Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 10, 09:06)
Labas rytas mielosios  4u.gif
Jo, su pirmu ukolu  thumbup.gif dziaugiuosi taip, lyg loterijoj laimejus buciau biggrin.gif

Grazios dienos visoms ir optimistisku ziniu  4u.gif

Sergu ir tikiu iki laimingos pabaigos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Delena wub.gif jei jau rodo II, tai HCG tikrai gali daryti 4u.gif
Atsakyti
Citai,skirtumas labai didelis.Pas Gorgi LIT su tyrimais siek tiek virs 1000 gausis.
Pas Bykova pats LIT 85 latai,plius tyrimus jei darysi cia Londone,dar apie 100 svaru.Jei darys su donoru,tai tu tyrimu nereiks.Ir aisku,skrydziai.Dar Bykova savo tyrimus darytu,bet kadangi tu jau turi tiek issamiu,tai daug ir nebereiks.
Bet mes visada is LV kokiu cigareciu isimesdavom parduoti,tai skrydziai mums atsipirkdavo.

Plius pas Gorgi su tuo LIT sunku,pas jau waiting list labai jau ilgas,nueisi pasakys kiek laukti reiks.Tik kiek zinau,labai jau daug nepatenkintu,nes dazniausiai nesigauna kada reikia.

As i LV skrendu LIT ir iskart varau intralipidams.Va ir sita savaitgali taip susisukau.O kai reikedavo tik LIT,tai per para ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 08:30)
Labas rytas!
siandien dariausi NT parode vos iziurima vaiduokli,

Vsikas su tavim aisku nestuke.gif smile.gif Laukiam skaiciuku patvirtinimo, kuriuos as tavo vietoj daryciaus ryt kad be reikalo nesinervuot mirksiukas.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 10, 09:42)
Citai,skirtumas labai didelis.Pas Gorgi LIT su tyrimais siek tiek virs 1000 gausis.
Pas Bykova pats LIT 85 latai,plius tyrimus jei darysi cia Londone,dar apie 100 svaru.Jei darys su donoru,tai tu tyrimu nereiks.Ir aisku,skrydziai.Dar Bykova savo tyrimus darytu,bet kadangi tu jau turi tiek issamiu,tai daug ir nebereiks.
Bet mes visada is LV kokiu cigareciu isimesdavom parduoti,tai skrydziai mums atsipirkdavo.

Plius pas Gorgi su tuo LIT sunku,pas jau waiting list labai jau ilgas,nueisi pasakys kiek laukti reiks.Tik kiek zinau,labai jau daug nepatenkintu,nes dazniausiai nesigauna kada reikia.

As i LV skrendu LIT ir iskart varau intralipidams.Va ir sita savaitgali taip susisukau.O kai reikedavo tik LIT,tai per para ax.gif

O bana blink.gif nu ir skirumas blink.gif O gorgis nepyksta kad viska daraisi kazkur kitur? Kai jis isvardys ka reikia daryti, tu tiesiog pasakai kad visa tai gali pasidaryti privaciai o pas ji nori tik konsultaciju? Ir a jis vis tiek sustato tau gydymo grafika? kada LIT kada Intralipidai kad konsultacija pas gorgi ir t.t.? Vadinasi atsiprasysiu Bykovos ir pirmyn Latvija biggrin.gif Su cigaretem puiki mintis thumbup.gif Tai tu LV nenakvoji?Atsuprasau kad tiek klausimu papyliau. Ir dar primink tuos intralipidus LT lengva gauti ar reikia blatu kokioj ligoninej ar vaisingumo klinikoj juos kur gauti reikia? Va si pereita savaitgali buvai ir LV ir LT ir dabar jau UK esi bigsmile.gif? I dar kas nusprendzia ar donoro ar vyro LIT daryti? Nes kaip suprantu jei donoro tai dar pigiau ir vyrui visur skraidyti nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 09, 18:40)
Sveikos merginos  4u.gif . Vis skaitau, skaitau kaip jums sekasi. Priimkite ir mane. Startavai ir as su  IVF spalio 5 diena buvo pirmas ukolas, ryt eisiu pas gydytoja, ziureti kiek uzaugo burbuliuku  ax.gif .

Laukiame geru naujienu! wub.gif 4u.gif

Doli, siaip sau nevaiduokliauja, daryciausi hcg. ax.gif 4u.gif

Atiloja, sekmes ir tik sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kazin jei testa pasidaryciau po pietu? Siandien man 9 dpi. Ar butinai reikia daryti ryte? Doli testukas kazkaip ir man smalsuma suzadino smile.gif Tik, kad vis tiek bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 10, 10:19)
Mergaites, kazin jei testa pasidaryciau po pietu? Siandien man 9 dpi. Ar butinai reikia daryti ryte? Doli testukas kazkaip ir man smalsuma suzadino smile.gif Tik, kad vis tiek bijau blush2.gif

gali pasidaryti, su salyga, kad nesinervuosi, jei testukas nieko neparodys..., juk zinai, kad su testukais buna visko 4u.gif O kumstukus susukusi laikau, kad parodytu II ir skaiciukai augtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 10 spalio 2011 - 09:23
QUOTE(Citas @ 2011 10 10, 08:02)
Vsikas su tavim aisku  nestuke.gif  smile.gif  Laukiam skaiciuku patvirtinimo, kuriuos as tavo vietoj daryciaus ryt kad be reikalo nesinervuot  mirksiukas.gif
O bana  blink.gif  nu ir skirumas  blink.gif  O gorgis nepyksta kad viska daraisi kazkur kitur? Kai jis isvardys ka reikia daryti, tu tiesiog pasakai kad visa tai gali pasidaryti privaciai o pas ji nori tik konsultaciju? Ir a jis vis tiek sustato tau gydymo grafika? kada LIT kada Intralipidai kad konsultacija pas gorgi ir t.t.? Vadinasi atsiprasysiu Bykovos ir pirmyn Latvija  biggrin.gif  Su cigaretem puiki mintis  thumbup.gif  Tai tu LV nenakvoji?Atsuprasau kad tiek klausimu papyliau. Ir dar primink tuos intralipidus LT lengva gauti ar reikia blatu kokioj ligoninej ar vaisingumo klinikoj juos kur gauti reikia? Va si pereita savaitgali buvai ir LV ir LT ir dabar jau UK esi bigsmile.gif? I dar kas nusprendzia ar donoro ar vyro LIT daryti? Nes kaip suprantu jei donoro tai dar pigiau ir vyrui visur skraidyti nereikia?

Gorgis pasako ar reikia vyro ar donoro.O as viska ka jis sako,sakau Bykovai.Ji kazkaip klauso,nes tikriausiai zino,kad Beer labe yra Beer labe ir protokolas.
Jei donoro,tai vyrui nereikia,tik i pirma konsultacija abiem reikia.Na ji abiem tyrimelius darys.Tik gal pries tai vertetu nusiusti emaila su paaiskinimu ir rezais ir pasiklausti.
Intralipidus man perka seimos vaistineje berods,paprasyk kad kas nupirktu.O kas suleis-tai paprasysiu drauges jei reikia,ji man leidzia,tai viska zinos.Nebent pazistamu seseliu patys turit,nes ne visos apsiimtu visai nezinomo reikalo.
O Gorgis del lakstymu priprates,ne as viena tokia ten.Lai kainas mazinasi.Nors del LIT jam sake vien tik kurjeris 150 svaru gaunasi,kad i ligonine krauja nuvezt,matyt susideda.As pas ji tik konsultacijos,tyrimai ir IVIG jei reiktu.
LV nenakvoju-jei tik diena tai 6 ryte isskrendi,23.00 ta pacia diena parskrendi.Bet cia kaip jau tau patogiau.Salia yra viesbutis trimkeli eurai su pusryciais dviem.Tai gali ir kita diena skrist.Nes per ta pacia diena tikrai nuvargsti.Nebent vaziuoji i LT intralipidams,tai tikrai nesuskraidysi per ta pacia.

Virusiukai visoms!
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 09, 22:40)
Sveikos merginos  4u.gif . Vis skaitau, skaitau kaip jums sekasi. Priimkite ir mane. Startavai ir as su  IVF spalio 5 diena buvo pirmas ukolas, ryt eisiu pas gydytoja, ziureti kiek uzaugo burbuliuku  ax.gif .

Su startu! Ir sėkmės finišuojant biggrin.gif
Atsakyti
Kamelija2, tau juk ryt kraujuka ims, gal nesinervuok ir palauk rytdienos, tikiu, kad viskas bus thumbup.gif
Man taip norisi to penktadienio greiciau, MB neleidzia anksciau darytis hcg nei gydytoja paskyre..., na kaip nors islauksiu... smile.gif
Papildyta:
Tanga, kad atu jau su zirnukais busi?
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 08:30)
Labas rytas!
siandien dariausi NT parode vos iziurima vaiduokli, MB pakvieciau, kad paziuretu, na ir jis mato ta pati... o D kaip noreciau kad tai butu tiesa, tas laukimas namuose stoga tuoj nunes.. darbe buciau - butu kitaip... o dabar skaitau knyga ir mintys nuklysta....
Kamelija2 tu NT bandysi, ar iskart hcg? na kodel man hcg paskyre tik penktadieni???

wub.gif kaip smagu girdėti. Laikau kumštukus, kad juostelė ryškėtų ir penktadienį išgirstum didelius skaičiukus.
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 10, 09:16)
Tanga kada susitiksi su maziukais? Rytoj? smile.gif

Atsibudo dar trys mano stipruoliai, tai šiandien dalinasi jau 7. Treijsas sakė, kad dalinasi gerai. Taigi susitikimas rytoj 10.30. Jei nepaskambins ir nelieps atvažiuoti dar po poros dienų. Aš tai norėčiau rytoj... Kažkaip iš jūsų pasisakymų padariau išvadą, kad embrionukai dažniaus įsitvirtina nei blastukės. Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 10:33)
Kamelija2, tau juk ryt kraujuka ims, gal nesinervuok ir palauk rytdienos, tikiu, kad viskas bus  thumbup.gif
Man taip norisi to penktadienio greiciau, MB neleidzia anksciau darytis hcg nei gydytoja paskyre..., na kaip nors islauksiu... smile.gif
Papildyta:
Tanga, kad atu jau su zirnukais busi?

Doli turbut nedarysiu, dar nezinau....skambinausi MB, nes jis isvaziaves ir gris tik nakti, tai jis liepia ramintis ir nieko nedaryti doh.gif gal jis ir teisus...plius dar viena namuos busiu, tai visai stogas nuvaziuos, jeigu kas ne taip...

QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 10:38)
wub.gif kaip smagu girdėti. Laikau kumštukus, kad juostelė ryškėtų ir penktadienį išgirstum didelius skaičiukus.
Papildyta:
Atsibudo dar trys mano stipruoliai, tai šiandien dalinasi jau 7. Treijsas sakė, kad dalinasi gerai. Taigi susitikimas rytoj 10.30. Jei nepaskambins ir nelieps atvažiuoti dar po poros dienų. Aš tai norėčiau rytoj... Kažkaip iš jūsų pasisakymų padariau išvadą, kad embrionukai dažniaus įsitvirtina nei blastukės. Ar klystu?

Tanga jau Embrions temutej perskaiciau tavo grazias naujienas biggrin.gif tikri stipruoliai maziukai thumbup.gif
Atsakyti