QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 10:25)
Gorgis pasako ar reikia vyro ar donoro.O as viska ka jis sako,sakau Bykovai.Ji kazkaip klauso,nes tikriausiai zino,kad Beer labe yra Beer labe ir protokolas.
Jei donoro,tai vyrui nereikia,tik i pirma konsultacija abiem reikia.Na ji abiem tyrimelius darys.Tik gal pries tai vertetu nusiusti emaila su paaiskinimu ir rezais ir pasiklausti.
Intralipidus man perka seimos vaistineje berods,paprasyk kad kas nupirktu.O kas suleis-tai paprasysiu drauges jei reikia,ji man leidzia,tai viska zinos.Nebent pazistamu seseliu patys turit,nes ne visos apsiimtu visai nezinomo reikalo.
O Gorgis del lakstymu priprates,ne as viena tokia ten.Lai kainas mazinasi.Nors del LIT jam sake vien tik kurjeris 150 svaru gaunasi,kad i ligonine krauja nuvezt,matyt susideda.As pas ji tik konsultacijos,tyrimai ir IVIG jei reiktu.
LV nenakvoju-jei tik diena tai 6 ryte isskrendi,23.00 ta pacia diena parskrendi.Bet cia kaip jau tau patogiau.Salia yra viesbutis trimkeli eurai su pusryciais dviem.Tai gali ir kita diena skrist.Nes per ta pacia diena tikrai nuvargsti.Nebent vaziuoji i LT intralipidams,tai tikrai nesuskraidysi per ta pacia.
Virusiukai visoms!
Jei donoro,tai vyrui nereikia,tik i pirma konsultacija abiem reikia.Na ji abiem tyrimelius darys.Tik gal pries tai vertetu nusiusti emaila su paaiskinimu ir rezais ir pasiklausti.
Intralipidus man perka seimos vaistineje berods,paprasyk kad kas nupirktu.O kas suleis-tai paprasysiu drauges jei reikia,ji man leidzia,tai viska zinos.Nebent pazistamu seseliu patys turit,nes ne visos apsiimtu visai nezinomo reikalo.
O Gorgis del lakstymu priprates,ne as viena tokia ten.Lai kainas mazinasi.Nors del LIT jam sake vien tik kurjeris 150 svaru gaunasi,kad i ligonine krauja nuvezt,matyt susideda.As pas ji tik konsultacijos,tyrimai ir IVIG jei reiktu.
LV nenakvoju-jei tik diena tai 6 ryte isskrendi,23.00 ta pacia diena parskrendi.Bet cia kaip jau tau patogiau.Salia yra viesbutis trimkeli eurai su pusryciais dviem.Tai gali ir kita diena skrist.Nes per ta pacia diena tikrai nuvargsti.Nebent vaziuoji i LT intralipidams,tai tikrai nesuskraidysi per ta pacia.
Virusiukai visoms!
Imu tavo labai ypatinga man virusiuka ACIU
QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 10:33)
Man taip norisi to penktadienio greiciau, MB neleidzia anksciau darytis hcg nei gydytoja paskyre..., na kaip nors islauksiu...
Ale ot MB uzsispyres Lauk ramiai, man vaiduoklis butu beveik 100% garantija, nes niekada neturejau
QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 10:38)
Atsibudo dar trys mano stipruoliai, tai šiandien dalinasi jau 7. Treijsas sakė, kad dalinasi gerai. Taigi susitikimas rytoj 10.30. Jei nepaskambins ir nelieps atvažiuoti dar po poros dienų. Aš tai norėčiau rytoj... Kažkaip iš jūsų pasisakymų padariau išvadą, kad embrionukai dažniaus įsitvirtina nei blastukės. Ar klystu?
Nu nerealios naujienos tie uzsispyreliai ir bus tavo stirpuoliukai