Eikit jus auksinukai auksinukai,viskas is ten pat,o anksciau visos mes su auksinukai pilveliuose sedesim
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 13:04)
pasiziurek ar dar geras, nes reik saltai laikyti, nes apkartes jau nebegeras per diena apie 2saukstus reiktu jo isgerti
einu tikrint
RositaK, o EGl nedaro to AFS?
Tanga - linkiu greit susokti tango tryse!!!
Damos, zinokite uz visas sergu ir labai pergyvenu.
Bet pasikeite mano darbas, dabar dirbu laikinai ir sena ir nauja darba, tai gi speju tik paskaityti, o rasyti nelabai
Bet as visada salia!!!!!!!
Bet pasikeite mano darbas, dabar dirbu laikinai ir sena ir nauja darba, tai gi speju tik paskaityti, o rasyti nelabai
Bet as visada salia!!!!!!!
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 13:14)
RositaK, o EGl nedaro to AFS?
daro berods 4rodikliai. ir pigiau, ir gal net greicia ats ateina, tad gali pasidaryt ten
QUOTE(Tanga @ 2011 10 06, 13:07)
Na ir prikalbėjot pleputės. Be interneto esu, kavinėje prisijungiau. Nėra laiko skaityti, tai viską nusikopijavau, paskaitinėsiu namie jūsų mokslinius ir filosofinius traktatus
Aš vakar buvau pas Treisą, viskas gerai. Vakar paskutinė Gonalio dozė, šiandien vakare Ovitrelis, šeštadienį rytą punkcija. Poilsiauju dabar pas mamytę. Kaip smagu, kai kas nors lepina
Aš vakar buvau pas Treisą, viskas gerai. Vakar paskutinė Gonalio dozė, šiandien vakare Ovitrelis, šeštadienį rytą punkcija. Poilsiauju dabar pas mamytę. Kaip smagu, kai kas nors lepina
Faina, o mano seimyna siandien vakare pas mane is paryziaus su truakiniu atvaziuoja ir bus iki antradienio, tai tikiuosi irgi palepins
Sekmes didziausios sestadieni tai kiek galimu maziuku turit?
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 13:24)
daro berods 4rodikliai. ir pigiau, ir gal net greicia ats ateina, tad gali pasidaryt ten
Aciu!!!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 06, 13:30)
Faina, o mano seimyna siandien vakare pas mane is paryziaus su truakiniu atvaziuoja ir bus iki antradienio, tai tikiuosi irgi palepins
geru pasisedejimu!!
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 12:49)
Oi, merginos, pastaruoju metu tokia kalba kalbat, kad net nebandau gilintis... Sėkmės visoms didžiausios ir virusuoju pakartotinai, kad tik viskas į gera, kad tik viskas sėkmingai
oi kaip griebiu ta virusiuka
kaip tavo savijauta? Ar jau suvokei, kad ?
QUOTE(Tanga @ 2011 10 06, 13:07)
Na ir prikalbėjot pleputės. Be interneto esu, kavinėje prisijungiau. Nėra laiko skaityti, tai viską nusikopijavau, paskaitinėsiu namie jūsų mokslinius ir filosofinius traktatus
kuo daugiau apsivaisinanciu mazyliu
Laba diena,ponios!
Buvau katik pas daktariuka.Viskas gerai.dabar savaite gersiu kontraceptinius. Arteja susitikimas su ledinukais Sirdis virpa,negaliu....
Sekmes visoms!
Buvau katik pas daktariuka.Viskas gerai.dabar savaite gersiu kontraceptinius. Arteja susitikimas su ledinukais Sirdis virpa,negaliu....
Sekmes visoms!
QUOTE(taja78 @ 2011 10 06, 15:28)
as kazkaip maniau kad jau tu su jais o kur tu gydais?
Laba diena,ponios!
Sekmes visoms!
Sekmes visoms!
Tau kuo dideliausios sekmes mergyt
Laba diena,ponios!
Sekmes visoms!
Sekmes visoms!
sekmes dideliausios
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 13:39)
As dar be ju..... bet.....
Ispanijoj as...
ACIU DIDELIAUSIAS VISOMS!!!