Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 14:26)
mane per IUI stimuliavo su Gonal 37.5 ir Clost. tai ir uzaugdavo tik 3 folikulai...

Na va irgi 3, o dozė tai žymiai mažesnė g.gif Gal busi trečia, kurias clostas labai myli?
Mergaitėm sako būna, kad mato mažiau, o išpunktuoja daugiau. Kartais būna, kad dar pasirodys naujų. Man visada ką matė, tą ir išpunktuodavo. Bet tau labai linkiu kitokio varianto 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 14:27)
Egk,gal ir clostas,bet as manau,kad Q10 ir biciu pienelis cia irgi prisidejo.
Tiek pas mane pacia,tiek pas dar daug ka buvo labai didelis skirtumas su jais ir be ju.Ir rezultatas skirtingas smile.gif Tai to pacio ir tau linkiu smile.gif

Gal g.gif Dabar sunku pasakyti, kai tiek visko naudojau.
Nu gerai būtų ir man įsipaišyti prie tų rezultatų biggrin.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 10, 15:08)
As, merginos, geriu KT vakarais, zinau, kad vaistai gali tureti salutiniu poveikiu, tai 21 val jau geriu, pradzioje nieko, bet vis pabundu 2-3 nakties su baisiu pykinimu. Na, dar tik pirmos dienos, gal apsiprasiu, laikausi nevemusi, vandeni geriu, na ka padarysi, reikia ir pakenteti siek tiek del tokio svento reikalo. Tik va emociskai irgi nieko gero, jau vakar sulaukiau komentaru, kad man raminanciu gerti reiktu, nes nebeimanoma susikalbeti, galiausiai apsiverkiau, tragiska savijauta. Nu bet kenciam, kenciam, ka cia padarysi.

Na nežinau, man ant tiek, kad natį reiktų prabudinėt tai nebuvo. Gal tavo vietoje reiktų pagalvoti apie vaistukų pakeitimą kitais? Pakentėti, žinoma, galima, bet gal čia ne tas atvejis visai, kai reikia pakentėti? Gal gali susisiekti su gyd?
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 15:16)
Na tikrai įdomiai, bet tikiu, kad tas pakraujavimas nesutrukdys pasiekti tikslo ir tu taip galvok. Šiandien kaip tik išgirdau kalbant, kad visos mintys, kurias ištransliuosime šiomis dienomis (2011 10 10 ir 2011 10 11) sugrįš bumerangu, taigi tegul jos būna tik geros. Kvailystė, bet stengiuosi tuo tikėti ir prašau, kad mano mažuliukai toliau gerai dalintųsi ir sėkmingai įsitaisytų mano pilvelyje. Tad ir tu mesk į šalį blogas mintis ir stenkis vertinti situaciją pozityviai. Juk galėjo neapsivaisinti ar nesidalinti, o va kaip gerai viskas klostosi. Taip bus ir toliau. Tik neliūdėk viena pasislėpusi, ateik su mumis pasidalyti savo dvejonėmis.

drinks_cheers.gif Tu visu 100% teisi 4u.gif Tikiu, kad tavo teisingos mintys atneš tau laukiamą rezultatą 4u.gif O aš bandysiu tave kopijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 10, 11:09)
ramushka

Tam kad prislopinti endo, pvz.

As endo neturiu, tiesiog pastebojom, kad vos ne kiekvienai taip taiko, nes pasitvirtino, daugiau derliaus priauga.

QUOTE(Warwara @ 2011 10 10, 11:17)
Žemyna_mėlynakė

Tai vyras pokomentavo? Tada reikia ramioj busienoj jam pasakyti, kad jooo, ramybes dabar jis nesulauks. I ta reikia ziureti kaip i lyga ir i laikina reiskini. Nes tie hormonu audros tikrai nevaldomi kartais sad.gif
Dar supratau, kad geriau is kart apsiverkti, pasaukti ir t.t., nes mano bandymai valdytis dar nei vieno karto neprivede prie geru rezultatu.

Seniau kazkaip laikydavausi, bet dabar jau nebeiseina, pati atrodo eik ir nusok nuo skardzio, nes nebegali su savimi susitarti, vyras suvokia, bet zinai, jo nervai irgi ne geleziniai, nors greiciau jau taip, nes esu nepakenciama juodai, pati savimi nepatenkinta esu, o dar sveciu namuose yra, kaip zmogui pasakyti kas man cia darosi, gerai, kad jau greit isvaziuos ir nebematys mano metamorfoziu. blush2.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
vyras suvokia, bet zinai, jo nervai irgi ne geleziniai, nors greiciau jau taip, nes esu nepakenciama juodai, pati savimi nepatenkinta esu

1) Vyras negeria hormonu - pakentes! lotuliukas.gif
2) Save reikia myleti bet kokia. Nes jei save nemylesi, tai kas tada pamils? Ir tu ne is durnumo eini is proto, deja, deja...
3) Su sveciaisi aisku kitaip, linkiu kad greiciau isvaziuotu, tada ir ramiau bus tau!

Tiesa sakant kai priemiau fakta, kad va tokia as dabar jau esu, nenormali ir praktiskai be stogo, is kart tapo lengviau. Kol bandziau save ikysti i busiena "iki planavimo", tol buvo baisu.

Delena Man irgi ispunktavo 1 daugiau nei mate.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 10, 15:29)
As endo neturiu, tiesiog pastebojom, kad vos ne kiekvienai taip taiko, nes pasitvirtino, daugiau derliaus priauga.

As irgi jokiu endu ir pan. reikalu neturiu bet man kas kart skyre KT pagerti po menei pries stimuliacija, net pries snaigutes gavau.Kiausides tada buna pailseje, issivale nuo visokiu brudu, jeigu ju yra ir tada buna grazus startas su laiminga pabaiga biggrin.gif

Man atrodo, daugiau foliu ispunktuoja tom, kam ju priauga apie 10 ir daugiau, nes tada jie buna vienas kita uzstoje, sunku visus ten sugaudyti ir suskaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 14:41)

Thyboną man paskyrė Karpenko.

O, pirmą kartą radau info, kad Thybon skiria dar vienas gydytojas be G. Kaz. Tik kaip su šiuo vaistu bus, jei pastosi? Man mat įdomu, nes atsieit nutraukus gresia persileidimas ir apskritai labai jau dozes reikia reguliuoti g.gif Mane asmeniškai tai užkniso šis vaistas, labai jau norėčiau atsisveikint, bet savavališkai nenoriu, o gydytojas ir toliau tebeskiria.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 10, 15:54)
O, pirmą kartą radau info, kad Thybon skiria dar vienas gydytojas be G.  Kaz. Tik kaip su šiuo vaistu bus, jei pastosi? Man mat įdomu, nes atsieit nutraukus gresia persileidimas ir apskritai labai jau dozes reikia reguliuoti  g.gif Mane asmeniškai tai užkniso šis vaistas, labai jau norėčiau atsisveikint, bet savavališkai nenoriu, o gydytojas ir toliau tebeskiria.

Viena mergaitė man rašė, kad ji jo mokinė 4u.gif Aš gerdavau po ketvirtį tabletės ryte, o nutraukiau kai tik pradėjau stimuliaciją. Nežinau ar čia gerai. Bet kaip rašiau - savivaliavau, todėl nebuvo su kuo pasitarti. Pas Karpenko daugiau nebebuvau.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 16:03)
Viena mergaitė man rašė, kad ji jo mokinė 4u.gif Aš gerdavau po ketvirtį tabletės ryte, o nutraukiau kai tik pradėjau stimuliaciją. Nežinau ar čia gerai. Bet kaip rašiau - savivaliavau, todėl nebuvo su kuo pasitarti. Pas Karpenko daugiau nebebuvau.

o ka tas Thybon daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 10, 16:37)
o ka tas Thybon daro?  g.gif

Atiloja, nu persunkus klausimas mastau.gif
Man skyrė tipo dėl skydlaiukės hormonų, nes jie prie ribų - tai apatinės, tai viršutinės. O kitom skiria su kitom įvairiausiom problemom irnesakyk.gif Kai man jį išrašė bandžiau gilintis, galvojau ar man čia jo reikia, nu žinok taip ir neišsiaiškinau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 10, 14:37)

pagreitina skydliaukes darba,tai pirma.Antra,didina lytinius hormonus risanti globulina ko pasekoj gaunamas geras lytiniu hormonu balansas.Na cia gerai kai per pvz testosterono turima ir t.t.
Atsakyti
Aciu, Warwara, uz moralini palaikyma. friends.gif 4u.gif Nes atrodo, kad as viena tokia is marso. unsure.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 10, 11:50)
As irgi jokiu endu ir pan. reikalu neturiu bet man kas kart skyre KT pagerti po menei pries stimuliacija, net pries snaigutes gavau.Kiausides tada buna pailseje, issivale nuo visokiu brudu, jeigu ju yra ir tada buna grazus startas su laiminga pabaiga  biggrin.gif

Tai va man taip ir aiskino, kad pailses, issivalys jeigu reikia ir tada graziai dirbs ir pridirbs, na, pagyvensime, pamatysime. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 10, 17:37)

Thybon, tik nežinau kuris, ar TH3 art TH4 hormonas. Na, pora metų gerdama jį bandžiau pastoti natūraliai, nes buvau nušviesta šio vaisto stebuklingumu. Kai kam jis iš tikrųjų ir padėjo,man ne. Bėda ta, kad jis LT neregistruotas, jam reikia vardinės deklaracijos, o kaina vaistinėse apie 150lt.
Vieną kartą bandžiau savavališkai susimažinti ketvirčiu, tai baigėsi pakrikusiom mm. Gal sutapimas tik. O dabar, kai esu nestuke.gif , išvis reikia tikrintis hormonus gana dažnai. Ir gydytojas perspėjo, kai viena nestuke.gif man perleido savo nebegeriamas tebletes, ar ji tikrai žino, kad negeriant "Thybon" gali įvykti persileidimas. Na, žodžiu, aš su šiuo vaistu nelabai eksperimentuočiau.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 11:28)
Na nežinau, man ant tiek, kad natį reiktų prabudinėt tai nebuvo. Gal tavo vietoje reiktų pagalvoti apie vaistukų pakeitimą kitais? Pakentėti, žinoma, galima, bet gal čia ne tas atvejis visai, kai reikia pakentėti? Gal gali susisiekti su gyd?

Dar truputi palauksiu ir ziuresime, gal pripras organizmas.

Oj, Tanga, gerai, kad paskaiciau ka cia pranasauja, liezuveli prikasiu, nors net nudziugau, nes siandien buvo uzsuke nestukiu ir leliuku pas mane, tai kazkaip issprudo ir pasisakiau, kad jau labai noriu iki ateinancio gimtadienio pagimdyti ir is viso noriu triju vaikuciu, butu gerai, kad issipildytu. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti