Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taja78 @ 2011 10 06, 16:53)
As dar be ju..... rolleyes.gif bet..... tongue.gif
Ispanijoj as... mirksiukas.gif
ACIU DIDELIAUSIAS VISOMS!!! smile.gif

Sekmes!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 06, 11:06)
na as jokiu pojuciu apart (.)(.) skaudejimo nejauciu, truputi gal pilvo apacia suskausta ir viskas... kaip noriu uzmigti ir pabusti kita pentadieni smile.gif, na bet nieko kaip nors iskentesiu... pasmane siandien tik 4 dpo, tad daug pojuciu ir nebuna ar ne?
Citukai sekmes tau, tikiu kad aplankys tave stebuklelis, taip laukiamas
Kamelija2 kaip tu jautiesi?

Doli pas mane tie pojuciai ir panasus... o ar jie kazka reiskia tik laikas parodys ax.gif Linkiu, kad kitas penktadienis kuo greiciau ateitu ir tu galetum dziaugtis dideliais, graziais skaiciukais 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 06, 10:40)
Taja, Kamelija, Doli - kaip jus mergaites? Ka dar pamirsau  g.gif

Cituk aciu, gerai su manimi viskas, gal net per gerai... o kokia tiesa bus matyt antradieni-treciadieni ax.gif labai noriu, kad musu pipiriukai mus nudziugintu po keliu dieneliu wub.gif
O tavo reikaliukai ir juda thumbup.gif Dziaugiuosi, kad radai uz ko uzkibti ir kad galesi padaryti viska, kad sekantis kartas butu sekmingas. Nuosirdziai tau to linkiu 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 06, 13:07)
Aš vakar buvau pas Treisą, viskas gerai. Vakar paskutinė Gonalio dozė, šiandien vakare Ovitrelis, šeštadienį rytą punkcija. Poilsiauju dabar pas mamytę. Kaip smagu, kai kas nors lepina  ax.gif

Tanga lengvos ir vaisingos punkcijos 4u.gif tegul maziukai buna stipruoliai ir kuo puikiausiai dalinasi wub.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 06, 15:28)
Laba diena,ponios!  4u.gif
Buvau katik pas daktariuka.Viskas gerai.dabar savaite gersiu kontraceptinius. mirksiukas.gif Arteja susitikimas su ledinukais  wub.gif Sirdis virpa,negaliu.... blush2.gif
Sekmes visoms! smile.gif

taja78 grazaus ir sekmingo susitikimo su savo ledinukais 4u.gif

Sekmes ir kitoms mergytems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:36)
vienas dalykas mane gasdina. Jei aplinkui visi serga, as nesergu.. visi skiepyjasi nuo gripo ir visiek serga, o as nesergu...

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:44)
ir as nesirgli, nepuolu snargliuotis ir visos gripo emidemijos isguldo visus aplink, isskyrus mane ir mano vaika  ax.gif 

Mergaitės 4u.gif
o aš atvirkščiai - vos kas, jau sergu verysad.gif Su peršalimais tai išvis bėda cry.gif Ir dabar, dar atrodo ir ruduo tikras visiškai neatėjo, o nosis ir gerklė swoon.gif jau net pati nebesuprantu - ar čia vienas peršalimas baiginėjasi ar jau kitas prasideda aggressive.gif
Tikriausiai tai irgi blogai? mastau.gif
Atsakyti
Mergaites kada mazdaug gali pakilti bendra kuno temperatura, esant nestumui... pas mane 4 dpo, o temperatura 37.3, niekur is namu nelendu, susalt negalejau, galvos neskauda, nesijauciu kad sirgciau, bet ... gal cia geras zenklas.? Kamelija 2 tu nesimatavai?
Tanga sekmingos punkcijos!
Taja78 grazaus susitikimo su snaigutem!
Kamelija2 ir tau grazaus laukimo graziu II juosteliu ir aukstu hcg skaiciuku!
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 06, 18:48)
Mergaites kada mazdaug gali pakilti bendra kuno temperatura, esant nestumui... pas mane 4 dpo, o temperatura 37.3, niekur is namu nelendu, susalt negalejau, galvos neskauda, nesijauciu kad sirgciau, bet ... gal cia geras zenklas.? Kamelija 2 tu nesimatavai?

na kaip mano gine sakydavo nu jo cia nestukies temperatura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 06, 14:43)
oi kaip griebiu ta virusiuka  4u.gif
kaip tavo savijauta? Ar jau suvokei, kad  nestuke.gifax.gif
thumbup.gif kuo daugiau apsivaisinanciu mazyliu  4u.gif

Savijauta gera smile.gif Kartais vos vos pamaudžia pilvą, norisi dažniau prigult, kad ir trumpam, kartais nedidelis šleikštuliukas aplanko... na, dar nosis užgulusi, tai nesusigaudau, ar nedidelė sloga ar čia tas nėštukinis nosies užgulimas.
Kitą savaitę eisiu pas ginę, šią dar nusprendžiau netampyt liūto už ūsų ir be reikalo neskubint įvykių. Kitą savaitę bus daugiau garantijų pamatyti plakančią širdutę nei dabar.
O su suvokimu tai net nežinau... greičiau tai žinojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 19:45)
Savijauta gera  smile.gif Kartais vos vos pamaudžia pilvą, norisi dažniau prigult, kad ir trumpam, kartais nedidelis šleikštuliukas aplanko... na, dar nosis užgulusi, tai nesusigaudau, ar nedidelė sloga ar čia tas nėštukinis nosies užgulimas.
Kitą savaitę eisiu pas ginę, šią dar nusprendžiau netampyt liūto už ūsų ir be reikalo neskubint įvykių. Kitą savaitę bus daugiau garantijų pamatyti plakančią širdutę nei dabar.
O su suvokimu tai net nežinau... greičiau tai žinojimas  smile.gif

thumbup.gif taip graz skaityti tavo pojucius wub.gif laukiu tolimesnio pasakojimo apie sirdutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 10 06, 19:23)
na kaip mano gine sakydavo nu jo cia nestukies temperatura  thumbup.gif

ramushka, kaip norisi tiketi, kad tai tiesa.... neistversiu iki penktadienio kito, darysiu testa anksciau koki antradieni, bus 9 dpo, geriau hcg ar nt testa bandyt?
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 06, 19:48)
Mergaites kada mazdaug gali pakilti bendra kuno temperatura, esant nestumui... pas mane 4 dpo, o temperatura 37.3,

Man maždaug įsodinus po savaitės pakilo temperatūra ir tebesilaiko iki šiol.
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 06, 18:48)

Doli paskaiciau tavo zinute ir neiskentus pasimatavau ir as blush2.gif rode 37,1 smile.gif siaip su tokia temperatura as bunu mirtinas ligonis, kol neuzkyla aukstesne. o siandien nieko panausaus nejauciu...tikekim, kad tai tikrai i gera irnesakyk.gif lotuliukas.gif
o as testuko kazkaip bijau blush2.gif
Atsakyti
Aciu,mano mielosios friends.gif friends.gif uz linkejimus ir palaikyma! Ka as be jusu daryciau g.gif ? As taip pat linkiu visoms sekmes!!
Atsakyti
Merginos,
ar kuri nors daretes IVF, jei FSH 12?
Aciu 4u.gif
Atsakyti