Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 13:31)
Grizau is gines, naujienos prastos, auga tik 3 folikulai verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

svarbu ne kiekis, o kokybe 4u.gif
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 13:32)
Savivaliavimas tai pirmiausia, kad jam nesakius gėriau 5 tabletes closto 
O toliau tai krūva visokių tų papildų. Be visų vit D3, Q10, bičių pienelis, nakvišų aliejus, omega, DHA rūgštys, vit B dar gėriau Thyboną, Wobenzymą ir aspiriną. O jis man liepė gerti tik folio r.
Turiu nedąsų įtarimą, kad suveikė Thybonas ir vis tik tas špetnybė clostas. Čia dar atsižvelgiant ir į tai, kad man viskas kitaip...
Ačiū 4u.gif

thumbup.gif dabar laukiam tik teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 14:06)
vartojau Gonal po 150, o nuo siandien 225, ryt pas gydytoja verdikto, nes spres ka daryti, ar nutraukti ar testi verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
O tai kokiom dozem tave stimuliavo? Kiek apsivaisino? Net nezinau, verkiu...O kodel nedaug uzaugo? kaip paaiskino? Nes as turiu endo ir mane operavo, tai kiausydes mazos...

Mane stimuliavo po 225 ir tada, ir dabar. Tada užaugo 4, dabar 10. mastau.gif
Iš tų 4 apsivaisino visi, antrą dieną buvo puikūs, o trečią visi dalinosi, bet idealaus nebebuvo nei vieno. Dabar dozė ta pati, bet kiekis kaip matai kitas. Iš 10 subrendę buvo 8, o apsivaisino 7. Ir kas įdomiausia ir geriausia - trečią dieną jie visi buvo puikūs. Planavom auginti iki blastocistų, nes gyd negalvojo kad visi išliks geri. Kodėl? Nežinau, ir nieks man negalėjo paaiškinti. Anksčiau sakydavo, kad bloga kiaušialąsčių kokybė. Bet va pasirodo gali ji būti ir labai gera.
Dėl to kad užaugo mažai, nežinau, čia tik mano asmeninė nuomonė, mano pačios pastebėjimai, su kuriais beje gyd nesutiko 4u.gif Man per IUI su clostu ir 75 gonalio lengvai ir nesunkiai užaugdavo 3 foliai, vieną kartą buvo keturi. Ir dar - turėjau vieną IUI tik su gonaliu - šiaip ne taip užauginom VIENĄ folikulą, ir tas buvo pavargęs irnesakyk.gif Taigi padariau logišką išvadą - TIKRIAUSIAI MAN GERAI VEIKIA CLOSTAS? Šįkart pati sau jį paskyriau ir gavau rezultatą. Aišku, niekas nepasakys, ar tikrai čia jis suveikė, bet... Negalvoti gi neišeina... Dar yra mergaitė kerzaka. Jai irgi stimuliavo po 225 gonalio, irgi prastai stimuliavosi, irgi gyd nesutiko skirti closto...
O tau kiek atsimenu daryta IUI? Kaip tada stimuliavosi?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 14:23)

O tau kiek atsimenu daryta IUI? Kaip tada stimuliavosi?

mane per IUI stimuliavo su Gonal 37.5 ir Clost. tai ir uzaugdavo tik 3 folikulai...
Atsakyti
Egk,gal ir clostas,bet as manau,kad Q10 ir biciu pienelis cia irgi prisidejo.
Tiek pas mane pacia,tiek pas dar daug ka buvo labai didelis skirtumas su jais ir be ju.Ir rezultatas skirtingas smile.gif Tai to pacio ir tau linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 14:26)
mane per IUI stimuliavo su Gonal 37.5 ir Clost. tai ir uzaugdavo tik 3 folikulai...

labukas...nepanikuok, dar tik pirma apziura paaugs tie ir dar kiti uzaugs....svarbus tas vienas daznai buna...tad nesijaudink ir gerai maitinkis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 10, 13:14)

O mane tikrai pykina nuo KT, savijauta tragiska.

klausimelis...o kodėl pries procedura skirai kontraceptikus pradzioj slopina kiausidziu veikla o paskiau spaudzia kuo daugiau kiausineliu...
Atsakyti
Delena, labai tikekimes, kad dabar jau ims sparciai augti. smile.gif 4u.gif

As, merginos, geriu KT vakarais, zinau, kad vaistai gali tureti salutiniu poveikiu, tai 21 val jau geriu, pradzioje nieko, bet vis pabundu 2-3 nakties su baisiu pykinimu. Na, dar tik pirmos dienos, gal apsiprasiu, laikausi nevemusi, vandeni geriu, na ka padarysi, reikia ir pakenteti siek tiek del tokio svento reikalo. Tik va emociskai irgi nieko gero, jau vakar sulaukiau komentaru, kad man raminanciu gerti reiktu, nes nebeimanoma susikalbeti, galiausiai apsiverkiau, tragiska savijauta. Nu bet kenciam, kenciam, ka cia padarysi.

Ramushka, man irgi buvo nesamone, kai pasake, kad KT gerti reikes, bet kaip aiskino, praktika rodo, kad uzmigdzius kiausides, veliau jos zymiai geriau atsako i gydyma, rezultatai geresni. 4u.gif
Atsakyti
ramushka
o kodėl pries procedura skirai kontraceptikus pradzioj slopina kiausidziu veikla o paskiau spaudzia kuo daugiau kiausineliu...

Tam kad prislopinti endo, pvz.

Delena viskas bus gerai! wub.gif Kaip sako Egk svarbu kokybe!
Nes as turiu endo ir mane operavo, tai kiausydes mazos...

O pas tave trumpa schema buvo?
Man praeita karta nors ir uzaugo pakankamas kiekis, bet kokybe buvo ne labai. Tai si karta prie gonalio prides kita vaista, gal tai pades pagerinti kokybe.

T.P.Keberiokst tu tokia reklama padarai Q10 thumbup.gif , o as tai geriu ji, tai negeriu. Itariu turiu jau gastrita nuo tu visu vaistu ir kai paastreja, tai nieko negeriu. Snd. vel pradesiu gert.

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 10, 15:09)
ramushka

Tam kad prislopinti endo, pvz.

Delena viskas bus gerai!  wub.gif  Kaip sako Egk svarbu kokybe!

O pas tave trumpa schema buvo?

Trumpa schema. O ka taip buna, kad 5-6 stimuliacijos diena mato 3, o po to dar uzaugs daugiau g.gif . Nezinau, o kokio didzio pas jus buvo 5-6 stimul. diena folikulai? mano tai 14,10,ir 9mm. Tai sake , kad 14mm perdidelis.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 12:28)
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Na pagaliau susikaupiau ir jum parašyti savo naujienas blush2.gif Apturėjau dar vieną bandymą... Gėda buvo ir rašyti... Nebeatsimenu, ar rašiau šitam skyrelyje, kad man buvo Laimo liga. Taigi stimuliaciją teko pradėti iškart po antibiotikų, bet pradėjau... Su savo 2IVf, manau, paskubėjau, todėl visom buvau linkus patarti - neskubėkit. O pati ką darau swoon.gif Nebelaiko mano psichinė būklė, todėl buvo gėda, suprantu, kad iš šalies atrodo labai kvailai.
Bet nežiūrint į tai užauginau 10 folikulų, po punkcijos liko 8, apsivaisino 7 ir gerai dalinosi visi. Pirmą kartą su gyd kalbėjom apie blastukes ir snaigutes. Jaučiausi kaip sapne. Bet penktadienį vakare ištraukiau kruviną aplikatorių, visą ir šviežiu krauju. Šeštadienį dar turėjome susikambinti su Treijsu dėl tolimesnės eigos, bet jis pirmas paskambino su siūlymu sodinti šeštadienį ir šaldyti, nes visi 7 geri. Nuvažiavus pasliūlė, jei po apžiūros nesimatys šviežio kraujo, tai sodinti vieną, o jei matysis - šaldyti visus. Bet naujo kraujo nesimatė, taigi įsodino 1. Sakė jei ne tas kraujavimas, tai sakytų, kad mes turėjom gerus šansus cray.gif
Būčiau labai dėkinga, jei atsirastų dar tokių mistiškų būtybių. Bet kiek skaitau forumą, neprisimenu, kad būčiau kažką skaičius panašaus...

Na tikrai įdomiai, bet tikiu, kad tas pakraujavimas nesutrukdys pasiekti tikslo ir tu taip galvok. Šiandien kaip tik išgirdau kalbant, kad visos mintys, kurias ištransliuosime šiomis dienomis (2011 10 10 ir 2011 10 11) sugrįš bumerangu, taigi tegul jos būna tik geros. Kvailystė, bet stengiuosi tuo tikėti ir prašau, kad mano mažuliukai toliau gerai dalintųsi ir sėkmingai įsitaisytų mano pilvelyje. Tad ir tu mesk į šalį blogas mintis ir stenkis vertinti situaciją pozityviai. Juk galėjo neapsivaisinti ar nesidalinti, o va kaip gerai viskas klostosi. Taip bus ir toliau. Tik neliūdėk viena pasislėpusi, ateik su mumis pasidalyti savo dvejonėmis.
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
jau vakar sulaukiau komentaru, kad man raminanciu gerti reiktu, nes nebeimanoma susikalbeti, galiausiai apsiverkiau, tragiska savijauta.

Tai vyras pokomentavo? Tada reikia ramioj busienoj jam pasakyti, kad jooo, ramybes dabar jis nesulauks. I ta reikia ziureti kaip i lyga ir i laikina reiskini. Nes tie hormonu audros tikrai nevaldomi kartais sad.gif
Dar supratau, kad geriau is kart apsiverkti, pasaukti ir t.t., nes mano bandymai valdytis dar nei vieno karto neprivede prie geru rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 15:13)
Trumpa schema. O ka taip buna, kad 5-6 stimuliacijos diena mato 3, o po to dar uzaugs daugiau g.gif . Nezinau, o kokio didzio pas jus buvo 5-6 stimul. diena folikulai? mano tai 14,10,ir 9mm. Tai sake , kad 14mm perdidelis.

pas mane paskutines apziuros metu mate 12 ispunktavo 17 apsivaisino 14 tai visko dar gali buti...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 10, 15:13)

man taip buvo per 4IVF-mate pradzioj tik kelis, o pukcijos diena ispunktavo 7kiausialastes 4u.gif
kai folikulas apie 13-14mm, o kitus nori dar auginti ar daugiau priauginti, turetus skirti cetrotide-jis suvienodina folikulu augima 4u.gif
Atsakyti