QUOTE(Citas @ 2011 10 07, 11:47)
O tu per darbus nepamirsk kad tau siandien pas gydytoja
Hmm net sudominot idomu koks pas mane tas FSH Lyg kazka minejo daktare kad truputi link issekimo kaiuside, bet sake neimt i galva nes labai mazas nukrypimas ir kad didesnem dozem gonalio lengvai sutvarkoma O kada tas FSH blogas ar kai aukstas ar kai zemas susibalamutinau, perejau i aukstesne lygi ir pradedu suprasti visokias kileres ir TNf bet pamirsau pradmenis Pas mane lyg tai FSH buvo kokie 2.5 ??? jei cia samone is vis
Hmm net sudominot idomu koks pas mane tas FSH Lyg kazka minejo daktare kad truputi link issekimo kaiuside, bet sake neimt i galva nes labai mazas nukrypimas ir kad didesnem dozem gonalio lengvai sutvarkoma O kada tas FSH blogas ar kai aukstas ar kai zemas susibalamutinau, perejau i aukstesne lygi ir pradedu suprasti visokias kileres ir TNf bet pamirsau pradmenis Pas mane lyg tai FSH buvo kokie 2.5 ??? jei cia samone is vis
Cituk, kiek as skaiciau nete, tai nedaro IVF nuo 10-12, as to per pirma IVF irgi nezinojau... kaip visada, sensti ir daraisi toks "protingas " kad tik tai pamacytu
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 07, 11:47)
Hmm net sudominot idomu koks pas mane tas FSH
ka radau:
Menstruacinio ciklo pradžioje padidėjusi FSH (kiek mažesnė LH) koncentracija rodo vieną iš dviejų reiškinių:
1. Vystosi pirmalaikio kiaušidžių išsekimo sindromas, t.y. kiaušidėse baigiasi pirminiai folikulai.
2. Vystosi rezistentiškų kiaušidžių sindromas, kai kiaušidėse folikulai yra, bet jie nereaguoja į FSH stimuliaciją (pvz., dėl receptorių defekto ar pakenkimo).
Tokiais atvejais kiaušidžių funkcijos stimuliacija negali duoti rezultatų ir neindikuotina
SIAUBASSSSS