Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 09 29, 07:37)
Tru-lia-lia, man prasidėjo priešpaskutiniai mano mmmm!

Su tuo ir sveikinu!!! thumbup.gif 4u.gif Maniskes jau irgi signalizuoja, kad tuoj tuoj.

Norma, o labai skaudejo pabudus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 12:02)
Su tuo ir sveikinu!!!  thumbup.gif  4u.gif Maniskes jau irgi signalizuoja, kad tuoj tuoj.
Norma, o labai skaudejo pabudus?  4u.gif

Zinok man labai skaudejo, vyras ejo ieskot seseles, prasem kad nuskausminamuju suleistu sad.gif bet cia kiekvienai ivairiai. Dar Treisas atnese zvakute nakciai, tai ryte jau ne taip skaudejo, bet sunkiai vaiksciojau. Nors nei jokio kraujuko nieko nebego ...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 28, 12:24)
turejom vis ureoplazma, tai gal ji cia gal itakojo tiems kiausintakiams...bet issigydem ja siai dienai.
4u.gif

RositaK - tai po ureoplazmos issigydymo IVf dar nedaret?

Zemyna - cia turbut visoms skirtingai. Man praktiskai neskaudejo, aysibudau, gavau arbatos, sumustini, palaukem kol nusisysinau ir paleido. Gal isgeriau kokia viena tablete nuo skausmo, bet tikrai nieko baisaus nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif
As jau po punkcijos, jauciauosi gerai. Uztrukau apie 1 val., ispunktavo 12 kiausialasciu, ryt skambinsiu i laboratorija pasiklausti kaip pavyko apsivaisinti ir setadieni 11.30 val. laukia zirniuku isodinimas smile.gif

sekmes visoms !!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 13:05)
Sveikos mergaites!  4u.gif
As jau po punkcijos, jauciauosi gerai. Uztrukau apie 1 val., ispunktavo 12 kiausialasciu, ryt skambinsiu i laboratorija pasiklausti kaip pavyko apsivaisinti ir setadieni 11.30 val. laukia zirniuku isodinimas smile.gif

Sveikinu, gero poravimosi 4u.gif Su Kamelija koja kojon zengsit smile.gif
Atsakyti
aciu, Cituk, dideles sekmes tau!
Atsakyti
Sekmes didziausios visoms startavusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 11:20)
kristinuke didziausi sveikinimai wub.gif  wub.gif maziukai nenuvyle mamytes thumbup.gif

O as prisiduodu po punkcijos. Pirmiausia aciukas visoms mergaitems uz sekme wub.gif
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, bet 1 buvo defektuota, lyg tai taip sake arba kaip MB juokavo, kad ta buvo kinietiska lotuliukas.gif As kazkaip lyg nusiminiau, matyt narkoze daro savo. blush2.gif  Bet MB atvede i prota, sakydamas, jog is vienos kiausides -tai puikus rezultatas.
Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes thumbup.gif Tikiuosi musu branguciai ir toliau bus tokie stiprus ir bent vienas pasiliks pas mus wub.gif
Siaip visa laika buvau rami, bet dabar jau kazkoks drebulys prasidejas...matyt narkozes pasekme lotuliukas.gif

Nors nelabai dar įsisirgusi esu, bet virusiuką paleidžiu ir naujuose namučiuose. aaaaapppppččččyyyy wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Na, vienas mūsų nenuvylė ax.gif Kasdien primena, kad yra, leidžia išbandyti vis kokį nors naują požymį, tarsi turėčiau pereiti visą nestuke.gif pradžiamokslį smile.gif Kol kas nepykina, nors jau pradedu jaustį šleikštuliuką... Bet kas bebūtų, ar rėmuo, ar krūtinės skausmas, ar dar kažkas... tegu tik būna, tegu tik į gera smile.gif
O tavo kiaušialąsčių skaičiukai tokie, kaip kad maniškiai buvo. 11 išėmė, 8 apsivaisino. Išlaukė visos įsodinimo dienos. Dabar vieną nešiojuosi, dar 5 laukia šaldamos kojeles ir rankeles vacation1.gif
Sėkmės. Viskas bus kuo puikiausiai!
Atsakyti
Aciu, merginos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 29, 13:34)
Nors nelabai dar įsisirgusi esu, bet virusiuką paleidžiu ir naujuose namučiuose. aaaaapppppččččyyyy wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Na, vienas mūsų nenuvylė  ax.gif Kasdien primena, kad yra, leidžia išbandyti vis kokį nors naują požymį, tarsi turėčiau pereiti visą  nestuke.gif pradžiamokslį  smile.gif Kol kas nepykina, nors jau pradedu jaustį šleikštuliuką... Bet kas bebūtų, ar rėmuo, ar krūtinės skausmas, ar dar kažkas... tegu tik būna, tegu tik į gera  smile.gif
O tavo kiaušialąsčių skaičiukai tokie, kaip kad maniškiai buvo. 11 išėmė, 8 apsivaisino. Išlaukė visos įsodinimo dienos. Dabar vieną nešiojuosi, dar 5 laukia šaldamos kojeles ir rankeles  vacation1.gif
Sėkmės. Viskas bus kuo puikiausiai!

kristinuke aciu uz virusiuka 4u.gif dziaugiuosi, kad tau pasiseke wub.gif
Sekmes ir kitoms mergaitems 4u.gif Ir dar karteli aciu visoms uz palaikyma wub.gif

QUOTE(Doli @ 2011 09 29, 13:05)
Sveikos mergaites!  4u.gif

Doli puikios naujienos thumbup.gif Sekmingo susitikimo su maziukais 4u.gif

Mergaites gal kuriai skaudejo kiauside po punkcijos? Ryte buvo geriau, o dabar toks astrokas skausmas. Nezinau ar cia gerai ir savaime praeis viskas, ar reiktu ka nors daryti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 14:36)
kristinuke aciu uz virusiuka 4u.gif dziaugiuosi, kad tau pasiseke wub.gif
Sekmes ir kitoms mergaitems 4u.gif Ir dar karteli aciu visoms uz palaikyma wub.gif
Doli puikios naujienos thumbup.gif Sekmingo susitikimo su maziukais 4u.gif

Mergaites gal kuriai skaudejo kiauside po punkcijos? Ryte buvo geriau, o dabar toks astrokas skausmas. Nezinau ar cia gerai ir savaime praeis viskas, ar reiktu ka nors daryti? g.gif

O kiek praejo tau po punkcijos? Man skaudejo vienoj pusej, kur daugiau ir ispunktavo. Skaudejo dar ir ta diena, kai vaziavom isodinimui, bet po keliu dienu praejo.
Atsakyti
Doli, puikios naujienos, dideles sekmes! bigsmile.gif 4u.gif

Kristinuke, kaip gera ir miela skaityti.... wub.gif 4u.gif
Atsakyti