Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 10 08, 17:28)
ramushka
Siaip internete daug parasyta kodel taiko viena ar kita schema. Paprastai trumpa schema taiko tada, kai dama gan jauna ir neturi dideliu problemu, o ilga, kai dama jau nejaunute, turi endo bei kai yra problemos is vyro puses (pvz pas mane visi faktoriai po biski).
Per trumpa schema normalu foliu augima paspartina papildomais hormonais. Per ilga - blokuoja organizma, o po to augina viska tik hormonu pagalba.

as jau kaip ten sako ne piemenka, turiu super duper endo ir vyro grikiukai silpni o va 1 IVF taike trumpa schema...na aisku ner cia ko burti kaip pasakys, kaip sutarsim taip ir darysim. Tik suprantu kad ilgos chemos vaistuku kainytė isauga lyginant su trumpaja.
Atsakyti
Warwara, na saunu ,bent drauge radau ,kad tos pacios klinikos dureles varstom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 07, 20:40)
As lyg ir gerai smile.gif Siandien labai ryskaus dilgciojimo jau nejauciu...ryte temperatura buvo 36,8, vakare vel 37,1 ax.gif Kas is to bus matysim...
O kodel taip velai tau kraujuka reikia priduot? g.gif  Tau tik 1 diena veliau sodino, o reikia laukt net penktadienio?

Nezinau, man sake po 2 savaiciu, matai as LT darausi, tai kaip ir 14 d. spalio gausis 11 dpo..., butu turbut 15 d. paskyre tyrima, bet kad sestadienis smile.gif tai paskyre penktadieni wink.gif o ir vyras neleidzia anksciau jokiu tyrimu daryt... kad nenusivilt anksciau laiko... uch nezinau kaip istversiu... temperatura visas dienas apie 37.2, tikiuosi i gera... smile.gif

Sekmes startuojancioms!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 08 spalio 2011 - 19:09
Doli,saunuole ,kad istveri ,laikykis ir toliau ,o kumstukus laikom stipriai suspaustus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 08, 00:01)
Purupururu, damos!
Zodziu mano naujienos tokios: nuo 21 ciklo dienos pradedu savo schema, kuri bus arba ilga arba super ilga. T.y. mano cista nepasisalino, bet pasikeite i geraja puse. Todel gydytoja nusprende, kad dipherelina pradedam, nes pagal viska cista pasisalins. O jie nepasisalins, tai bus super ilga schema.  Nu, kaip visada lazda turi du galus, ir kuris galas tavo - nieks nezino.
Gero savaitgalio! wub.gif

Kaip smagu, kad kažkas paaiškėjo. Šįsyk viskas bus thumb_yello.gif
Papildyta:
Aš po punkcijos. Išpunktavo 9. Ryt žinosiu, kiek apsivaisino. Truputį neramu blush2.gif Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 08, 20:13)
Kaip smagu, kad kažkas paaiškėjo. Šįsyk viskas bus  thumb_yello.gif
Papildyta:
Aš po punkcijos. Išpunktavo 9. Ryt žinosiu, kiek apsivaisino. Truputį neramu  blush2.gif Labanakt.

Viskas bus gerai. smile.gif Sekmes didziausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 08, 15:01)
Ujujujujujjjjjj  wacko.gif , pranesu, startuoju, be jokiu ceremoniju parejo mm, taigi pradedu KT.

Nu tai ka startuoj vadinasi bigsmile.gif !!!

QUOTE(Tanga @ 2011 10 08, 22:13)
Aš po punkcijos. Išpunktavo 9. Ryt žinosiu, kiek apsivaisino. Truputį neramu  blush2.gif Labanakt.

Laukiam daug vaikuciu rytoj mirksiukas.gif Kumsciai suspausti smile.gif

Kamelija, doli - kita savaite turi paberti nestuke.gif

Atsakyti
Labas rytas, mergaites!

Laukiam ziniu is Tangos kiek susiporavo zirniuku.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Tanga, laukiame naujienu. bigsmile.gif 4u.gif

Merginos, ar gali buti, kad mane nuo KT pykintu? Nors dar nesu visai tikra, gal ir nuos mm skausmu, nes atejo be ceremoniju, bet jau nakti tai nemiegojau, vaiksciojau ir vandeni geriau, ir nuos skausmo vaistu, riecia kaip reikalas, tik paauglystes laikais toooks smagumelis budavo.
Atsakyti
Labas rytelis

Iš 9 apsivaisino 4, likusios buvo nesubrendusios. Kaip būtų gerai, kad visi toliau dalintųsi, tuomet turėčiau porelę savo dvynukams ir du mažutėlius pagrandukui biggrin.gif
Atsakyti
Tanga
Laikau viska suspausta uz tai, kad like butu super kokybes! Labai-labai laukiam geru rezultatu! thumbup.gif

Doli
Smagaus laukimo! wub.gif

Kamelija2 labai laukiu tavo teigiamo rezultato thumbup.gif

Žemyna_mėlynakė
Pykinti nuo KT gali, ir nuo mmm gali. O dar nuo nerimo gali. Todel visu pirma - nusramink wub.gif

bonuska
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 09, 10:04)
Merginos, ar gali buti, kad mane nuo KT pykintu? Nors dar nesu visai tikra, gal ir nuos mm skausmu, nes atejo be ceremoniju, bet jau nakti tai nemiegojau, vaiksciojau ir vandeni geriau, ir nuos skausmo vaistu, riecia kaip reikalas, tik paauglystes laikais toooks smagumelis budavo.

Mane irgi nuo KT pykindavo, bet tik pirmomis dienomis. Paskui išlindo kitas šalutinis poveikis -
mad.gif Vargšas MB biggrin.gif
Atsakyti