Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 10:25)
Gorgis pasako ar reikia vyro ar donoro.O as viska ka jis sako,sakau Bykovai.Ji kazkaip klauso,nes tikriausiai zino,kad Beer labe yra Beer labe ir protokolas.
Jei donoro,tai vyrui nereikia,tik i pirma konsultacija abiem reikia.Na ji abiem tyrimelius darys.Tik gal pries tai vertetu nusiusti  emaila su paaiskinimu ir rezais ir pasiklausti.
Intralipidus man perka seimos vaistineje berods,paprasyk kad kas nupirktu.O kas suleis-tai paprasysiu drauges jei reikia,ji man leidzia,tai viska zinos.Nebent pazistamu seseliu patys turit,nes ne visos apsiimtu visai nezinomo reikalo.
O Gorgis del lakstymu priprates,ne as viena tokia ten.Lai kainas mazinasi.Nors del LIT jam sake vien tik kurjeris 150 svaru gaunasi,kad i ligonine krauja nuvezt,matyt susideda.As pas ji tik konsultacijos,tyrimai ir IVIG jei reiktu.
LV nenakvoju-jei tik diena tai 6 ryte isskrendi,23.00 ta pacia diena parskrendi.Bet cia kaip jau tau patogiau.Salia yra viesbutis trimkeli eurai su pusryciais dviem.Tai gali ir kita diena skrist.Nes per ta pacia diena tikrai nuvargsti.Nebent vaziuoji i LT intralipidams,tai tikrai nesuskraidysi per ta pacia.

Virusiukai visoms!

Imu tavo labai ypatinga man virusiuka wub.gif ACIU 4u.gif

QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 10:33)
Man taip norisi to penktadienio greiciau, MB neleidzia anksciau darytis hcg nei gydytoja paskyre..., na kaip nors islauksiu... smile.gif

Ale ot MB uzsispyres biggrin.gif Lauk ramiai, man vaiduoklis butu beveik 100% garantija, nes niekada neturejau smile.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 10:38)
Atsibudo dar trys mano stipruoliai, tai šiandien dalinasi jau 7. Treijsas sakė, kad dalinasi gerai. Taigi susitikimas rytoj 10.30. Jei nepaskambins ir nelieps atvažiuoti dar po poros dienų. Aš tai norėčiau rytoj... Kažkaip iš jūsų pasisakymų padariau išvadą, kad embrionukai dažniaus įsitvirtina nei blastukės. Ar klystu?

Nu nerealios naujienos bigsmile.gif tie uzsispyreliai ir bus tavo stirpuoliukai smile.gif
Atsakyti
As irgi imu Keberiokst visusiuka smile.gif

Tanga - o lialia kokie rezultatai!! Super!!

Doli - tu sios dienos sviesulys!!!! aS JAU LABAI TIKIU, KAD TU NE VIENA!!!
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 10, 10:51)
Doli turbut nedarysiu, dar nezinau....skambinausi MB, nes jis isvaziaves ir gris tik nakti, tai jis liepia ramintis ir nieko nedaryti doh.gif gal jis ir teisus...plius dar viena namuos busiu, tai visai stogas nuvaziuos, jeigu kas ne taip...

Kamelija2 - gal vyras teisus... Nors as tikiu, kad tu nestuke.gif , nes tie temperaturu pokyciai tikrai ne siaip sau... Bet vyras sako, vyras zino wink.gif
Atsakyti
Aciu Keberiokst uz virusiuka, griebiu 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 10:38)
wub.gif kaip smagu girdėti. Laikau kumštukus, kad juostelė ryškėtų ir penktadienį išgirstum didelius skaičiukus.
Papildyta:
Atsibudo dar trys mano stipruoliai, tai šiandien dalinasi jau 7. Treijsas sakė, kad dalinasi gerai. Taigi susitikimas rytoj 10.30. Jei nepaskambins ir nelieps atvažiuoti dar po poros dienų. Aš tai norėčiau rytoj... Kažkaip iš jūsų pasisakymų padariau išvadą, kad embrionukai dažniaus įsitvirtina nei blastukės. Ar klystu?

saunuoliai mazyliai, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kamelija2,2011 10 10, 10:51]
Doli turbut nedarysiu, dar nezinau....skambinausi MB, nes jis isvaziaves ir gris tik nakti, tai jis liepia ramintis ir nieko nedaryti doh.gif gal jis ir teisus...plius dar viena namuos busiu, tai visai stogas nuvaziuos, jeigu kas ne taip...

Kalmelija2, buk stipri tau nebedaug laukti...
Papildyta:
[/quote]

Tanga kaip saunu bigsmile.gif , pas mane iki blasto net neuzaugo, tik 2 embrioniukus idejo stipriausius ir viskas... tad viskas bus gerai. Na o as turbut kasdien kartosiu NT iki hcg tyrimo smile.gif
Atsakyti
Tanga, suepr geros naujienos!!!!
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Na pagaliau susikaupiau ir jum parašyti savo naujienas blush2.gif Apturėjau dar vieną bandymą... Gėda buvo ir rašyti... Nebeatsimenu, ar rašiau šitam skyrelyje, kad man buvo Laimo liga. Taigi stimuliaciją teko pradėti iškart po antibiotikų, bet pradėjau... Su savo 2IVf, manau, paskubėjau, todėl visom buvau linkus patarti - neskubėkit. O pati ką darau swoon.gif Nebelaiko mano psichinė būklė, todėl buvo gėda, suprantu, kad iš šalies atrodo labai kvailai.
Bet nežiūrint į tai užauginau 10 folikulų, po punkcijos liko 8, apsivaisino 7 ir gerai dalinosi visi. Pirmą kartą su gyd kalbėjom apie blastukes ir snaigutes. Jaučiausi kaip sapne. Bet penktadienį vakare ištraukiau kruviną aplikatorių, visą ir šviežiu krauju. Šeštadienį dar turėjome susikambinti su Treijsu dėl tolimesnės eigos, bet jis pirmas paskambino su siūlymu sodinti šeštadienį ir šaldyti, nes visi 7 geri. Nuvažiavus pasliūlė, jei po apžiūros nesimatys šviežio kraujo, tai sodinti vieną, o jei matysis - šaldyti visus. Bet naujo kraujo nesimatė, taigi įsodino 1. Sakė jei ne tas kraujavimas, tai sakytų, kad mes turėjom gerus šansus cray.gif
Būčiau labai dėkinga, jei atsirastų dar tokių mistiškų būtybių. Bet kiek skaitau forumą, neprisimenu, kad būčiau kažką skaičius panašaus...
Atsakyti
Egk,nesupratau,tai kas ten buvo mm prasidejo ar neaiskus kraujavimas?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 12:35)
Egk,nesupratau,tai kas ten buvo mm prasidejo ar neaiskus kraujavimas?

Neaiškus kraujavimas, ne mmm. Vakar dar Treijsas paskambino, sakau nu nebekraujuoja, tai jis sako "Nu mistika". Dar paklausė ar nustojau verkt, o tada sakė laikys kumščius. Aišku viena, kad taip neturėjo būti. O baisiausia, kad neaišku kodėl? Na bent jis su tuo nesusidūręs ir "niemožet objasnit"
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 12:28)
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Na pagaliau susikaupiau ir jum parašyti savo naujienas blush2.gif Apturėjau dar vieną bandymą... Gėda buvo ir rašyti... Nebeatsimenu, ar rašiau šitam skyrelyje, kad man buvo Laimo liga. Taigi stimuliaciją teko pradėti iškart po antibiotikų, bet pradėjau... Su savo 2IVf, manau, paskubėjau, todėl visom buvau linkus patarti - neskubėkit. O pati ką darau swoon.gif Nebelaiko mano psichinė būklė, todėl buvo gėda, suprantu, kad iš šalies atrodo labai kvailai.
Bet nežiūrint į tai užauginau 10 folikulų, po punkcijos liko 8, apsivaisino 7 ir gerai dalinosi visi. Pirmą kartą su gyd kalbėjom apie blastukes ir snaigutes. Jaučiausi kaip sapne. Bet penktadienį vakare ištraukiau kruviną aplikatorių, visą ir šviežiu krauju. Šeštadienį dar turėjome susikambinti su Treijsu dėl tolimesnės eigos, bet jis pirmas paskambino su siūlymu sodinti šeštadienį ir šaldyti, nes visi 7 geri. Nuvažiavus pasliūlė, jei po apžiūros nesimatys šviežio kraujo, tai sodinti vieną, o jei matysis - šaldyti visus. Bet naujo kraujo nesimatė, taigi įsodino 1. Sakė jei ne tas kraujavimas, tai sakytų, kad mes turėjom gerus šansus cray.gif
Būčiau labai dėkinga, jei atsirastų dar tokių mistiškų būtybių. Bet kiek skaitau forumą, neprisimenu, kad būčiau kažką skaičius panašaus...

ot slapuke smile.gif puiku derliu uzauginai thumbup.gif tik nesupratau apie ta ktaujavima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 10:40)
Neaiškus kraujavimas, ne mmm. Vakar dar Treijsas paskambino, sakau nu nebekraujuoja, tai jis sako "Nu mistika". Dar paklausė ar nustojau verkt, o tada sakė laikys kumščius. Aišku viena, kad taip neturėjo būti. O baisiausia, kad neaišku kodėl? Na bent jis su tuo nesusidūręs ir "niemožet objasnit"

Nu maza ka,gal per punkcija kazkas pasizeide ar panasiai,kaklelis? g.gif
Tikrai nesi vienetinis variantas,bent uk forumuose esu ne karta skaicius,kazkokie neaiskus pakraujavimai/tepliojimai buna,tik aisku pabaigos kokios tikrai neatsimenu.
Net nebandai liudeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 10, 12:43)
ot slapuke smile.gif puiku derliu uzauginai  thumbup.gif tik nesupratau apie ta ktaujavima  blush2.gif

Nesupratau ir aš... O tave su startu 4u.gif Kažkaip vis panašiu metu mes 4u.gif Per savo bėdas net nebepasveikinau blush2.gif
O iš kur čia su tuo derlium taip nuskilo tai ir pati nežinau 4u.gif Bet SAVIVALIAVAU JUODAI. blush2.gif blush2.gif blush2.gif O kas suveikė nežinau g.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 12:46)
Nu maza ka,gal per punkcija kazkas pasizeide ar panasiai,kaklelis?  g.gif
Tikrai nesi vienetinis variantas,bent uk forumuose esu ne karta skaicius,kazkokie neaiskus pakraujavimai/tepliojimai buna,tik aisku pabaigos kokios tikrai neatsimenu.
Net nebandai liudeti  schmoll.gif

Bandau patikėti savo vieninteliu mažiumi, žinoma. Bet žiauriai gaila, kad turėjau tokią galimybę pabandyti viską praeiti IDEALIAI ir deja...
Jei kartais tuose UK forumuose ką užmatytum ar prisimintum, būk gerutė, parašyk.
Sėkmės tau ir tavo dideliam pilvinukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 11:28)
taigi įsodino 1. Sakė jei ne tas kraujavimas, tai sakytų, kad mes turėjom gerus šansus cray.gif

Slapuke, dar praėjusią savaitę pagalvojau, ar ko nors pasislėpusi "tichariom" ten nedarai. Dabar nusišluostyk ašaras, jei to dar nepadarei, ir laukiam II rezultato. Laukiu, laikau kumštukus ir siunčiu ružavą virusiuką 2.gif 2.gif 2.gif . Nu labai jau trūksta mums naujų nėštukių, o ypač senbuvių ten norisi labai sulaukti kuo greičiau.

Dėl šansų, jei pameni, tai man sakė, kad nedideli ir netgi labai nedideli.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 11:59)
Bandau patikėti savo vieninteliu mažiumi, žinoma.

Neturi teisės netikėti mažyliu, nors ir vienu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 10 spalio 2011 - 12:01