QUOTE(Citas @ 2011 10 09, 18:51)
Na laukiam 4 stipruoliu ir ryt
As ir manau kad tau siandien skaitosi pirma diena. Su startu
Nu va kepam ant lauzo, geriam sampa ir t.t.
ir dar parduotuves sturmuojam dienos metu
Cia irgi kontraceptines lemti gali
Nebark saves, preis
Auu ekspertes - mano DQ Alpha - 0102,0103. MB - 0102,0505.
kaip suprantu kazkas cia sutampa, kiek supratau is google. tai dabar cia tie anie mano rezultatai dar pablogeja ar kaip? Ta prasme gydymas dar pabrangsta? Nu dabar laukiu mmm ir labai tikiuosi kad jos neuzsivalkataus, nes man reikia laiko issigydyti infekcijoms jei jas ras
Sveika,nepergyvenk gydymas tikrai nepabrangsta
Realiai yra 25 proc sutapimas,tai reiskia,kad 25 proc jusu leliuku gali aktyvuoti tavo imunine sistema keldamas kileres.Reiskia reiks stebet kiek jos kyla ir jau zinant kaip tavo organizmas reaguoja i imunoglobulina ir intralipidus,parinkti gydyma.Kadangi kileres leidziasi ir su tuo ir su tuo,galima rinktis intralipidus.
Beda tik ta,kad kiek esu info ieskojus tas 0102 ir 0103 vos ne vienodi,kas reikstu kad jusu sutapimas yra 50 proc.Bet sito tu dar Gorgio pasiklausinek.
Gydymas:agresyvesnis gydymas,kas greiciausiai pas jus taip ar taip bus del aukstu kileriu ir TNF.Jei aukstesnis sutapimas siulo sodinti viena embriona,taip sumazinant rizika isodinti "aktyvatoriu".Bet tas jums negresia,nes realiai turit 25 proc suderinamuma ir nepikciausia varianta (pikciausias yra 4.1 4.1-cia as toki turiu
).Manau,tikrai patars LIT-tik ar vyro ar donoro negaliu pasakyt,ir pastojus-nestumo stebejima tiriant kileres.
Pabandom paskaiciuot koki genotipa turetu jusu vaikuciai:
Tu 0102 0103 (1.2 1.3)
TB 0102 0505 (1.2 4.1)
cia kas skliaustuose,tai jie verciasi i tokius markerius
1.1.2 1.2
2.1.2 4.1
3.1.3 1.2 - leliukas su situ derinuku GALI kelti tavo imunine,bet nereiskia,kad taip ir bus.
4.1.3 4.1
Pas mus,beje,sitas sutapimas 50 proc.Viskas kontroliuojama
Nzn ar aiskiai as cia tau surasiau?