QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 14:26)
mane per IUI stimuliavo su Gonal 37.5 ir Clost. tai ir uzaugdavo tik 3 folikulai...
Na va irgi 3, o dozė tai žymiai mažesnė Gal busi trečia, kurias clostas labai myli?
Mergaitėm sako būna, kad mato mažiau, o išpunktuoja daugiau. Kartais būna, kad dar pasirodys naujų. Man visada ką matė, tą ir išpunktuodavo. Bet tau labai linkiu kitokio varianto
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 14:27)
Egk,gal ir clostas,bet as manau,kad Q10 ir biciu pienelis cia irgi prisidejo.
Tiek pas mane pacia,tiek pas dar daug ka buvo labai didelis skirtumas su jais ir be ju.Ir rezultatas skirtingas Tai to pacio ir tau linkiu
Tiek pas mane pacia,tiek pas dar daug ka buvo labai didelis skirtumas su jais ir be ju.Ir rezultatas skirtingas Tai to pacio ir tau linkiu
Gal Dabar sunku pasakyti, kai tiek visko naudojau.
Nu gerai būtų ir man įsipaišyti prie tų rezultatų
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 10, 15:08)
As, merginos, geriu KT vakarais, zinau, kad vaistai gali tureti salutiniu poveikiu, tai 21 val jau geriu, pradzioje nieko, bet vis pabundu 2-3 nakties su baisiu pykinimu. Na, dar tik pirmos dienos, gal apsiprasiu, laikausi nevemusi, vandeni geriu, na ka padarysi, reikia ir pakenteti siek tiek del tokio svento reikalo. Tik va emociskai irgi nieko gero, jau vakar sulaukiau komentaru, kad man raminanciu gerti reiktu, nes nebeimanoma susikalbeti, galiausiai apsiverkiau, tragiska savijauta. Nu bet kenciam, kenciam, ka cia padarysi.
Na nežinau, man ant tiek, kad natį reiktų prabudinėt tai nebuvo. Gal tavo vietoje reiktų pagalvoti apie vaistukų pakeitimą kitais? Pakentėti, žinoma, galima, bet gal čia ne tas atvejis visai, kai reikia pakentėti? Gal gali susisiekti su gyd?
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 15:16)
Na tikrai įdomiai, bet tikiu, kad tas pakraujavimas nesutrukdys pasiekti tikslo ir tu taip galvok. Šiandien kaip tik išgirdau kalbant, kad visos mintys, kurias ištransliuosime šiomis dienomis (2011 10 10 ir 2011 10 11) sugrįš bumerangu, taigi tegul jos būna tik geros. Kvailystė, bet stengiuosi tuo tikėti ir prašau, kad mano mažuliukai toliau gerai dalintųsi ir sėkmingai įsitaisytų mano pilvelyje. Tad ir tu mesk į šalį blogas mintis ir stenkis vertinti situaciją pozityviai. Juk galėjo neapsivaisinti ar nesidalinti, o va kaip gerai viskas klostosi. Taip bus ir toliau. Tik neliūdėk viena pasislėpusi, ateik su mumis pasidalyti savo dvejonėmis.
Tu visu 100% teisi Tikiu, kad tavo teisingos mintys atneš tau laukiamą rezultatą O aš bandysiu tave kopijuoti