Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 10 07, 11:47)
Hmm net sudominot idomu koks pas mane tas FSH  g.gif  Lyg kazka minejo daktare kad truputi link issekimo kaiuside, bet sake neimt i galva nes labai mazas nukrypimas ir kad didesnem dozem gonalio lengvai sutvarkoma  g.gif O kada tas FSH blogas ar kai aukstas ar kai zemas  blink.gif  susibalamutinau, perejau i aukstesne lygi ir pradedu suprasti visokias kileres ir TNf bet pamirsau pradmenis  lotuliukas.gif Pas mane lyg tai FSH buvo kokie 2.5 ??? jei cia samone is vis  blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif pralinksminai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamelija2 as laikausi gerai, temperatura vis dar apie 37.2 laikosi.. dilgcioja pilvo apacia... Kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 07, 06:58)
ta as manau, kad tave reiktu perkelt i spali, nes isodinimas jau si menesi bus, ne rugseji buvo?  blush2.gif
kaip noriu tiketi tavo snieguolem ir snieguoliais  wub.gif

Tikrai taip,RositaK !!!
As irgi noriu tiket.Tikiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cherish0 @ 2011 10 07, 09:56)
Labas rytas mergaites,

kol dar esam 2in1 ateinu pavirusuoti 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif ,kad kuo greiciau taptumet  nestuke.gif
Linkiu visoms didziausios sekmes ir kantrybes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Griebiu. Gražaus susitikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 07, 11:47)
Zinai, nesu specas, bet manau irgi negerai... gal kartais dzin kaip atrodyti, bet tureti siltus batus, kojines... bent jei sedi ir tavo koju niekas nemato darbe, tai po stalu uzsidek sausus batus, kitus kokius nors... NESIRK  4u.gif

Ačiū 4u.gif Bet aš stengiuosi, tik nežinau kodėl nesigauna verysad.gif
Na noriu ne tik būti nestuke.gif bet ir gerai atrodyti, prisipažystu. Bet jau labai senai pas mane pirmenybė gražiam ir patogiam, gražiam ir prakiškam, o ne tik gražiam 4u.gif Batų sušlapt tikriausiai ir norėdama nesugebėčiau, nes neiškeliu uodegos iš mašinos blush2.gif O kelionėm ar pasivaikščiojimam nešioju goreteksus. Kojas ir dar rankas ypatingai saugau, nes jas sušalus jau tik su gerkle ir sloga nebeprasisukčiau. Taigi atrodo stengiuosi 4u.gif
Tikriausiai mano imunitetas kažkoks perblogas ar permažas mastau.gif
Atsakyti
Man gydytoja ,taip pat sake ,kad imunitetas silpnas... tai dabar geriu Citrosept, Q10 vitaminus ir B grupes vitaminus,tai net nezinau ,bet tikiu kad sustiprinsiu imuniteta iki antrojo IVF mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 07, 16:07)
Ačiū 4u.gif Na noriu ne tik būti nestuke.gif bet ir gerai atrodyti, prisipažystu.

Super, kad parasei tiesiai sviesiai wink.gif. Zinai, kai as i darba vazinejau su masina, ir vejeli ijungiu, bet vistiek grizus namo jausdavau, kad batai dregni ir kojos ledines.... nors manes niekas (bacila) nekabindavo, bet vistiek grizus vonioj pasildydavau as jas... Niu kiekvienas turim savo silpnas vietas ir jas saugokim wink.gif

oo, EGK dave minti.... kokios mes grazios busim nestukes.... grazutes grazutes.... cool.gif

Tiai va mergaites, baigiu sios dienos pasirodyma ir suapibendrinu: reikia daug dometis ir pajungti prota (cia as sau:) ) ... Zaviuosi Citu, RositaK ir visom kitom, kuriu kelias ilgas, ir kad mergaites nenuleidziat ranku!!
Bonuska, buvai dingus.

Laikau kumstukus uz karsciuojancias mergaites!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Terze ,nera nei dienos kad cia nepaskaityciau ... tik vat kartais nerandu zodziu ,ka parasyti rolleyes.gif Visada visas palaikau mintyse ,tik neparasau to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 07, 14:26)
Kamelija2 as laikausi gerai, temperatura vis dar apie 37.2 laikosi.. dilgcioja pilvo apacia... Kaip tu?

As lyg ir gerai smile.gif Siandien labai ryskaus dilgciojimo jau nejauciu...ryte temperatura buvo 36,8, vakare vel 37,1 ax.gif Kas is to bus matysim...
O kodel taip velai tau kraujuka reikia priduot? g.gif Tau tik 1 diena veliau sodino, o reikia laukt net penktadienio?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 07, 10:57)
FSH normos  nuo 3 iki 12 folikulinėj fazėj (daromas tyrimas 2-5c.d.). Negerai, kai aukštas, nes rodo kiaušidžių išsekimą ir artėjančią menopauzę arba gali būti problemų su skydliauke.  Kai per žemas...neteko susidurti, bet  gali būti problemų su hipofize, antinkščiais.

Siaube g.gif visur su savimi nesiojuosi kraujo tyrimu rezultatus, niekam nei U, nei O.T. net neuzkliuvo...kad jis pas mane aukstas: 10,1 -11,7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 07 spalio 2011 - 20:08
QUOTE(bonuska @ 2011 10 07, 17:51)
Man gydytoja ,taip pat sake ,kad imunitetas silpnas... tai dabar geriu Citrosept, Q10  vitaminus ir B grupes vitaminus,tai net nezinau ,bet tikiu kad sustiprinsiu imuniteta iki antrojo IVF  mirksiukas.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif Ir ne tik šituos. O citrosept tu geri profilaktiškai? Kiek laiko? Va šito tai aš negėriau g.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 07, 18:11)
Super, kad parasei tiesiai sviesiai wink.gif. Zinai, kai as i darba vazinejau su masina, ir vejeli ijungiu, bet vistiek grizus namo jausdavau, kad batai dregni ir kojos ledines.... nors manes niekas (bacila) nekabindavo, bet vistiek grizus vonioj pasildydavau as jas... Niu kiekvienas turim savo silpnas vietas ir jas saugokim wink.gif

oo, EGK dave minti.... kokios mes grazios busim nestukes.... grazutes grazutes....  cool.gif 

Žinai, man kad nebūtų taip aš kai nusiperku paprastus odinius aulinukus, na be kailiuko, tai perku natūralaus kailio padelius, man kažkiek gelbsti, kitaip jau nuo rugsėjo reiktų žieminių batų hihihi.gif Batelių man prireikia nebent kokiai progai. O vasarą jei tik saulė dinsta, aš šoku į batukus su auliukais. Dabar mada man laaabai palanki biggrin.gif Nu bet ar taip ar kitaip žiūriu, nu vistiek kažkokia aš nenormai mastau.gif
Atsakyti
egk ,
taip citrosept geriu profilaktiskai ir ji gerti reiketu tris menesius... O ka dar geri papildomai ? rolleyes.gif
Atsakyti