Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 12:10)
Jetau net nezinau ka patarti, na logiskai aspirinas skystina krauja, bet kad mm pagreitintu negirdejau. Gal tai tik tepliojimas ir mmm nepramus  g.gif O c vitaminas tikrai gali padeti  thumbup.gif

O man kaži nereiktų pagerti vit C? Na dėl viso ko? Ar jau geriau baigti tą savivaliavimą?
Atsakyti
Vitaminas C tikrai padeda, galima citrinu pavalgyti, isbandyta, veikia gerai. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena damos 4u.gif

Vis bandau tyliai skaityt ir nebekist cia trigrasio, ale neiseina vis ax.gif Tad nepykit tongue.gif

Egk, man per pirma IVF po punkcijos gan smarkiai kraujavo iki pat isodinimo.Tepimu to negaleciau pavadinti, dieninio paketo tikrai neuzteko schmoll.gif Kraujo buvo tiek, kiek panasiai buna per 3 mm diena.Tuo metu viskas baigesi teigiamu HCG, tik jau paskui nesivyte lelius, bet tai jau niekaip manau nera susije su kraujavimu iki isodinimo.Taip kad ramiakas 4u.gif Bet del Vit C, tai as tavo vietoj pasavivaliauciau ax.gif Blogiau tikrai nepadarys.Man O.K. ji liepe gerti profilaktiskai kokius pora menesiu, kai nustojo vystytis antras maziukas, nes bijojo, kad jeigu jis kartais pradetu atsisluoksniuoti, nekraujuociau per daug.

Tanga, visuomet gali pasiprasyti, kad neaugintu iki blastukiu mirksiukas.gif As Treijsui is kart pasakiau, kad noriu TIK embrionu.Ju isodinimo diena dar bande pravesti propaganda apie blastukes, bet as sedejau ant tos kedes akis isputus ir uzsispyrus kaip ozka, kad noriu embrioniuku ir tik ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 11, 12:53)
SOS merginos , gal kas susidure su aspirinu-pradejau savavaliskai gerti aspirina, ir labai sutrumpejo ciklas, 20cd pradejo teplioti-ar gali buti nuo jo? Pradzioje buvo uzpuoles gripas, tai geriau 500mg aspirina, paskui sumazinau iki 100mg, bet nesuprantu-kodel pradejo taip anksti teplioti, bijau , kad nesulaukciau anksciau mmm, nes tuomet teks nukelti po nauju ivf, o jau taip norejosi anksciau...  doh.gif Gal is vis dabar ji nutrauktiir pavartoti c vitamina?  g.gif Nesuprantu, padekit  4u.gif

Kiek žinau, geriamas ne tas aspirinas, kur tinka peršalus. Ir dozė minimali yra 75mg. Šito aspirino teblečių net forma kitokia - širdutės. Man po tiek skyrė įsodinus, tebegeriu dar ir dabar. šiandien pasidariau kraujo krešumo tyrimą, tai nuo jo rezultato priklausys, ar gerti toliau, ar mesti.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 11, 13:22)
Kiek žinau, geriamas ne tas aspirinas, kur tinka peršalus. Ir dozė minimali yra 75mg. Šito aspirino teblečių net forma kitokia - širdutės. Man po tiek  skyrė įsodinus, tebegeriu dar ir dabar. šiandien pasidariau kraujo krešumo tyrimą, tai nuo jo rezultato priklausys, ar gerti toliau, ar mesti.

Dekui jums visoms uz atsakymus 4u.gif begsiu i vaistine pirkti normalaus aspirino bei vitamino c doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 11, 12:30)
O man kaži nereiktų pagerti vit C? Na dėl viso ko? Ar jau geriau baigti tą savivaliavimą?

Betute tau jau atsake, nes butent jos pavyzdi ir norejau cia pateikti del vitamino c 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 11, 12:30)

egk ot kaip sugebejai tyliai prasisukt biggrin.gif linkiu, kad viskas graziai ir laimingai pasibaigtu 4u.gif teigiamu rezultatu nestuke.gif

O mums pirmas kartas bus nesekmingas...dar bandau islaikyt tikejima iki rytojaus ryto, kada zinosiu HCG atsakyma. Bet organizmas sako savo...nakti pradejo stipriai skaudet pilva ir strenas, visai kaip per mm, o ir dabar visa diena beveik skauda. Dar ir iklota taip lyg rusvai sutepe verysad.gif vienu zodziu...panasu, kad musu maziukai nepanoro su mumis pasilikt verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Sekmes Doli ir visoms kitoms 4u.gif laikysiu kumstukus uz jusu sekme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 11, 14:45)
O mums pirmas kartas bus nesekmingas...dar bandau islaikyt tikejima iki rytojaus ryto, kada zinosiu HCG atsakyma. Bet organizmas sako savo...nakti pradejo stipriai skaudet pilva ir strenas, visai kaip per mm, o ir dabar visa diena beveik skauda. Dar ir iklota taip lyg rusvai sutepe verysad.gif vienu zodziu...panasu, kad musu maziukai nepanoro su mumis pasilikt  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Paklausyk manes su patirtimi - zinau kad rankos nusvyra ir atrodo kad jauti visus mmm pozymius, bet noriu priminti viena dalyka - visi tipo mmm pozymiai gali buti ir nestuke.gif pozymiai. Pilvo skausma jaucia dauguma nestuke.gif , rusvai teplioja - tiesiog pasisalina implantacinis senas kraujas. As dar nesutinku nuleisti ranku ir tikiu uz mus kartu sudejus smile.gif Ryt krauja priduosi?
Atsakyti
Kamelija2, manau, kad taip teigti galesi tik tuomet kai bus hcg atsakymas. stiprybs ir nenukabink nosies!
Siand pas mane temperatura normali, testa kartojau tik kitos firmos (vakarykstis buvo ankstyvojo netstumo), o vakar jo nebegavau tad nusipirkau iprasta ir nieko nerode, bet nenusimenu, nes jis ne toks jautrus kaip vakar dienos, tad as tikiu kad viskas kolkas gerai!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 15:55)
Paklausyk manes su patirtimi - zinau kad rankos nusvyra ir atrodo kad jauti visus mmm pozymius, bet noriu priminti viena dalyka - visi tipo mmm pozymiai gali buti ir  nestuke.gif  pozymiai. Pilvo skausma jaucia dauguma  nestuke.gif , rusvai teplioja - tiesiog pasisalina implantacinis senas kraujas. As dar nesutinku nuleisti ranku ir tikiu uz mus kartu sudejus  smile.gif Ryt krauja priduosi?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 14:55)
Paklausyk manes su patirtimi - zinau kad rankos nusvyra ir atrodo kad jauti visus mmm pozymius, bet noriu priminti viena dalyka - visi tipo mmm pozymiai gali buti ir  nestuke.gif  pozymiai. Pilvo skausma jaucia dauguma  nestuke.gif , rusvai teplioja - tiesiog pasisalina implantacinis senas kraujas. As dar nesutinku nuleisti ranku ir tikiu uz mus kartu sudejus  smile.gif Ryt krauja priduosi?

Cituk aciu, kad tiki labiau nei as 4u.gif as ir stengiuosi tiketi, bet tiesiog labai stipriai skauda pilva. skausmas visai kaip prasidejus mm verysad.gif
Krauja jau pridaviau,bet atsakyma turesiu tik rytoj ryte.

Doli, kristinuke aciu jums mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 11, 13:06)
Laba diena damos  4u.gif

Vis bandau tyliai skaityt ir nebekist cia trigrasio, ale neiseina vis  ax.gif  Tad nepykit  tongue.gif

Egk, man per pirma IVF po punkcijos gan smarkiai kraujavo iki pat isodinimo.Tepimu to negaleciau pavadinti, dieninio paketo tikrai neuzteko  schmoll.gif  Kraujo buvo tiek, kiek panasiai buna per 3 mm diena.Tuo metu viskas baigesi teigiamu HCG, tik jau paskui nesivyte lelius, bet tai jau niekaip manau nera susije su kraujavimu iki isodinimo.Taip kad ramiakas  4u.gif Bet del Vit C, tai as tavo vietoj pasavivaliauciau  ax.gif  Blogiau tikrai nepadarys.Man O.K. ji liepe gerti profilaktiskai kokius pora menesiu, kai nustojo vystytis antras maziukas, nes bijojo, kad jeigu jis kartais pradetu atsisluoksniuoti, nekraujuociau per daug.

QUOTE(Citas @ 2011 10 11, 14:43)
Betute tau jau atsake, nes butent jos pavyzdi ir norejau cia pateikti del vitamino c 4u.gif

Mergaitės viskas aišku 4u.gif Imu vitaminą C. Tik dar parašykit kokį jį pirkt? Ar betkokį? Kiek jo man perdien išgert?

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 11, 14:45)
egk ot kaip sugebejai tyliai prasisukt biggrin.gif linkiu, kad viskas graziai ir laimingai pasibaigtu 4u.gif teigiamu rezultatu nestuke.gif

O mums pirmas kartas bus nesekmingas...dar bandau islaikyt tikejima iki rytojaus ryto, kada zinosiu HCG atsakyma. Bet organizmas sako savo...nakti pradejo stipriai skaudet pilva ir strenas, visai kaip per mm, o ir dabar visa diena beveik skauda. Dar ir iklota taip lyg rusvai sutepe verysad.gif vienu zodziu...panasu, kad musu maziukai nepanoro su mumis pasilikt  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sekmes Doli ir visoms kitoms 4u.gif laikysiu kumstukus uz jusu sekme wub.gif

Kažkaip kvailai jaučiausi dėl savo nekantrumo blush2.gif
Aišku ne man su savo visokiom panikom patarinėti, bet vistiek pasakysiu, kad tave reikia pabarti. Negali sakyti, kad kartas nesėkmingas, kol kraujas neparodė kitaip. Ir sakai skauda kaip prieš mmm, bet mmm taigi neatėjo g.gif Taip kad pasistenk nusiraminti, na kiek gali, ir laukti rytojaus su tikėjimu.
QUOTE(Doli @ 2011 10 11, 15:33)
Kamelija2, manau, kad taip teigti galesi tik tuomet kai bus hcg atsakymas. stiprybs ir nenukabink nosies!
Siand pas mane temperatura normali, testa kartojau tik kitos firmos (vakarykstis buvo ankstyvojo netstumo), o vakar jo nebegavau tad nusipirkau iprasta ir nieko nerode, bet nenusimenu, nes jis ne toks jautrus kaip vakar dienos, tad as tikiu kad viskas kolkas gerai!

Va čia tai požiūris thumbup.gif
Atsakyti