Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Purupururu, damos!
Zodziu mano naujienos tokios: nuo 21 ciklo dienos pradedu savo schema, kuri bus arba ilga arba super ilga. T.y. mano cista nepasisalino, bet pasikeite i geraja puse. Todel gydytoja nusprende, kad dipherelina pradedam, nes pagal viska cista pasisalins. O jie nepasisalins, tai bus super ilga schema. Nu, kaip visada lazda turi du galus, ir kuris galas tavo - nieks nezino.
Gero savaitgalio! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 07 spalio 2011 - 23:02
QUOTE(Warwara @ 2011 10 08, 00:01)
Purupururu, damos!
Zodziu mano naujienos tokios: nuo 21 ciklo dienos pradedu savo schema, kuri bus arba ilga arba super ilga. T.y. mano cista nepasisalino, bet pasikeite i geraja puse. Todel gydytoja nusprende, kad dipherelina pradedam, nes pagal viska cista pasisalins. O jie nepasisalins, tai bus super ilga schema.  Nu, kaip visada lazda turi du galus, ir kuris galas tavo - nieks nezino.

nu labas draugyte, visu pirma dziaugiuosi kad nepamirsai nueiti pas gine per darbus! O rezultatai ko gero neblogi, jei gydytoja leidzia pradeti, ane? As nelabai sitoj srity kertu, bet manau kad jei ji traukiasi tai neuzilgo pasisalins. Dziaugiuosi del taves labai smile.gif x
Atsakyti
Cituk, aciu! Palauksim kas bus ciklo pradziuoje. Vis vien menuo kitas ir viskas bus aisku su manimi thumbup.gif
Atsakyti
Warvara, o tu LT ar irgi LV pas gydytojus lankaisi ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 07, 20:01)
Purupururu, damos!
Zodziu mano naujienos tokios: nuo 21 ciklo dienos pradedu savo schema, kuri bus arba ilga arba super ilga. T.y. mano cista nepasisalino, bet pasikeite i geraja puse. Todel gydytoja nusprende, kad dipherelina pradedam, nes pagal viska cista pasisalins. O jie nepasisalins, tai bus super ilga schema.  Nu, kaip visada lazda turi du galus, ir kuris galas tavo - nieks nezino.

Liuks naujienos! mirksiukas.gif 4u.gif

Laikau, laikau, laikau laikau laikau uz visas stipriai kumstukus! mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Purupururu, damos!

turiu klausimėli , o tai su kuo susija kazin tas schemos skyrimas ilga ar trumpa. pvz man pirma IVF darė su trumpa schema kai tuo tarpu turejau cista kiausidėje kuri stimuliuojant augo sparciai ir punktcijos metu ji buvo istraukta atsargiuoju budu. Gal kas galit man papasakoti kokiu tikslu skiria vienokia ar kitokia schema. Zinoma ateis laikas paklausiu topas daktarele. na o dabar tai vis dar milijonas klausimu...na tai plepam mergiotes plepam...uz lango vistiek lietus....kepam pyragus ir plepam
Atsakyti
Taip taip, man irgi idomu. g.gif
Atsakyti
Ujujujujujjjjjj wacko.gif , pranesu, startuoju, be jokiu ceremoniju parejo mm, taigi pradedu KT.
Atsakyti
Purupururu, damos!

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 08, 15:01)
Ujujujujujjjjjj  wacko.gif , pranesu, startuoju, be jokiu ceremoniju parejo mm, taigi pradedu KT.

Warwara, Zemyna_melynake thumbup.gif su startu mergaites 4u.gif ir kad jis butu sekmingas nestuke.gif
Atsakyti
Parduodu maisto papilda vyrams Profertil - spermos kokybes gerinimui. 160 kapsuliu parduosiu uz 370 litu. Jei ka domina, rasykite i asmenines zinutes.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 08, 13:01)
Ujujujujujjjjjj  wacko.gif , pranesu, startuoju, be jokiu ceremoniju parejo mm, taigi pradedu KT.

Nu pagaliau!!! 4u.gif Gero derliaus!
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Valio, sveikinu!!! Gero starto! wub.gif

bonuska
As darau Klaipedoje, Jolsanoje.

ramushka
Siaip internete daug parasyta kodel taiko viena ar kita schema. Paprastai trumpa schema taiko tada, kai dama gan jauna ir neturi dideliu problemu, o ilga, kai dama jau nejaunute, turi endo bei kai yra problemos is vyro puses (pvz pas mane visi faktoriai po biski).
Per trumpa schema normalu foliu augima paspartina papildomais hormonais. Per ilga - blokuoja organizma, o po to augina viska tik hormonu pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 08 spalio 2011 - 16:29