QUOTE(Beta1 @ 2011 10 11, 13:06)
Laba diena damos
Vis bandau tyliai skaityt ir nebekist cia trigrasio, ale neiseina vis
Tad nepykit
Egk, man per pirma IVF po punkcijos gan smarkiai kraujavo iki pat isodinimo.Tepimu to negaleciau pavadinti, dieninio paketo tikrai neuzteko
Kraujo buvo tiek, kiek panasiai buna per 3 mm diena.Tuo metu viskas baigesi teigiamu HCG, tik jau paskui nesivyte lelius, bet tai jau niekaip manau nera susije su kraujavimu iki isodinimo.Taip kad ramiakas
Bet del Vit C, tai as tavo vietoj pasavivaliauciau
Blogiau tikrai nepadarys.Man O.K. ji liepe gerti profilaktiskai kokius pora menesiu, kai nustojo vystytis antras maziukas, nes bijojo, kad jeigu jis kartais pradetu atsisluoksniuoti, nekraujuociau per daug.
QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 14:43)
Betute tau jau atsake, nes butent jos pavyzdi ir norejau cia pateikti del vitamino c
Mergaitės viskas aišku
Imu vitaminą C. Tik dar parašykit kokį jį pirkt? Ar betkokį? Kiek jo man perdien išgert?
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 11, 14:45)
egk ot kaip sugebejai tyliai prasisukt
linkiu, kad viskas graziai ir laimingai pasibaigtu
teigiamu rezultatu
O mums pirmas kartas bus nesekmingas...dar bandau islaikyt tikejima iki rytojaus ryto, kada zinosiu HCG atsakyma. Bet organizmas sako savo...nakti pradejo stipriai skaudet pilva ir strenas, visai kaip per mm, o ir dabar visa diena beveik skauda. Dar ir iklota taip lyg rusvai sutepe
vienu zodziu...panasu, kad musu maziukai nepanoro su mumis pasilikt
Sekmes
Doli ir visoms kitoms
laikysiu kumstukus uz jusu sekme
Kažkaip kvailai jaučiausi dėl savo nekantrumo
Aišku ne man su savo visokiom panikom patarinėti, bet vistiek pasakysiu, kad tave reikia pabarti. Negali sakyti, kad kartas nesėkmingas, kol kraujas neparodė kitaip. Ir sakai skauda kaip prieš mmm, bet mmm taigi neatėjo
Taip kad pasistenk nusiraminti, na kiek gali, ir laukti rytojaus su tikėjimu.
QUOTE(Doli @ 2011 10 11, 15:33)
Kamelija2, manau, kad taip teigti galesi tik tuomet kai bus hcg atsakymas. stiprybs ir nenukabink nosies!
Siand pas mane temperatura normali, testa kartojau tik kitos firmos (vakarykstis buvo ankstyvojo netstumo), o vakar jo nebegavau tad nusipirkau iprasta ir nieko nerode, bet nenusimenu, nes jis ne toks jautrus kaip vakar dienos, tad as tikiu kad viskas kolkas gerai!
Va čia tai požiūris