[quote=Tanga,2011 10 11, 18:42]Na va pagaliau grįžau su savo mažuliukais pilvelyje. Jaučiuosi tokia
Labai bijojau, kad Treijsas paskambins, kai jau būsime pasienyje, ir lieps suktis atgal. Bet nepaskambino. Iš 7 apsivaisinusių stipruolių penki 8 ląstelių, du - 7. Treijsas buvo patenkintas rezultatais. Sakė, kad viskas atrodo idealu. Sako: "Ir paskutinis klausimas - kiek sodinam?" Pasakiau, kad visą laiką svajojau apie dvynukus. Nusišypsojo ir sako: "Kas jums lietuvėms yra, kadjūs visos dviejų norite?"
Man labai patiko, kad per įsodinimą Treijsas visą laiką pasakojo, ką daro. Viskas praėjo sklandžiai. Paskui dar parodė šviesuliuką monitoriuje: oro puslytę su mano dviem mažutėliais. Gydytojas patikino, kad viskas atrodo labai gerai, užprogramavo pozityvioms mintims, tad gulėdama kojomis į dangų, šildžiau delnais pilvuką ir pasakojau savo šaunuoliams apie tai, kas jų laukia atėjus į šį pasaulį: apie du mylinčius tėvelius, būrį anūkų užsilaukusių senelių, du ištikimus draugus (mūsų šuniukus), kurie juos saugos ir laižys jų minkštas pėdutes, apie erdvų jų kambarį su dviem lovelėm, didelį sodą ir t.t. Žodžiu bandžiau juos papirkti visomis gėrybėmis, kuriomis taip norisi su kuo nors pasidalinti
Likusius penkis embrionukus užšaldėm. Juk kur yra vietos dviems, atsiras ir trečiam
Kraujuką priduosiu spalio 21 d. Tikrai nenoriu, kad jos kuo greičiau prabėgtų. Pasimėgausiu stadija truputį

Priminkite man tai, jei pradėsiu tryznioti
Papildyta:
Na kaip gi tai? Nuleidai tu mane ant žemės...

Jau tikras kraujavimas? O kuri ciklo diena? Tikrai įdomų, ką HCG parodys. Gal bent kabinosi.
[/quote]
Tanga 
:wub:labai dziaugiuosi del jusu ir linkiu, kad viskas butu tik gerai

ir tai isliktu ne tik jausmu, kad esi

, bet kad tokia ir liktum 9 men
Papildyta:
Na kaip gi taip? Nuleidai tu mane ant žemės...

Jau tikras kraujavimas? O kuri ciklo diena? Tikrai įdomų, ką HCG parodys. Gal bent kabinosi.
[/quote]
Jokiu stresu

Kas nutiko man, tai neturi nutikt tau

atleisk, ad nuliudinau
siandien man 27cd, kai paprastai mano ciklas 29-30 d