Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Eikit jus auksinukai auksinukai,viskas is ten pat,o anksciau visos mes su auksinukai pilveliuose sedesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 13:04)
pasiziurek ar dar geras, nes reik saltai laikyti, nes apkartes jau nebegeras  4u.gif per diena apie 2saukstus reiktu jo isgerti

lens.gif einu tikrint smile.gif
RositaK, o EGl nedaro to AFS?
Tanga - linkiu greit susokti tango tryse!!!
Atsakyti
Damos, zinokite uz visas sergu ir labai pergyvenu.
Bet pasikeite mano darbas, dabar dirbu laikinai ir sena ir nauja darba, tai gi speju tik paskaityti, o rasyti nelabai sad.gif
Bet as visada salia!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 13:14)
RositaK, o EGl nedaro to AFS?

daro 4u.gif berods 4rodikliai. ir pigiau, ir gal net greicia ats ateina, tad gali pasidaryt ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 06, 13:07)
Na ir prikalbėjot pleputės. Be interneto esu, kavinėje prisijungiau. Nėra laiko skaityti, tai viską nusikopijavau, paskaitinėsiu namie jūsų mokslinius ir filosofinius traktatus biggrin.gif
Aš vakar buvau pas Treisą, viskas gerai. Vakar paskutinė Gonalio dozė, šiandien vakare Ovitrelis, šeštadienį rytą punkcija. Poilsiauju dabar pas mamytę. Kaip smagu, kai kas nors lepina  ax.gif

Faina, o mano seimyna siandien vakare pas mane is paryziaus su truakiniu atvaziuoja ir bus iki antradienio, tai tikiuosi irgi palepins 4u.gif

Sekmes didziausios sestadieni 4u.gif tai kiek galimu maziuku turit?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 13:24)
daro  4u.gif berods 4rodikliai. ir pigiau, ir gal net greicia ats ateina, tad gali pasidaryt ten  4u.gif

Aciu!!!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 06, 13:30)
Faina, o mano seimyna siandien vakare pas mane is paryziaus su truakiniu atvaziuoja ir bus iki antradienio, tai tikiuosi irgi palepins  4u.gif 

gathering.gif geru pasisedejimu!!
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 12:49)
Oi, merginos, pastaruoju metu tokia kalba kalbat, kad net nebandau gilintis... doh.gif Sėkmės visoms didžiausios ir virusuoju pakartotinai, kad tik viskas į gera, kad tik viskas sėkmingai  4u.gif

oi kaip griebiu ta virusiuka 4u.gif
kaip tavo savijauta? Ar jau suvokei, kad nestuke.gif ? ax.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 06, 13:07)
Na ir prikalbėjot pleputės. Be interneto esu, kavinėje prisijungiau. Nėra laiko skaityti, tai viską nusikopijavau, paskaitinėsiu namie jūsų mokslinius ir filosofinius traktatus biggrin.gif
Aš vakar buvau pas Treisą, viskas gerai. Vakar paskutinė Gonalio dozė, šiandien vakare Ovitrelis, šeštadienį rytą punkcija. Poilsiauju dabar pas mamytę. Kaip smagu, kai kas nors lepina  ax.gif

thumbup.gif kuo daugiau apsivaisinanciu mazyliu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,ponios! 4u.gif
Buvau katik pas daktariuka.Viskas gerai.dabar savaite gersiu kontraceptinius. mirksiukas.gif Arteja susitikimas su ledinukais wub.gif Sirdis virpa,negaliu.... blush2.gif
Sekmes visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 06, 15:28)
Buvau katik pas daktariuka.Viskas gerai.dabar savaite gersiu kontraceptinius. mirksiukas.gif Arteja susitikimas su ledinukais  wub.gif Sirdis virpa,negaliu.... blush2.gif

as kazkaip maniau kad jau tu su jais wub.gif o kur tu gydais?
4u.gif
Atsakyti
Laba diena,ponios!  4u.gif
Buvau katik pas daktariuka.Viskas gerai.dabar savaite gersiu kontraceptinius. mirksiukas.gif Arteja susitikimas su ledinukais  wub.gif Sirdis virpa,negaliu.... blush2.gif
Sekmes visoms! smile.gif

Tau kuo dideliausios sekmes mergyt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,ponios!  4u.gif
Sekmes visoms! smile.gif

sekmes dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 13:39)
as kazkaip maniau kad jau tu su jais  wub.gif o kur tu gydais?
4u.gif

As dar be ju..... rolleyes.gif bet..... tongue.gif
Ispanijoj as... mirksiukas.gif
ACIU DIDELIAUSIAS VISOMS!!! smile.gif
Atsakyti