Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 10 09, 06:26)
Žemyna_mėlynakė
Pykinti nuo KT gali, ir nuo mmm gali. O dar nuo nerimo gali. Todel visu pirma - nusramink  wub.gif

Siandien issiaiskinsiu nuo ko pykino, kai vel KT isgersiu. O del ramybes, as rami tikrai. smile.gif 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 09, 06:38)
Mane irgi nuo KT pykindavo, bet tik pirmomis dienomis. Paskui išlindo kitas šalutinis poveikis -
mad.gif Vargšas MB  biggrin.gif

Nezinau nuo ko, bet siandien as nepakenciama ir pati save baru. unsure.gif

Atiloja, su startu. 4u.gif

Tanga, laikau kumstukus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 09, 10:19)
Labas rytelis

Iš 9 apsivaisino 4, likusios buvo nesubrendusios. Kaip būtų gerai, kad visi toliau dalintųsi, tuomet turėčiau porelę savo dvynukams ir du mažutėlius pagrandukui  biggrin.gif

Na laukiam 4 stipruoliu ir ryt smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 09, 12:46)
Ir as jau irgi pradedu  ax.gif Mano mmmm parejo vakar po pietu ir tokios nelabai dar kokios buvo  ax.gif Nakti jau "dejo" visa programa  ax.gif Dabar galvoju, ar vakar buvo 1 cd, ar siandien?  g.gif Ne snujo 2 cd reikia gonali leistis..  g.gif

As ir manau kad tau siandien skaitosi pirma diena. Su startu 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 09, 17:54)
Cituk, kaip tavo paryzietiksa kompanija wink.gif?
Ar tu jau pasiskiepijai nuo raudoniukes? as nlb supratau, tau ja visdelto rado, ar ne?

Nu va kepam ant lauzo, geriam sampa ir t.t. biggrin.gif ir dar parduotuves sturmuojam dienos metu mirksiukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 09, 20:03)
Nezinau nuo ko, bet siandien as nepakenciama ir pati save baru.  unsure.gif

Cia irgi kontraceptines lemti gali smile.gif Nebark saves, preis biggrin.gif

Auu ekspertes - mano DQ Alpha - 0102,0103. MB - 0102,0505.

kaip suprantu kazkas cia sutampa, kiek supratau is google. tai dabar cia tie anie mano rezultatai dar pablogeja ar kaip? Ta prasme gydymas dar pabrangsta? Nu dabar laukiu mmm ir labai tikiuosi kad jos neuzsivalkataus, nes man reikia laiko issigydyti infekcijoms jei jas ras schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 09, 18:51)
Na laukiam 4 stipruoliu ir ryt smile.gif
As ir manau kad tau siandien skaitosi pirma diena. Su startu  4u.gif
Nu va kepam ant lauzo, geriam sampa ir t.t.  biggrin.gif  ir dar parduotuves sturmuojam dienos metu  mirksiukas.gif
Cia irgi kontraceptines lemti gali  smile.gif  Nebark saves, preis  biggrin.gif

kaip suprantu kazkas cia sutampa, kiek supratau is google. tai dabar cia tie anie mano rezultatai dar pablogeja ar kaip? Ta prasme gydymas dar pabrangsta? Nu dabar laukiu mmm ir labai tikiuosi kad jos neuzsivalkataus, nes man reikia laiko issigydyti infekcijoms jei jas ras  schmoll.gif  blink.gif

Sveika,nepergyvenk gydymas tikrai nepabrangsta smile.gif

Realiai yra 25 proc sutapimas,tai reiskia,kad 25 proc jusu leliuku gali aktyvuoti tavo imunine sistema keldamas kileres.Reiskia reiks stebet kiek jos kyla ir jau zinant kaip tavo organizmas reaguoja i imunoglobulina ir intralipidus,parinkti gydyma.Kadangi kileres leidziasi ir su tuo ir su tuo,galima rinktis intralipidus.
Beda tik ta,kad kiek esu info ieskojus tas 0102 ir 0103 vos ne vienodi,kas reikstu kad jusu sutapimas yra 50 proc.Bet sito tu dar Gorgio pasiklausinek.
Gydymas:agresyvesnis gydymas,kas greiciausiai pas jus taip ar taip bus del aukstu kileriu ir TNF.Jei aukstesnis sutapimas siulo sodinti viena embriona,taip sumazinant rizika isodinti "aktyvatoriu".Bet tas jums negresia,nes realiai turit 25 proc suderinamuma ir nepikciausia varianta (pikciausias yra 4.1 4.1-cia as toki turiu smile.gif ).Manau,tikrai patars LIT-tik ar vyro ar donoro negaliu pasakyt,ir pastojus-nestumo stebejima tiriant kileres.

Pabandom paskaiciuot koki genotipa turetu jusu vaikuciai:

Tu 0102 0103 (1.2 1.3)
TB 0102 0505 (1.2 4.1)
cia kas skliaustuose,tai jie verciasi i tokius markerius

1.1.2 1.2
2.1.2 4.1
3.1.3 1.2 - leliukas su situ derinuku GALI kelti tavo imunine,bet nereiskia,kad taip ir bus.
4.1.3 4.1

Pas mus,beje,sitas sutapimas 50 proc.Viskas kontroliuojama mirksiukas.gif

Nzn ar aiskiai as cia tau surasiau?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 09, 20:51)

Keberiokst jau puikiai paaiskino. Gal jau zinai, kada eisi pas G. rezultatu aptarimui?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 09, 15:15)
Tfu, paziurejau i kalendoriuka, gaunasi mano mmm ateis per ilga savaitgali. Ir jei  pas gyd. nemanau kad bus problemu patekti, tai krauja kur priduosiu  blink.gif Nu va kodel pas mane  pastoviai tokie bajeriai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

sa! ateis tavo memes diena anksciau nei ilgasis savaitgalis prasides biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 09, 17:54)
Warwara - su startu!!! As irgi patariu, kad neperlenkti lazdos su tuo gerimu, nes Ir tave sveikinu, vade wink.gif tai pas tave vel bus trumpoji schema?

nea, man ilga taike 4u.gif blokuojantys jau buvo suleisti 4u.gif

aciu mergaites, uz sveikinimus su startu 4u.gif vis del to, sumasciau, kad siandien jau 2 cd (nu visada taip skaiciuodavau, tai ir si karta nusprendziau likti istikima savo skaiciavimimas) smile.gif Ir siandien vakare iskilmingai susileidau pirma gonalio doze biggrin.gif valio valio valio smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Vis skaitau, skaitau kaip jums sekasi. Priimkite ir mane. Startavai ir as su IVF spalio 5 diena buvo pirmas ukolas, ryt eisiu pas gydytoja, ziureti kiek uzaugo burbuliuku ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 09, 21:30)
Nzn ar aiskiai as cia tau surasiau?

Labai aiskiai, aciu ax.gif Nors vis dar zodyno reikia sita kalba suprasti, bet jau gaudausi bigsmile.gif Beje kiek LIT pas gorgy kainuoja? kazkaip i LT tu intralipidu tai neproblema, bet va tu LIT i Latvija berods sakei reikia pas bykova? galvoju jei nebaisus skirtumas tai gal cia bandyt g.gif

QUOTE(Iride @ 2011 10 09, 21:47)
Keberiokst jau puikiai paaiskino. Gal jau zinai, kada eisi pas G. rezultatu aptarimui?

Nu zinok as jam maila parasiau tai jis patare kreiptis kai turesiu rezultatus is graikijos. Ryt einu nuo raudoniukes skiepytis. Ir seimos daktaras parase siuntima i ligonine del to karyotype bet kazkoks lievas tas siuntimas, nezinau ar ta ligonine ka darys man , nu bandysiu smile.gif

QUOTE(Delena @ 2011 10 09, 22:40)
Sveikos merginos  4u.gif . Vis skaitau, skaitau kaip jums sekasi. Priimkite ir mane. Startavai ir as su  IVF spalio 5 diena buvo pirmas ukolas, ryt eisiu pas gydytoja, ziureti kiek uzaugo burbuliuku  ax.gif .

Laukiam didelio ir kokybisko derliaus wub.gif kelintas jusu bandymas?
Atsakyti
Labas rytas!
siandien dariausi NT parode vos iziurima vaiduokli, MB pakvieciau, kad paziuretu, na ir jis mato ta pati... o D kaip noreciau kad tai butu tiesa, tas laukimas namuose stoga tuoj nunes.. darbe buciau - butu kitaip... o dabar skaitau knyga ir mintys nuklysta....
Kamelija2 tu NT bandysi, ar iskart hcg? na kodel man hcg paskyre tik penktadieni??? Reikes eiti save palepinit, uzsuksiu apsikirpti, kad nors kiek mintis kitur nukreipti....
Sveikinu Atijola su pirmu ukolu? (Man tai jau bloga kai suskamba priminimas apie doze, jau nebenoriu)
Sekmes Citai, dziaugiuosi, kad vis daugiau aiskumo tavo situacijoje.
Tanga kaip tu laikaisi? Kada tau isodinimas?
Geros dieneles visoms!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios 4u.gif

Sveikos merginos  4u.gif . Vis skaitau, skaitau kaip jums sekasi. Priimkite ir mane. Startavai ir as su  IVF spalio 5 diena buvo pirmas ukolas, ryt eisiu pas gydytoja, ziureti kiek uzaugo burbuliuku  ax.gif .

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 08:30)
Labas rytas!
siandien dariausi NT parode vos iziurima vaiduokli, MB pakvieciau, kad paziuretu, na ir jis mato ta pati... o D kaip noreciau kad tai butu tiesa, tas laukimas namuose stoga tuoj nunes.. darbe buciau - butu kitaip... o dabar skaitau knyga ir mintys nuklysta....

Sveikinu Atijola su pirmu ukolu? (Man tai jau bloga kai suskamba priminimas apie doze, jau nebenoriu)

thumbup.gif II - puikus rodiklis 4u.gif
Jo, su pirmu ukolu thumbup.gif dziaugiuosi taip, lyg loterijoj laimejus buciau biggrin.gif

Grazios dienos visoms ir optimistisku ziniu 4u.gif
Atsakyti
Doli
Nu kaip saunu!!!!!! Linkiu kad vaiduoklis ryskietu ir augtu! wub.gif

Delena
Gero derliaus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 10, 00:11)

Laukiam didelio ir kokybisko derliaus  wub.gif  kelintas jusu bandymas?

Sveikos. Pirmas bandymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 10, 08:30)
Labas rytas!
Kamelija2 tu NT bandysi, ar iskart hcg? na kodel man hcg paskyre tik penktadieni??? Reikes eiti save palepinit, uzsuksiu apsikirpti, kad nors kiek mintis kitur nukreipti....

Doli puikios naujienos thumbup.gif net neabejoju, kad esi nestuke.gif kaip sakoma tie vaiduokliai siaip sau nesirodo. Taip, kad ramybes ir penktadieni pamatysi grazius skaiciukus 4u.gif
O as nieko dar nesidariau blush2.gif Siaip ir testo nenusipirkus, ir MB neleidzia. Ryt vaziuoju kraujuka priduot fear.gif Siandien isejau i darba, tai dienele turetu pralekti greitai, nes per savaite daug darbo susikaupe.

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 09, 22:17)
aciu mergaites, uz sveikinimus su startu  4u.gif vis del to, sumasciau, kad siandien jau 2 cd (nu visada taip skaiciuodavau, tai ir si karta nusprendziau likti istikima savo skaiciavimimas) smile.gif Ir siandien vakare iskilmingai susileidau pirma gonalio doze biggrin.gif valio valio valio smile.gif

Sveikinu su pirmu duriu 4u.gif

Delena linkiu grazaus derliuko 4u.gif

Tanga kada susitiksi su maziukais? Rytoj? smile.gif

Atsakyti