Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Doli @ 2011 10 08, 20:06)
Nezinau, man sake po 2 savaiciu, matai as LT darausi, tai kaip ir 14 d. spalio gausis 11 dpo..., butu turbut 15 d. paskyre tyrima, bet kad sestadienis smile.gif tai paskyre penktadieni wink.gif o ir vyras neleidzia anksciau jokiu tyrimu daryt... kad nenusivilt anksciau laiko... uch nezinau kaip istversiu... temperatura visas dienas apie 37.2, tikiuosi i gera... smile.gif

Sekmes startuojancioms!!!!

Doli as tikiu, kad tu jau esi nestuke.gif ta temperatura ne siaip sau mirksiukas.gif
Man MB ir neleidzia testo daryti anksciau, nenori, kad nervuociaus jeigu kas...
O siaip pas mane ta temperatura tai idomiai...tai 36,8, tai vakar staigiai uzkilo iki 37,4. na vienu zodziu nezinau...krutine liko padidejus, bet ne tokia jautri kokia buvo...ir pilvuka maudzia. Kazkaip pradedu bijot atsakymu blush2.gif
o tau pilvuka maudzia ar ne?

QUOTE(Tanga @ 2011 10 09, 10:19)
Labas rytelis

Iš 9 apsivaisino 4, likusios buvo nesubrendusios. Kaip būtų gerai, kad visi toliau dalintųsi, tuomet turėčiau porelę savo dvynukams ir du mažutėlius pagrandukui  biggrin.gif

Tanga linkiu ir tikiu, kad viskas butu kaip tu nori 4u.gif spaudziu kumstukus uz jusu sekme 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 08, 00:01)
Purupururu, damos!
Zodziu mano naujienos tokios: nuo 21 ciklo dienos pradedu savo schema, kuri bus arba ilga arba super ilga. T.y. mano cista nepasisalino, bet pasikeite i geraja puse. Todel gydytoja nusprende, kad dipherelina pradedam, nes pagal viska cista pasisalins. O jie nepasisalins, tai bus super ilga schema.  Nu, kaip visada lazda turi du galus, ir kuris galas tavo - nieks nezino.
Gero savaitgalio! wub.gif

thumbup.gif su startu 4u.gif
QUOTE(ramushka @ 2011 10 08, 12:10)
turiu klausimėli , o tai su kuo susija kazin tas schemos skyrimas ilga ar trumpa. pvz man pirma IVF darė su trumpa schema kai tuo tarpu turejau cista kiausidėje kuri stimuliuojant augo sparciai ir punktcijos metu ji buvo istraukta atsargiuoju budu. Gal kas galit man papasakoti kokiu tikslu skiria vienokia ar kitokia schema. Zinoma ateis laikas paklausiu topas daktarele. na o dabar tai vis dar milijonas klausimu...na tai plepam mergiotes plepam...uz lango vistiek lietus....kepam pyragus ir plepam

man pirma karta taike trumpa schema (nors amzius toli grazu ne pirmos jaunystes smile.gif ), dabar taiko ilga, bet tik todel kad pakeisti is trumpos i ilga 4u.gif Problemos mano uzake kiausintakiai ir MB turtas 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 08, 15:01)
Ujujujujujjjjjj  wacko.gif , pranesu, startuoju, be jokiu ceremoniju parejo mm, taigi pradedu KT.

su startu tave 4u.gif
QUOTE(Doli @ 2011 10 08, 20:06)
Nezinau, man sake po 2 savaiciu, matai as LT darausi, tai kaip ir 14 d. spalio gausis 11 dpo..., butu turbut 15 d. paskyre tyrima, bet kad sestadienis smile.gif tai paskyre penktadieni wink.gif o ir vyras neleidzia anksciau jokiu tyrimu daryt... kad nenusivilt anksciau laiko... uch nezinau kaip istversiu... temperatura visas dienas apie 37.2, tikiuosi i gera... smile.gif

kumstukai susukti 4u.gif
QUOTE(Tanga @ 2011 10 08, 22:13)
Aš po punkcijos. Išpunktavo 9. Ryt žinosiu, kiek apsivaisino. Truputį neramu  blush2.gif Labanakt.

dar karta sveikinu ir laikau kumstukus, kad visi vaikuciai ir toliau sekmingai dalintusi 4u.gif

Ir as jau irgi pradedu ax.gif Mano mmmm parejo vakar po pietu ir tokios nelabai dar kokios buvo ax.gif Nakti jau "dejo" visa programa ax.gif Dabar galvoju, ar vakar buvo 1 cd, ar siandien? g.gif Ne snujo 2 cd reikia gonali leistis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 09, 12:46)
Ir as jau irgi pradedu  ax.gif Mano mmmm parejo vakar po pietu ir tokios nelabai dar kokios buvo  ax.gif Nakti jau "dejo" visa programa  ax.gif Dabar galvoju, ar vakar buvo 1 cd, ar siandien?  g.gif Ne snujo 2 cd reikia gonali leistis..  g.gif

Atiloja, su startu mirksiukas.gif O del mmm dienos, man gydytojas sakydavo-jei po 17val ateina mmm, tai 1cd laikyti sekancia mirksiukas.gif O dar jei pas tave tik koks tepliojimas buvo, tai manau net nedvejok, nuo ryt pradek badytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios  4u.gif
Ir as jau irgi pradedu  ax.gif Mano mmmm parejo vakar po pietu ir tokios nelabai dar kokios buvo  ax.gif Nakti jau "dejo" visa programa  ax.gif Dabar galvoju, ar vakar buvo 1 cd, ar siandien?  g.gif Ne snujo 2 cd reikia gonali leistis..  g.gif

Atiloja su sekmingu startu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Atiloja
Valio! Su startu tave! wub.gif
As skaityciau, kad 1 cd siandien. Kai man labai jau neaisku, skaiciuoju paromis smile.gif

Tfu, paziurejau i kalendoriuka, gaunasi mano mmm ateis per ilga savaitgali. Ir jei pas gyd. nemanau kad bus problemu patekti, tai krauja kur priduosiu blink.gif Nu va kodel pas mane pastoviai tokie bajeriai? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

Man panašiai buvo, tai Treisas skaičiavo, kad patepliojimas tik pirma diena.

Mergytės, papasakokite man trumpai, ko reikia įsodinimui. Kodėl pūslė pilna turi būti? Kaip ten viskas vyksta? blush2.gif
Atsakyti
Tanga
Tu IUI darei? Tas pats viskas.
O pilnos puslies reikia todel, kad echoskopu ziuri pro virsu. Bet pilna, tai nereiskai perpildyta. Tiesiog valanda pries paskutini karta nueik i tulika ir isgerk stikline vandens. Nes jei isodinima biski pavielins, tai bus neidomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 09, 15:15)

Mergytės, papasakokite man trumpai, ko reikia įsodinimui. Kodėl pūslė pilna turi būti? Kaip ten viskas vyksta?  blush2.gif

Kad nieko nereikia. Tik kaip Warwara minejo pilnos pusles, kad gyd galetu matyti kur isodinti mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 09, 15:18)
Tanga
Tu IUI darei? Tas pats viskas.
O pilnos puslies reikia todel, kad echoskopu ziuri pro virsu. Bet pilna, tai nereiskai perpildyta. Tiesiog valanda pries paskutini karta nueik i tulika ir isgerk stikline vandens. Nes jei isodinima biski pavielins, tai bus neidomu  smile.gif

Man taip buvo. Reikejo palaukt apie pusvalandi embriologo po Treijso apziuros, tai net inksta skaudet pradejo doh.gif Paskui nuo stalo nulipt padejo MB su sesute blush2.gif
Atsakyti
Kamelija2
Reikejo palaukt apie pusvalandi embriologo po Treijso apziuros

Man irgi teko palaukti, kol hitchinga padarys, o tas procesas uztruko, tai isodinimo metu jau buvo oj-oj-oj. Po to gulint turejau viena minti - kaip noriu i tualeta. Is tikruju dabar labai gaila, kad nepaprasiau bisono, ar kai ten tas indas vadinasi. Iki asaru buvo gaila, kad reikia paguleti, o as nebegaliuuuuu! blink.gif
Tai gi si karta negersiu litra vandiens smile.gif smile.gif 300 ml tikrai bus normaliai!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 09, 15:58)
Kamelija2

Man irgi teko palaukti, kol hitchinga padarys, o tas procesas uztruko, tai isodinimo metu jau buvo oj-oj-oj. Po to gulint turejau viena minti - kaip noriu i tualeta. Is tikruju dabar labai gaila, kad nepaprasiau bisono, ar kai ten tas indas vadinasi. Iki asaru buvo gaila, kad reikia paguleti, o as nebegaliuuuuu!  blink.gif
Tai gi si karta negersiu litra vandiens smile.gif smile.gif 300 ml tikrai bus normaliai!

Warwara - su startu!!! As irgi patariu, kad neperlenkti lazdos su tuo gerimu, nes paskui jei dar gyd veluoja - gali kosmaru patapti wink.gif bent jau man taip buvo. Tada jau skaudejo saldziai, net sysius nebebego....

Melynake - pagaliau ir ios taves turesim naujienu, ne tik stebetoja busi wink.gif

Tanga - liuks! 4 manau pats tas!. Kada leki i LV?

Doli, Kamelija - dar savaitele nerimaujam ir jau paskui dziazu varysim smile.gif

Cituk, kaip tavo paryzietiksa kompanija wink.gif?
Ar tu jau pasiskiepijai nuo raudoniukes? as nlb supratau, tau ja visdelto rado, ar ne?

Papildyta:

Ir tave sveikinu, vade wink.gif tai pas tave vel bus trumpoji schema?
Atsakyti
[quote=Kamelija2,2011 10 09, 12:39]
Doli as tikiu, kad tu jau esi nestuke.gif ta temperatura ne siaip sau mirksiukas.gif
Man MB ir neleidzia testo daryti anksciau, nenori, kad nervuociaus jeigu kas...
O siaip pas mane ta temperatura tai idomiai...tai 36,8, tai vakar staigiai uzkilo iki 37,4. na vienu zodziu nezinau...krutine liko padidejus, bet ne tokia jautri kokia buvo...ir pilvuka maudzia. Kazkaip pradedu bijot atsakymu blush2.gif
o tau pilvuka maudzia ar ne?

Kamelija2, man irgi krutine nebetokia jautri, o pilvuka vos vos kartais, temperatura sokineja nuo 36.8 iki 37.4 kaip kada.... norisi tu pojuciu vis daugiau, kodel taip ilgai reikia laukti? kada tu daraisi hcg? as gal paslapcia iki klinikos kaip nors nuvaziuosiu smile.gif neislauksiu iki penktadienio... P tu vaistus kokus nors dabar naudoji? As kas vakara zibor leidziu ir crinone, bei diena estrofem.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 09, 15:15)

Mergytės, papasakokite man trumpai, ko reikia įsodinimui. Kodėl pūslė pilna turi būti? Kaip ten viskas vyksta?  blush2.gif

na reikia saikingai ivertinant kada vizitas. paskutini isodinima pamenu kaip pusles tampymo kosmara. Bet va mano ginė kokia patenkinta buvo, nes gimda seip yra siek tiek uzsirietusi o pilna pusle ja spaudzia ar kitaip sakant atlenkia ir labai palengvina to ilgo "staubliuko ivedima i gimda ir padeda mazylius aukstai ir sdaugiai. daktare dziaugesi o as verkiau is skausmo ir baiminausi ant kreslo privaryti doh.gif
Atsakyti