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, stimuliacija nutraukta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . Visi 3 folikulai nevienodo didzio. Merginos, o kam ar buvo taip? kada galima pradeti bandyti dar karta? Dine sake, kad kita cikla. O gal reikia daryti pertrauka po stimuliacijos? Net nezinau, sake, kad kaiusydziu veikla ribota... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na tikrai liūdna. Įdomu, kodėl taip nutiko. Tikrai reikėtų pasiaiškinti prieš pradedant naują stimuliaciją. Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fokina 1972 @ 2011 10 11, 20:53)
Labas meginos,jus man pasakykit kai nuvaziuojat i latvija kaip susisnekat,kaip viska papasakojat,juk rusiskai,taip?kaip viska gerai pasakyt ir suprast g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Su gydytoju susišnekėsit ir angliškai, tik seselės, kaip supratau, rusų kalbą geriau moka. Jei kas neaišku, visada galima perklausti. Beje apie Embrions daugiau sužinosi Embrions tėmelėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 11 spalio 2011 - 21:11
QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 17:39)
As tai internetu pirkau, bet cia UK tinklapis  ax.gif

aciu 4u.gif O idomu kur LT jo yra pirkti. Klausiau turguj kur medumi prekiauja, tai sake, kad labai sunku gauti jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 11, 18:38)
Mergaites nebarkit manes daugiau verysad.gif kol grizau is darbo parejo mm...deja... skausmingos ir su svieziu krauju verysad.gif del HCG rytoj vis tiek pasiskambinsiu.
Taigi musu maziesiems su mumis nepatiko  verysad.gif negaliu nustot galvojus ka ne taip dariau....
dabar viltis musu snaigutes
crinone kaip suprantu jau reikia nevartot toliau, ar ne?

Aciu jums visoms uz palaikyma wub.gif 

Iki šiol nesuprantu, kodėl su idealiais embrionukais nepasiseka g.gif Tik nepradėk dabar savęs kaltinti, kad kažką padarei netaip. Esu tikra, kad tikrai nieko nepadarei. Tiesiog šį kartą taip atsitiko verysad.gif O snaigutės - tai jėga 4u.gif Patikėk 4u.gif Tikrai gyvenimas ir po nepavykusio karto atrodo turi daug šviesių spalvų, kai žinai, kad mažiai tavęs laukia...

Sveikos, stimuliacija nutraukta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . Visi 3 folikulai nevienodo didzio. Merginos, o kam ar buvo taip? kada galima pradeti bandyti dar karta? Dine sake, kad kita cikla. O gal reikia daryti pertrauka po stimuliacijos? Net nezinau, sake, kad kaiusydziu veikla ribota... verysad.gif 

Na man buvo tik panašiai. Per 2IVF man irgi buvo nevienodo dydžio. Kadangi ir pirmą nebuvo daug, tai mes nenutraukėme. Bet sodinimui liko vienintelis embrionukas. Tiesa, jis bandė kabintis, bet deja... Dabar kai užaugo 10, galvoju, kad klaida buvo nenutraukti 2 stimuliacijos. Tą patį kalbėjom ir su gyd. Bet tu tikrai supranti kaip sunku nutraukti viską 4u.gif Tikiu, kad kitą kartą taip nebeatsitiks 4u.gif

QUOTE(fokina 1972 @ 2011 10 11, 20:53)
Labas meginos,jus man pasakykit kai nuvaziuojat i latvija kaip susisnekat,kaip viska papasakojat,juk rusiskai,taip?kaip viska gerai pasakyt ir suprast g.gif 

Galima rusiškai, galima angliškai.

QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 21:04)
Delena  verysad.gif  Va va tipiski LT daktarai, davai greitai, kita cikla, kiti tukstanciai kvepia  blink.gif  as labai tikiuosi kad jus dabar ramiai pagalvosit ir vis tik reikalausit tyrimu bent minimaliu kad paaiskint kodel taip prastai stimuliavosi. 

Cituk, nelabai yra ką tirti verysad.gif Be FSH dar galima AMH. Bet jei viskas gerai patenki į aklavietę. Atrodo tyrimai geri, turėtų gerai būti, bet nėra doh.gif O paskui būna. Ir nuo ko čia priklauso? Gal tiesiog būna pas moterį tų blogų ciklų ir kartais netinkamu laiku ant jų užsiraunam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2011 10 11, 22:50)
aciu 4u.gif O idomu kur LT jo yra pirkti. Klausiau turguj kur medumi prekiauja, tai sake, kad labai sunku gauti jo g.gif

pliuske, nu niekaip neatrandu tiksliai to puslapio kur aš užsisakinėjau, o suklaidinti nenoriu. Man mūsų Beta1 jį tada pasiūlė. Gal parašyk jai į až, nes aš jau ištryniau jos tą žinutę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, stimuliacija nutraukta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . Visi 3 folikulai nevienodo didzio. Merginos, o kam ar buvo taip? kada galima pradeti bandyti dar karta? Dine sake, kad kita cikla. O gal reikia daryti pertrauka po stimuliacijos? Net nezinau, sake, kad kaiusydziu veikla ribota... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Labas Delena,
nežinau koki stimul var. tau taikė: trumpą ar ilgą? Man pavyzdziui teko nutraukti stimul, taikant ilgąją schemą nuo 21 c.d. su Diphereline, Latvijoje dr. Trejs. Man padejo - tik su trumpa schema pas ta pati daktara.
Nenusimink, patarciau kelių ciklų pertrauką padaryti.
Atsakyti
pliuske - nezinau kur lietuvoj pirkti :hmmm

egk- bet tu minejai kad pagerei, q10, biciu pienelio ir dar visko, vadinasi pertrauka padarei ir paruosei kiausides stimuliacijai:) as tik noriu pasakyt delenai kad nesileistu gydytoju taip lengvai itikinama tiesiog iskart sokt ant kitos stimuliacijos, nes jiems tai tik lengvi pinigai. Nu pykstu and gydytoju dar nuo senu laiku ir pirmuju savo ivf. Atsiprasau uz grieztuma smile.gif x
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 11 spalio 2011 - 23:10
Pliuske, as pirkau biciu pieneli is cia: http://www.aloe-vera...7aa9514484ce50e

Atveza i vieta per pora dienu, nereikia jokiu pavedimu bankui.Bent jau man buvo labai patogu, o ir produktas man labai patiko ax.gif
Atsakyti